Inlägg nr .. sist?

Tror väll att detta blir sista inlägget för iår. Förmodligen kommer jag skriva nått onödigt som: Nu är det 1 minut kvar! eller nått sånt. x))
Emma var duktig idag och ställde klockan på halv 8 så att hon kunde gå upp och fodra. Dock kom hon inte upp ur sängen förens 8. Är man trött så är man. :p  Iallafall så fodrade jag och satte på kaffe till mapa. Sen gick jag och la mig, och vakna igen vid 10. Så jag åt frukost, te och macka, och gick sen ut till stallet. Mathilda va sjuk idag igen så jag hade stallet själv. När jag mockat alla boxarna va jag slut. xD  Kanske pga av för sena kvällar och tidigt mornar, vad vet jag? Aja, fick iallafall färdigt i stallet med mat, sopning och allt. Så kom pappa på att Sid inte är en han. xD  Som vi har trott  ca 3 månader. x'D  Det va lite komiskt faktiskt, så han .. hon .. får la heta Ellie eller Persika eller nått annat tjejnamn från Ice Age. ^^'  Åt lite rester till lunch och sen har jag inte gjort mycket vettigt. Typ suttit vid pappas data. Tog in pollarna vid .. halv 7 eller nått tror jag. Sebbe har ett grönt bandage idag. x)  Vi åt "nyårsmiddag". Typ grönkålssoppa till förrätt och kalkon potatis och sallad till varmrätt och glass dränkt i chokladsås till efterrätt. Yumie! Sen har jag bara suttit vid datan. Så ser visserligen alla mina dagar ut, så jag behöver väll inte skriva så mycket på loven. x) 

Häromdan fota jag. Jag fota mest Lorden. Han älskar verkligen att bli fotad! Han står helt stilla på ett sätt i typ 3-4 sekunder, sen ställer han sig på ett annat sätt. Så byter han sätt igen osv. Om jag går så typ följer han efter. Dessutom så tycker han ett linsen är väldigt kul. Även om jag förklarat flera gånger för honom att det inte blir bra bilder om man andas på den så gör han det allafall. Mysko häst. o.O  Kommer lite bilder nedan. :)

Och sen kan jag ju berätta att mina tangenter inte funkar riktigt som dom ska. I och O lever sitt eget liv och vill inte bli inskrivna. Sen typ är jag trött trött trött på min data! Den är superseg, måste ha mobilt internett osv. Och den är full med, bilder. Det segar ner hela datan. Behöver allvarligt talat rensa den och lägga över bilderna på ett usb eller nått.

Såklart sträng © Copyright av Emmajjoo.blogg.se på alla bilderna!



döda!!






 Favvobilden ;) <3

Gott nytt år då! :D <3

Puss och Kram
Emma!

HMM

Har inte haft ork att blogga varken idag eller igår, men skriver väll imorrn. 2009:s sista inlägg. x))

Bjuder på denna lilla video. ;D

FILM

Kollar på film med Mathilda.
Flicka den bruna mustangen.
Den är ganska bra. Fast den ver jättebra första gången jag såg den x))


IDAG,OCH IGÅR

Min talang för rubriker började på gym idag ! :D Så att den ska kunna bryta sig fram !


Idag firade vi pappa. Han fick skjorta, byxor skor och whiskey-glas x)
Fast när vi firat och jag fodrat de små monstren så somna jag igen xD Mamma väckte mig halv 11, då fick jag inte sova mer : /  Jag käka iaf lite frukost, sen slängde jag ut hästarna i hagen men lite hö och vatten ^^' Zerox fattade helt seriöst inte att man måste gå försiktigt när vägen till hagen är som en isbana ! Han typ småtrava till hagen, då åfr man ju typ ett nervöst sammanbrott ^^' det var nästan så att jag åkte på isen efter honom när han gick ! Och jägarna skrämde nästan slag på Sebbe. x') Så söt han är då ;D Så kom Mathilda och skrämde slag på mig !! Och sen bröt vi ihop i världens asgarv :'D Vi gjorde iaf stallet, och hade lite hö-krig. Vi fyllde 7 höpåsar, en enorm ge-kåskasse och en blå sopsäck med hö. Så det ser ut som vi har bunkrat x'DD Så åkte Mathilda hem, och jag har inte gjort mkt vettigt :D *stolt* bara ätit och vart social med min seg-data. Men ska väll kasta in ponninanarna i sina boxar snart tror jag ^^'

Fotade lite igår, här kommer bilderna!




Mathilda ville oxå va med x'D









Såklart sträng © Copyright på alla bilder
!!

Puss & Kram!
//

HAHAH

Nån som är snabbare ? x))



24 words

Speedtest


JULKLAPPAR

Jag är supernöjd med min jul + klapparna! :D <3
Här kommer bilder på allt x))



min klapphög ;D




1 par ridbyxor, 1 schabrak, 1 par ridstrumpor, 4 höpåsar.




2 par "raggsockor", 8 par strumpor, 6 par hipster, betty boop - linne & trosor.




3 heartlandböcker (Tjockare än vatten, Hopp om framtiden & En ny dag väntar), 2 En prinsessas dagbokböcker (Spotlight & Prinsessa i rosa) & Harry Potter och halvblodsprinsen.


 

Tunika & 3 olika garn.





Wii & 4 spel.


 Plattång


Det var mina julklappar, + After Eight och Frida-tidning ;), och jag älskar alla! :D <3
En super julafton!



GOD JUL ALLA !

Hade lill-jul igår, då fick jag After Eight och en Frida-tidning. Och idag i strumpan fick jag en heartlandbok. Förr eller senare tror jag den hette. Dock hade jag den redan ..
Är fortfarande lite sjuk, så kan kan inte rida idag :'( Och så har vi kommit fram till att Zerox har ADHD, för han har seriösa attitydproblem.
Skriver mer senare, typ ikväll. Och så kommer bilder på julklapparna ! <3
JULAFTON! :'D




På konfan !

Jag, Sofie och Anna kanske ska sjunga denna, älskar den ! <3 eller It's my life !

SJUK ..

Är sjuk, har legat i soffan hela dagen .. tror det är svininfluensan. Kollade på twilight och proppade i mig chokladglass. För övrigt har jag ont i typ hela kroppen och det snurrar när jag försöker gå.
Toppenjul ...
3 TIMMAR OCH 52 MINUTER TILL JULAFTON!




SLUT !

Äntligen sista dagen idag! Jag, sofie å anna va i syslöjden hela förmiddan, tsm med massa 6:or och en 7. Jag gjorde nått gult fult till mami och en julkort till papi. Jag tappa ju som vanligt bort min mobil, fast jag hade lagt den i min sko xD Skolans gröt är som ... tapetklister är nog en bra jämförelse! Efter lunch kolla vi på tecknad film, den långa vandringen eller nått hette den, de va om kaniner .. Vi rösta på 9:ornas pepparkakskreationer ^^ så fika vi och vi fick våra betyyyyyg! Såklart fick jag mina sist >.< Aja, VG i svenska, engelska och slöjd ^^ resten G. Ganska nöjd faktiskt :) Fick en mugg och godis av fiie. Buss hem och så packa jag in lite paket. Jag red inte idag hlr, för halt å zerox har varken skor lr broddar .. och så snöar det ju som jag-vet-inte-vad. Ligger la .. 15-20 cm snö ute lr nått. Vi fira lillan osså, somna nästan i deras soffa, men är pigg nu x))


1 DAG TILL JUL !!


ni betyder !

Va i stallet efter skolan idag då. Som alla andra dagar ^^ Gjorde stallet och sen skritta jag lite i paddocken. Sen longera jag Zerox, han fatta inte riktigt först. Sen kom han igång och trava på fint! <3 Sen när jag slog me piskan i marken så sparka han all världens värld och for iväg i värsta gloppen. Så söt han är <3 Å sen va det ju resten av stallet.
Repeterar: Sebbes hovböld börjar ge sig. Han har ett blå-rosa bandage idag :P

2 DAGAR TILL JUL! fortfarande.



dessa sötingar betyder !



å denna såklart, även om jag hatar honom ibland .. <3


e-val

Hallå där ute i snötäckta sverige! Nu har jag E-val, dta såklart! Det bara snöar, snöar och snöar. Men det är bra på ett sätt för då går det att rida i padocken öven om det är hårt i backen! :D Men det dåliga med snö är detta;
Snö är ett +, killar är ett +. Men lägger man ihop + och + så blir det - !! Killar ska alltid kasta och vara jobbiga >.< spc Elias .. Mamma och pappa laga hagen igår, så nu går alla tillsammans! Så som det ska  vara! :'D <3 Som sagt ger sig sebbes böld och han går nästan felfritt på snön. Han markerar bara lite.
Skriver kanske lite till i kväll om min eftermiddag ;)

2 DAGAR TILL JULAFTON!



2 dagar!

2 dagar kvar i skolan! Fatta onödigt att vi måste gå måndag å tisdag innan vi får sluta. shiet ..
ajaa, va på gudstjänst idag, fatta att det va fler konfirmander än vanligt folk, amagad lixom! det har nog aldrig hänt förut x'DD gick till karlsson, köpte ett par nya skor. Å så fika vi ;) Emma <3 Vaniljhjärtan lixom! :D
Men sen va det hem, kommer inte riktigt ihåg va jag gjorde, så det va nog inte så viktigt ^^ sen nörda jag å lillebror i snön x)) vi åkte på hans tefat ^^ shit va fort det gick, å ja ramla typ hela tiden, och åkte i diket! ;D
Osså stallet, som sagt börjar sebbes hövböld ge sig. Men vi får ta å vänta ett tag till .. Ny har han en lila-blåhov! Bandaget asså xD Nu väntar man ju på att en viss person ska logga in på forumet och svara i rollet!

3 DAGAR TILL JUL!

Adios! // Emma


stan me tjejorna!

Idag var det stan med tjejorna! köpte lite julklappar och lite till mig själv ;) En tvärrandig trekvartsärm tröjja och en svart kofta från H&M och en beige cardigan från gina! nöjd med mina köp + tre julklappar ;D
Så vi nörda runt där inne i varberg, sen såg vi på NEW MOON vid halv 4. Men filmen levde definitivt inte upp till mina förväntningar .. Första filmen var bättre men andra boken var bättre än första ^^. Hoppas att trean blir bättre! Sebbes hovböld börjar ge med sig! :D snart är den nog borta.
5 DAGAR TILL JULAFTON!
xoxo EmmaJjoo
new moon!

Hallå alla!

Nu ska jag då börja blogga lite smått. Om hästar, mitt liv, foto osv. Det jag käner för helt enkelt! :D

Just nu behöver jag en header ^^


RSS 2.0