trettioförsta.

Detta är ett av de sista inläggena detta året. Kanske hinner slänga in ett sen innan jag åker till Mathilda. Sen kanske jag får låna hennes dator och kasta in ett snabbt inlägg därifrån oxå.
Nångång imorron elelr på söndag hade jag tänkt visa Top 10, 2010. Då lägger jag in alla bilderna i varsitt tidinställt inlägg som alla kommer nångång under samma dag. Ev söndag eller måndag. Dessutom ska jag skriva min "hästhistoria" som jag lovat, ett inlägg på bara Hoss och ett inlägg med bilder på Mathilda. Undrar oxå om det är någon som är intresserad av ett inlägg med en bild från varje månad & så berättar jag lite vad som hände den månaden? Precis som Mikaela på www.micahs.se har gjort. Känner att det har varit dåligt med kommentarer det senaste, fy på er. Visserligen har det väll kanske inte varit de mest intressanta inläggen, men ändå.

Min vita springare ♥ #2.



Shopping 28/12.


Tolka.

Sebbe är fast-learner.
Igår var pulkan lite läskig. Började med att leda honom & ha den brevid. Det gick bra. Sen hoppadde jag upp & hade den i handen. Då gick den i hans bakben när vi vände så han blev rädd & sprang iväg. Sen hjälpte pappa mig lite & då gick det bättre.
Band fast tolktömmarna i pulkan, sen jag jag saker i pulkan så att det vägde lite. På slutet funka det skitbra & travade tillochmed lite!

Idag började jag direkt med selen & pulkan med "tyngderna". Gick lite, sen red jag i både skitt & trav. Nemas problemas. Sen red jag en promenad med pulkan efter, & det gick oxå bra. Fast learner I say.

jag älskar dig ♥ #2.



Tolkning på G!

Nu ska jag ut & släppa ut hästarna.
Idag så ska vänja Sebbe vid pulka, snowracer & tolksele! Dom som hade honom innan hade tydligen tolkat med honom så jag tror att det ska gå bra. Men aja, vi får se.
Kommer minst två inlägg med bilder på nått idag ^^

Staden.

Har vart i Varberg med ongarna idag! Köpte klänning & tights till nyår, & ett par jeans. Fika på Veras & sen full speed mot bion för att kolla på Harry Potter & dödsrelikerna, sega som vi är. Vi kollar alltid på alla filmer typ nån vecka innan dom slutas visas. Hehe. Filmen var ganska bra, men eftersom att det inte utspelades på Hogwarts så kändes det tyvär inte som en HP-film. Lite jobbigt.. Sen köpte Sofie finig klänning på H&M. En blåå. Varm choklad, Mocca Latte & vanlig Latte förhöjde stämningen medan vi väntade på att gallerian skulle stänga & på att bussen skulle komma. Mathilda & Sofie tycker jag & Älsk skulle ha telefonsex. Så typiskt dom, haha.
Har vart hemma sen typ kvart i 8, men nu ska jag nog bädda ner mig i bäddsoffan & sen film!

Börjes.

Stallet & mocka & rida nästa. Sen bär det av till Börjes för köp av tolksele, tjocka vantar & ridoverall. Sen skall lite annat inhandlas. Såsom varma stallskor etc. Till sist så ska farmor hälsas på.

Grattis till pappa! ♥

Skit.

Tänk att man kan hata någon så mycket som jag hatar dig. Du borde inte ens få bli nämnd här. Men jag gör det ändå. Bara för att du har förstört mitt liv. Tack så jävla mycket.

Min vita springare ♥ #1.



Julklappar.



1. Linne, tröja & sockar.
2. Stickad sjal typ & vantar.
3. Converseväska ♥
4. Reflexridtäcke.
5. Stjärna, från lillebror.
6. Toapapper, Web Cam, Grimskaft & Klocka, av kompisar & Älsk.
7. Lila John Lennon-glasögon 8)

Glömde en sak, & det var typ "Cosy Socks". Ultratjocka, lila strumpor.

Hoppsan.

Satt & snackade Skype med Älsk igår, därför kom inga bilder eftersom att inget annat på datorn funkade samtidigt. Jävla tegelsten. Nu ska jag hursomhelst till stallet & mocka & rida. Sen bär det av till Mathilda, som behövde lite hjälp med sitt lilla monster ;)

Nya bilder!

Snart, om en stund, kommer det bilder från idag. I olika omgångar. Minst tre.
1. Julklappar.
2. Min vita springare ♥ #1.
3. Winter Wonderland #1.

If it was easy, they would call i football.


Trött så jag dör.

Jag är nått sjukligt jävla trött, så bilder på julklappar kommer imorron ist!
Nu.. ska jag göra nått annat. Typ.. ja.

G O D J U L !

God jul till er folks! :)
Go julafton! Vaknade upp med Älsk & vi öppna presenter från tomten .. (a) Fick Eclipse! Vi tog oss upp & käkade frukost, skinkmacka & varm choklad. Hästarna & Babben, som är en kanin om ni undrar, fick knäckebröd. Det gillades ganska mycket, hehe. Älsk åkte vid halv 1. Då käkade familjen lunch & sen fick jag slå in mina sista paket medan vi såg på Kalle Anka. Efteråt blev det paketdags! Fick varken objektiv eller ny mobil, men är nöjd ändå.
För enstund sedan var jag & pappa ute & mockade. Så nu sitter jag med mat i magen i mitt rum & äter nötter & apelsiner doppade i choklad & dricker julmust! :) Plus att jag är så trött så jag tror jag dör.

Städning.. är inte bra för hjärtat!

Varför kan inte sakerna städa undan sig själva? Suck. Jag måste städa lite i mitt rum + toan. Min toa asså, för jag har en egen ^^ Skulle aldrig städa den där nere o.O Anyway, tillbaka till va jag nu skulle berätta för onödigt..
Sen, om en stund, kommer Anders, Elias & Mathilda. Då blire julmys med paket & fika :} Älsk stannar inatt & åker hem imorron förmiddag. Alltid mysigt med Älsk ♥

Snart äre JUL! :D

Ny design!


Dan före, dan före.

Mörkret kom & jagade bort ljuset så det blev inga bilder. Men fick ridit en sväng. Sebbe har stått i en vecka nu, igen. Skrittade på fältet. Det är helt orört så det va la en 20-25 cm snö iallafall. Det va lite jobbig för Sebbe. På vägen hem var det nått i skogen som var väldigt läskigt. Han blåste upp sig & jag kände hur hans hjära bankade, haha sötnöten.
Imorron firas det lilljul med Älsk, Elias & Mathilda (y)
& nya bloggdesignen kommer upp!

Stallet, nästa.

Nej, nu drar jag mig ut för att mocka, rida en sväng & ev fota lite om ljuset inte hinner dö först.
Dessutom håller jag tummarna för att Älsk klarar moppeprovet idag! ♥

J U L L O V ♥

Awesome tisdag! Bortsett från att min röst svek mig.
Pepparkakshuset blev svinfult, haha. Ni kommer dö när ni ser bilden. Dom andra gjorde Eifelltornet, Smakis, en brödrost, Mack Book & en gitarr. Smakisen vann.
Efter lunchen gick vi på konsert, Sofie va duktig! :) Dom andra oxå, några iaf.
Som avslutning på dagen fick vi mumsig tårta & saft, sen delades betygen ut & vi fick gå hem. Väldigt nöjd med mina betyg! Dock kunde vi inte gå hem eftersom att jag & Mathilda var tvugna att vänta på Sofie som hade en konsert till.
Tåget som skulle gå 16.01 gick 16.09, det försenade oss 8 minuter >< xd Inne i stn mötte vi upp killarna & sen gick vi runt & fixade julklappar. Maten på China Sea va mums! & alla åt nog lite mer än vad dom borde, haha. Efter maten fixades de sista julklapparna, & ungefär då orkade inte min röst mer, så den typ försvann mer & mer ju mer jag pratade. Inne på Espresso House drack S & M kaffe, Anders Cola & jag Te. Men det hjälpte inte så mycket & alla fick mer eller mindre damp, haha. Resten av kvällen va inte så mysig. Höll på & spy flera gånger, brr. Somnade på bussen hem & mådde inte fullt så dåligt när jag vaknade igen. Tacka goa kompisar som inte väcker en utan låter en sova klart ♥ Väl hemma igen typ stupade jag i säng.

Jag tackar för sjukt bra dag, men folk man älskar ♥


Statistik! :)

Btw, gårdagens statistik! :) (y)



Hur många sidvisningar tror du det är? (:
Den som gissar rätt får länkning i ett inlägg!


Hostan tar kål på mig!

Hostan typ dödar mig. Nått som iriterar somfan i halsen, men det går inte att få upp :( Har kollat film idag & grejat lite med nya bloggdesignen. Det går snabbare & snabbare för varje gång allteftersom att man lär sig var man ändrar de olika sakerna. Fast ibland glömmer man, hehe.
Masar antagligen iväg till skolan imorron varesig jag är sjuk elr inte, trots allt sista dagen & jag vill va med. Efter skolan blir det antagligen tåg in till Varberg för julshopping tillsammans med folket :) Mysfaktor 1000 på det! Ska bli kul & tillbringa tid utanför skolan med alla & göra nått annat än att kolla klipp på yt eller film xd
Kanske skriver min hästhistoria sen, vi får se om jag hinner & orkar. Måste sova tidigt idag eftersom att stallet måste göras innan skolan imorron. Bussen går senast kvart över åtta om nån ville veta. Det tar ca 1½ timme att mocka & släppa ut, 30 min att ätafrukost & fixa mig.. Yey jag får ställa klockan på typ.. halv 6 eller nått ><


5 av 5 toasters!

Måste bara tipsa er om en helt underbar film! ♥
Benjamin Buttons otroliga liv.
Den handlar om Benjamin som föds, natten efter att 1:a världskriget är över, som 80-åring & åldras bakåt. Hans mor dör i bansäng & hans pappa lämnar honom utanför dörren på ett äldreboende. Där växer han upp, ibörjan i tron om att han är lika gammal som de andra. Men snart förstår han att han är speciell.
Filmen följer hela Benjamins liv. Hur han träffar Daisy när dom är ungefär lika gamla, fast han ser ju då  ut som en 70-åring. Han ger sig iväg & jobbar på en lastbåt. Dom stannar på ett ställe där Benjamin för första gången blir kär.
Han drar ut i krig & förlorar några utav sin vänner. Efter kriget återvänder han hem, där träffar han åter på Daisy. Men nu är han kanske 45-50 ungefär, hon är 26. Daisy är dansös. Hon dansar balett i New York. Men hon råkar ut för en olycka, & vill inte ha mer att göra med Benjamin.
Trots detta återvänder hon tillbaka till honom & dom blir ett par.

Filmen är helt underbar, med så mycket känsla, sorg & kärlek. Fastnade totalt i den.
Den får helt klart 5 av 5 toasters!


Los mueblos!

Jag gör en ,, avstickare. Tänkte visa bilder på möblerna innan jag skriver min "hästhistoria", som jag förövrigt tänkte skriva nån gång innan jul. Antagligen imorron eftersom att jag tror att jag blir hemma då, mår inte helt okej :(
                              Soffa.                                                             Typ skrivbord.
 
 
           Underlakan & örngott i samma färg.                                Påslakan & örngott.
 
                                Snurrstol.

Sen så ska ju jag & mamma till Indiska & handla massor utav kuddar i olika fäger att dumpa i soffan ;)


Okejdå.

Jag har fått lite förslag. Några vill läsa om hästarna & min hästhistoria. Om hästar jag haft genom åren & så. Nån ville se gamla bilder, vilket kan fixas. Ett föslag var oxå Top 10, 2010. Alltså Top 10 på alla bilder jag tagit under året. Det kan ta ett tag att kolla igenom alla.. Frida ville såklart se bilder på Hoss som alltid, men jag ska göra henne glad & publicera att inlägg med bara bilder på Hoss under lovet. Vad säger du om det Frida? xd Och Mathilda ville läsa om sig själv, hon kommer få kolla på sig själv istället :) Mohahah!

Skulle gärna vilja ha ännu fler förslag. För när jag har skrivit om detta, så kan jag ju inte skriva om det igen, eller hur?


Nu ni!

Nu vill jag, att ni skriver vad ni vill se för bilder & vad ni vill läsa om! Jag bloggar ju för er skull oxå, men det är inte kul när det inte är spc många besökare eller när ingen kommenterar. Så gör både er själva & mig en tjänst, & påverka vad som hamnar på bloggen!




Grafitti.





Sjuk,

Jag har varit sjuk idag, inte kul. Jag har kollat på 4 filmer & 2 avsnitt Heartland idag & knarkat halstabletter. Mamma, pappa & lillebror har varit på Ikea & köpt möbler. Soffa, lampor, lakan, skrivbord & stol till mig. Hoho.
Här e min gran! :D


Men för helevte.

Hade skrivit ett inlägg, inte så långt men ändå, åsså la internett av ><
Och jag är för lat för att skriva om det :)

jag älskar dig, det finaste jag har ♥

Rosa gran! :D

Vet ni? Jag har en rosa gran 8) den e fettcool. Jag har bilder, i kameran.. Ska jag ladda över dom? Jag vet inte. Nä, gör det imorron. Ganska slapp dag. På matte/no:n ritade vi ritningar till pepparkashusen, fikade & kollade på dagens avsnitt av julkalendern & en liten del av pensionärsjävlar. Alla skrattade fan xd Lite fix på bilden med mitt, eller tja Lordens, öga. Übertråkig film på engelskan, spännande bok på a-tiden & moppeletande på e-val. Min dag i stort sätt.

Kylan sätter gränser, alltså red jag inte idag. Mockade bara & fixade stallet. Lampan är ju paj så har bara litelite ljus & det är typ omöjligt att mocka då, suck. Sen så har jag alltså fått en rosa plastgran med lila/rosa lampor i! (y) den e råtuuuff!

4 dagar kvar, sen jullov! YEY! :D
På lovet kommer det förhoppningsvis en ny design & fler & längre inlägg!

15 år!

Nu e man då 15  & slipper bli kallad för både Fjåårtiz & Fjortis av mina cpkompisar..
Har vart en braig födelsedag! Fic nya Converse som endast finns i en viss butik, en fotobok av Mary McCartney, typ dagbok, en tröja, nåra bokstäver som lillebror gjort &  att mapa betalar moppe & kort! :) Väldigt bra presenter tycker jag allt.

Kom lite sent till skolan imorse, & upptäckte till min fasa att Sofie hängt upp hemska bilder ;s På första rasten fick jag ett kort av Sofie & Mathilda och armband av Amanda. Har sagt tack till en hel del Grattis idag.. Spanskan var för kul idag för engångs skull xd Vi äger er. Bästa svaret!

Efter skolan blev det stallet & sen skytte. Haha jag sköt bättre än pappa & jag har skjutit två ggr innan x) Efteråt hem & käka kinamat & ben&jerryglass med familj & älsk. Vi körde hem honom för en stund sen & nu ska jag sova 7 kvartar i timmen!

Inga fler läxor!!

Nu är detta årets läxor sluut! Så jjävla skönt. Har gjort idrottsläxan & dendär artikelsaken. Vet inte om den blir bra men aja. Jag orkar inte. Är trött & har ont i nacken.

Igår firade jag, släkten & folket min 15-årsdag! Ni borde veta vilka folket är vid dethär laget. Fick 800 kr, nagellack, 150 kr på Åhlens & 3 halsband typ. Fick finaste halsbandet av Älsk :') Det som är på bilden i förrförra inlägget. Blev korvgrillning, kakbak, sång, ljusutblåsning och skratt. Sen var jag gaanska trött eftersom att det aldrig blir mke sömn när vi alla sover över, hehe.

Idag har jag tillbringat min sista dag som 14, mohah! För imorron är jag faktisk moppe,-byx-&straffmyndig! :D
hoppas jag får det jag vill ha.. dvs ett objektiv, ny mobil, tretornstövlar & massa mer..

Nu ska jag sova. Snart är det imorron!! :D:D

Idrottsläxan..

Nu ska jag fixa iordning idrottläxan.
Kommer ett bättre inlägg sen ;)

jag älskar dig ♥ #1.

3 månader, ♥


HÄJ

Hejsan.
Nu gästbloggar jag, Mathilda :)
Jag är hos Emma, med "folket" höhö.
Vi ska va med på kalas. Och äta. Emma har inte bjudit oss på frukost idag. Alla är hungriga...
Vi har så kul, snart spricker vi. Jag är hungrig.

hejdå.

The prince and his horse.


Everytime we kiss.

Asså, jag hade tänkt fixa till bloggen, men det var jobbigt & nu är det för sent för att jag ska kunna börja emd det & kunna koncentrera mig. Jag gör det nån annan gång.
Haha det va cpkul att rida Sebbe i snön idag! Där var ju helt orört så det va la iaf 25 cm snö & han höjde på benen som satan. Haha jag ramlade nästan av xd Galoppen va svinkul! Men det va kallt så mina kinder blev typ till.. frusna kinder.

Kom typ 10 min försent till engelskan.. Aja. Helt okej dag faktiskt. Fast spanskaprovet var läskigt o.O På svenskan var där någon fotograf som heter Erica Oskarsson som typ berättade lite basics för oss ang fotografering. Ni hittar henne HÄR.

Efter skolan far jag, lillebror & farbror in till Göteborg för att gå på Ikea. Donken innan, sen ikea & hitta en säng! 1.20, here I come! ;) Sen på lite andra ställen, hehe. Snacka en stund med Älsk & Elias i telefon osså.

Kommer ni ihåg för ett tag sen? När jag faktiskt skrev långa inlägg som handlade om något vettigt. Nuförtiden är det svårt att skriva långa inlägg som handlar om något vettigt som folk vill läsa om..

Tjockar mig.

Just nu sitter jag och tjockar i mig en pizza. Ponny får stå idag för jag har inte vart ute än, hehe. Flyttade in min säng i rummet förut, dock är det inte den jag ska ha sen. Men har den sålänge. Slänger nog upp bilder sen!
Nu är no:n avklarad, bara spanskaprov, spanskainlämning och idrottsinlämning till på fredag kvar nu ju! :) *grov ironi*

Haha, hittade bild från när lillebror red Zerox xd

Plugg till 1000, eller nått.

Nästan iallafall. Hade helt okej flyt förut, men måste jobba som in i helvete imorrn. Pappa har tapetserat mitt nya rum & jag älskart! :DD Lite muppridning & lite seriöst med Sebbe idag, haha. Jag försökte få han att hoppa över en snödriva, han sprang rakt igenom xdfredag ska jag fixa till bloggdesignen, är somsagt väldigt trött på det rosa nu, urgh. 
Nu måste jag iallafall sova.

Söndag kväll!

Riktigt go söndagkväll faktiskt, för omväxlingens skull. Dricker cola, nördar phrases på fb till 1000 & äter godis :D
Bland annat så kommer jag hångla med jultomten, jag borde gå 8:an, ingen är kär i mig för att jag är för ful, imorron kommer jag bli kidnappad utav en alkoholiserad kannibal & lite till (y)


Lübeck #1.




Surviving is hard.

Blev ingen fotografering. Red istället ut på ridtur med Lillebror. Jag red Sebbe & hade Lorden som handhäst. Han va ganska så väldigt pigg. Snön har trillat ner hela dagen så det var inte fullt så halt som det borde ha varit, men det var ändå halt. Eftersom att Lorden gick snabbt, gjorde Sebbe oxå det & då halkade dom. Typ i nerförsbackar. & uppför. Jaja, det var mysigt ändå :)
Nu står middag, no-arbete & att duscha på schemat. Osså ska jag ladda upp några bilder från Lübeck.

I've had it to the limit.

www.dåliguppdateringsomfan.se.
Inte mitt fel. Fast jo. Veckan har flytit på precis som jag skrev på schemat. Fast det blir nog inte till & träffa Mathilda idag. Aja. Hade iallafall tänkt fota idag, för det är jag sugen på :) Lite porträttfotografering utav de små pollarna. Kanske katterna och lite annat oxå.
 
Funderar på att byta ut designen igen, är trött på den. Vad tycker ni? Kommer isf bara ändra färger & header.
Nu ska jag släppa ut hästarna som antagligen är sura på mig för att dom fått stå inne så länge idag..


RSS 2.0