Hejdå!

Hejdå, nu ska jag duscha sen sova. Upp halv 4 imorrn, bilen går klockan halv 5 till Landvetter. Planet går kvart i 7.
VI SES!

Oj vad jobbigt.

Jag måste packa och städa mitt rum. För när vi kommer hem på måndag så är Frida här, och ska sova här två nätter innan vi försvinner i väg till Danmark. Och mitt rum ser ut som ... ett bombnerslag även om jag fösökte städa. Sen så ska jag rida, och fixa lite tills mupparna ska passa hästarna ;)

Sebbe hade värsta fina runda galoppen igår, kärlek till den ♥ Jag måste nog faktiskt säga att han känns bättre än någonsin. Han har aldrig känts så här fin förut, älskar honom ♥

Smidigt.

Hmm. Jag har kommit på en sak. På fredagmorron åker jag till London :D Ibland e man smidig. Så idag och imorron måste jag packa och greja. Behöver inte packa så mycket dock för jag ska shoppa massor! Sen så ska jag fixa för mupparna som ska komma hit och ta hand om pollarna :) Får ta och träffa dom imorron varesig dom vill eller inte, kan eller inte :)

Staden idag.

Var då som sagt i stan med folket idag. Vi blev massa människor. Sofie, Amanda, Josse, Malou och Julia :)
Gick runt och kollade, först på Gina. Där köpte jag pösig randing (♥) t-shirt, randigt (♥) lite tajtare linne och ett lite pösigare blommönstrat linne. Sen bar det av till Blå Dörren, där vi käkade. Malou, Josse och Sofie blev helt hysteriska när det visade sig att Julia kände Adam som går på deras moppekurs. Amanda och jag bara satt där och asgarvade åt dom x) förövrigt så såg han både bra ut och inte. Gick på H&M och hittade äckligt snygga shorts! :D Dom är mina nu. Sen så skulle Sofie, Malou och Josse iväg på moppekurs så jag, Julia och Amanda provade allt möjligt på Vero Moda. Hittade underbar randig t-shirt! Och en klänning som bara skrek fladdrande-klänning-på-stor-äng-med-massa-blommor-!  Vi letade runt typ hur länge som helst efter bikini till Amanda. Vilket gjorde att vi inte hann käka glass, så det gjorde vi när vi klivit av bussen ist.
Imorron kommer det lite egopics :p och bilder på mina inköp!
btw, var inne på converse.com och designade mina egna converse, ge mig dom! ♥


Tv.

Ska kolla på tv nu, The Mentalist.
Skriver ett inlägg till sen.

Fix, sen stan.

Nu ska jag fixa mig, duscha. Måste lösa dethär med knottbetten som ser ut som finnar. Hmm.
Sen blir det cykel ner till Veddige och så bussen in till stan med trevliga människor :)


Soligt ute, och jag är inne.

Har vart bra väder hela dagen, helt super. Och vem har då för det första sovit bort dan, och sen tillbringat den inne lyssnandes på musik och med förhoppningar om att få städat sitt rum? Jo jag. Städade i typ 5 timmar och fick bara iordning typ hälften. Jag kan väll inte hjälpa att jag är lättdistraherad och hatar att städa.
Red iaf en tur med Sebbe till bokskogen idag. Han är pigg och glad men behöver hårdträna lite nu, för han börjar bli tjock! Den vägen är bra då, för det är mkt backar så han får träna där, och efter ca 35 minuter så kommer man till en bra galoppstig som man kan gasa på lite på :) även den uppförsbacke.
Sen har jag "hittat" en sjö ännu längre in i skogen efter galoppen. Visste visserligen redan att den var där hade bara förträngt det. Den såg lite öde och läskig ut. Jag får ta mupparna med mig dit och kolla runt lite och se om det går att bada i den! Den kanske är full av typ giftigt avfall eller nått o.O
Nu ska jag gå och sova, måste upp tidigare imorron för mamma ska fixa Lorden och kanske Sebbes hovar, och då måste jag vara med för hon ska bort sen och då hinner hon inte. Sen ska jag ringa/smsa mupparna och fråga om dom har lust att komma hit och vara sociala med mig. Kanske ska jag försöka städa färdigt mitt rum först? Vi får se imorron.

Snart så.

Imorron så kan jag nog få ut den nya bloggdesignen! Säger inget mer än att det är grönt tema igen :) Men en "gladare" nyans nu.
Det blir bra.

Knottbett.

Vill ni veta hur många knottbett jag har?
   typ 57 stycken.

Barbacka i hagen.

Ni får vara snälla att ha överseende med mina miner och fötterna som flänger hit och dit ..


















Helt väldigt trött.

Nu sitter jag här efter helkul lördag&söndag med mupparna och vad killarna nu va. Jag har en jävla massa knottbett som ser ut som finnar, mindre trevligt >< Elias och Sofie sommna vid typ tre. Då sa jag att nu måste vi vara uppe en timme till, för då hade vi vart uppe längre än förra gången. Men efter att jag sagt det så blev det typ helt tyst och Anders och Mathilda somnade. Så det var bara jag och alla knott vakna >< Nu är jag iaf sjukt trött och håller typ på att somna hela tiden ..

Red Sebbe i hagen igår med och då fotade Mathilda, håller på att ladda in dom i datorn nu. Slänger upp några sen :)

Längtar som satan till Grytåsa nu! Det är skoj att Zerox går med på detta lägret, hoppas han blivit bättre. Har inte hört något från Marie men hoppas hon svarar på mitt meddelande.

Fest hos Johan.












Skolavslutning.








snälla ignorera att jag ser extremt tjock ut på denna bild .. klänningen.


Ojdå.

Hmm. Känns som om jag har varit lite dålig på att uppdatera det senaste. Har faktiskt inte haft lust även om jag haft massa tid till det, sommarlov!
Efter skolavslutningen så bar det av till staden. Vi käkade kinamat och glass. Sen blev det lite shopping som belöning för bra betyg :) Två skjortor, ett par shorts och snygga skor! Och ännu lite senare så drog vi till Johan för fest! Stanna dock inte så länge eftersom att Sofies mamma kom tidigt .. Väl hemma hos henne igen dampa vi runt med Anders och Elias. Jag hade mina shorts på mig så när klockan va typ halv 11 - 11 så frös jag. Jag fick Anders mjukisbyxor, och han hade sin tjocktröja som byxor, fett kul xD Sen så ville Anders moppe inte funka. Elias försökte få igång den men icke. Så när Elias mamma kom så fick Anders gå hem med sin moppe, mindre trevligt.

Har ridit Sebbe ute till mestadels. Ganska mycket klättring. Idag red jag barbacka i hagen, han blev en torpedponny! :D Det var fart på honom hela tiden. Visserligen så tror jag att han försökte lura mig så att han kunde springa bort till Lorden och grinden, men ändå ;) Sebbes galopp är så härlig när man får fart på honom, älskade ponny ♥
Såg ett rådjur med bebis, den kan inte ha varit spc gammal. Och så gudomligt söt och liten! Tyvär så red jag då så jag kunde inte fota den, to bad.

Jag har gjort ett konstaterande. Jag och Sebbe är muppar, och Lorden är blond. Stämmer bra, visst gör det? :D

Dessutom så har jag börjat fixa till en ny bloggdesign och header. Visserligen har Frida gjort header och ska göra bakgrund, men det är ju jag som ska fixa ihop allt sen. Ska fixa work-in-progressbild sen när jag kommit lite längre med det.

Sådär ja, nu har jag väll skrivit lite kort om de senaste dagarna va? Kommer bilder från skolavslutning, festen hos Johan och lite bilder jag tog idag på hästarna senare.

Och till sist vill jag säga, att imorron ska vi tälta igen, intressant va? :D

Zerox hemma igen.

Idag lämnade vi tillbaka Zerox. Träffar honom den 12 juli igen för då blir det sommarjobb! :D
Sen ridläger 1 augusti! Är man grym så är man!
Nu blir det duschen, sen sova 5 kvartar i timmen. Imorron spelar klassen fotbollscup. Själv lyckades man slippa poängpromenaden eftersom att jag ska fota skiten. Bättre än att gå hur långt som helst iaf ;)


2012.

Sitter just nu och tittar på 2012 med Anders. Blir mest prat, för filmen är dryg x)
Imorrn blir det göteborg på Aloe Vera - sak med familjen, hoppas på shopping innan!
På söndag åker Zerox hem, Sofie följer med. Asså, och lämnar, inte blir lämnad ;)


The rain is pouring down from the sky.







kritik?

IIIHHHHHH! :D

min nya bebis ! ♥




Mer bilder från tältningen.




Tältning. ♥

Tältningen i helgen vart då guld värd! Va helt sjukt kul. Vi sov två timmar, flumm till 1000 resten!
Kommer inte ihåg allt men lite.
* Elias är ett as.
* Halv näsborre.
* Isekt.
* Sorority Row.
* För helvete Elias / Scchhh!
* SONJA!
* Sanning elr Konka.
* Blafsa.
* Bada / spindlar.
* Schteka.
* Grilla.
* Mys.
* FLUMM TILL 1000.
* Cider.
* Godis.
* Pommes Pinnes.

Kort och gott detta då x) Helt sjukt kul, skall göras om!





kommer mer !


Lite trött.

Lite trött just nu. 1 vecka och 1 dag kvar i skolan, så satans gött! Ridit både Sebbe och Zerox idag. Sebbe är sjukt fin! Söndagen den 13 juni ska vi nog åka och lämna Zerox. Då ska jag fråga om jag får sommarjobba! :D
Helgen kommer bli sjukt bra!
Såhär ser det ut när Zerox har haft sönder staketet och rymt, jäkla häst.


Ska nog kolla på Peter Pan nu, med fd sötunge Jeremy Sumpter! <3

Pluggar vidare.

Näst sista veckan nu då. Och en väldig massa prov o.O Eller ja, nu är det inte så många kvar eftersom att alla snart är gjorda. Värsta skönt! Nått annat som är sjukt skönt är vädret! Fettvarmt ute och massa sol. Har ju blivit lite brun på bara några dagar. Visserligen lite rös oxå men aja, det får man ta. Jag behöver ta och shoppa upp mig lite, hmm. Behöver bikini, shorts, bh, linnen, ridhjälm, ridbyxor och säkert lite till som jag inte kommer ihåg. 

Börjat galoppa Sebbe. Han går sjukt fint med abbot davies;en. Värsta runda och snygga galoppen! :') Zerox är en rymmare. Han får gå i lilla grushagen samtidigt som han får banta lite, mohahah! I helgen ska vi laga staketet och sätta i ström. Då kommer minsann ingen rymma någonstanns mer igen! Zerox åker nog hem snart .. 2-3 veckor kvar förmodligen. Lite sorgligt faktiskt.

Nej nu borde jag plugga på som satan på no-skiten. Btw, mvg på häftet om The Beatles och vg på muntliga redovisningen. Fettnöjd med tanke på att jag faktiskt satsa på mvg! :D yees i shoot, and i scored!

25/5 KARTPROV
26/5 ENGELSKAINLÄMNING
27/5 FAKTAPROV
28/5 SPANSKATEST&KLASSIKER

31/5 RIDA MED KLASSEN
1/6 MATTEPROV

2/6 MATTEPROV&ENGELSKAREDOVISNING
3/6 NOPROV
4/6 SPANSKAPROV
?/6 NOREDOVSNING
?/6 FRILUFTSDAG
15/6 SKOLAVLSLUTNING !!!

ingen bild, ni får nöja er med min fina plugglista!

RSS 2.0