"Men för helvete, blogg."

varning för oseriöst inlägg.

Älsk tycker det är onödigt att blogga. Men det bryr jag min inte om! Mohahah! :) Sofie är kåt på tomteläsk. Det är Elias tomteläsk, men Sofie försöker ta den. Hon lyckades. Nu vill hon ha mer. Det är väldigt underhållande faktiskt. Och nu, nu fick hon den. Hon hotade Elias med att sova brevid mig istället för brevid Elias om hon inte fick den, så hon fick den. Hehe. Men nu tog Elias tillbaka den och Anders rapar. Fast nu drack Elias upp Sofies champis. Haha. Och Anders äter våra mormorständer :(
JAG VILL SE PÅ SAW MEN DOM ÄR DATANÖRDAR, STACKARS MIG! :(
BUHUHUHUHUHUHUHUHU!
Sofie, Anders & Elias dansar strippdans :) (y)

Enchanted.








7 veckor. ♥

Ja idag är det 7 veckor med Älsk, de 7 bästa veckorna i mitt liv, ♥
Vaknade imorse vid 9. Fast nä. Jag skojade bara, för inatt så skulle ju klockan ställas tillbaka en timme. Men det märkte jag inte förens efter en stund. När jag stod och fixade frukost och mobilklockan och klockan i köket inte visade samma tid. Hehe. Käkade iallafall min frukost och läste lite. Efteråt gick jag ut till djuren. Släppte ut dom i hagen, mockade och gjorde allt stallgöra. Städade lite hos lillkissen oxå. Efteråt så blev det mysig tur på en timme ute i skog&mark med Sebbe. Det var som att rida i ett stort moln idag. Dimmigt överallt. Tog rundan längs igla och sen den långa vägen hem. Det var klart i luften, och jag frös lite pga för lite kläder. Men men, mysigt va det iaf. Väl hemma igen så ryckte jag ponnybus man, klippte topparna för att det skulle blir rakt och klipte lugg&svans. Sen fick han pälsglans i man&svans. Så nu ser han prydlig ut ;)

Jag tycker att det är väldigt kallt i vårat hus. Mina fötter är kalla och det är faktiskt ganska rötet inne. Om en stund ska jag packa. Kudde, täcke, pyjamas, tandborste&smink. För vid halv 6 bär det av för att hämta Sofie, köpa godis och sen till älsk. Sen skall kvällen tillbringas med killar som skrattar åt skräckfilmerna medan vi tjejer ligger med huvudena nerborrade i kuddarna och skriker. Hehe. Det låter ganska roligt när man skriver det. Tror att det blir typ massor utav Saw-filmer. Det gillas skarpt, fast ändå inte..

Vi får se om jag kan skriva något inlägg hemma hos älsk lite senare. Ska iallafall ladda upp lite bilder jag tog med mobilen förut. Blir faktiskt ganska bra naturbilder med den mobilen. (y)

Disappearing in the fogg.




Nu är jag ren.

Funktionen funkade, smidigt. Och jag är ren. Okej, låt mig se. Vad har hänt idag?
Vaknade vid tio i nio. Låg & drog mig en stund innan jag gick upp och fixade frukost. Efter frukosten låg jag inne och drog mig typ jättelänge. Tillslut fick jag iaf tummen ur och gick ut och släppte ut & mockade. Hann bara mocka Sebbes box, sen så skulle jag & pappa iväg och hämta halm. Förlåt, jag menar hö. Kringelikrok-väg och pappa höll på att köra ner i en å när han inte kollade på vägen >< 21 balar fick vi med på släpkärran. Väl hemma igen så gjorde jag resten + att jag mockade ur Babbens, vår kanins, bur & la in nytt strö. Att bära in de 21 balarna var nog det jobbigaste jag gjort på länge. Svettades som tusan. Det var 21 balar, och dom väger kanske .. 15-25 kilo? Dom väger lite olika så vissa var tyngre än andra. Och jag är inte precis starkast på denna jord. Hehe. Lunchen åt jag mellan 3 - halv 4. Lite sent men aja.

Skyndade ut för att rida Sebbe en runda innan mamma kom hem med lillebror & pizza. Samma runda som jag visat innan, fast bara ett varv idag. Naturligtvis så stog Sebbeskitponny typ längst bort i hagen, så jag fick jogga dit och hämta han. Och dessutom så stog han i typ 10 cm vatten, och jag hade inte, definitivt inte, vattentäta skor på mig, suck.

Nej, nu så hade jag först tänkt lägga ut lite bilder, men jag vet inte om jag orkar. Blir nog bara 2-3 stycken. För sen så blir det kolla film. Vet inte vilken än, men det blir nog bra. Imorrn kväll blire sova hos Älsk med Sofie & Elais. Mysfaktor 11 / 10 med kille, kompisar, godis & skräckfilm (y)

Flower Power.

Jag står i duschen nu. Men blogg.se har ju en ny funktion, så jag ska se om den funkar. För isf ska detta inlägget publiceras 20.55 ^^ Bättre uppdatering om dagen & ovisade bilder kommer sen :)


HÖSTLOV!

Ohyes, riktigt najs! Sofie och jag var riktigt jävla snygga idag! Sminkade oss, klippte i kläder, blodade&gömde oss i omklädningsrummet medan de andra spelade innebandy. Hehe. Vi har fått en hel del olika reaktioner under dagen, alla lika roliga. En liten tjej sa "Iuoh!" x) Dessutom har vi gått runt och sjungt på nån skäckfilms-sång hela dagen.
one, two, freddie comes for you.
three, four, better lock your door.
five, six, grabb your crucifix.
seven, eight, gotta stay up late.
nine, ten, never sleep again.
Efer lunchen, som bestod av tacos, så spelade vi spel. Jag, Sofie, Elias, Anders, Mathilda&Nattis spelade Med andra ord. Det är helt sjukt kul! xD 
Nattis:
En fisk!
Mathilda: Lax?
Nattis: Nej..
Mathilda: VAL!!
asgarv.
---
Emma: Elias!
Sofie: *tänka*
Emma: Dött djur!
Sofie: Ah, as!
asgarv.
---
Sofie: Sånt killarna får när dom är upphetsade!
Emma: Stånd... STÅND! STÅND! STÅND!
asgarv.
---
Emma: Sånt killarna har mellan benen! ... hm och bröd!
Sofie: Ööh va?
Emma: Men korv för helvete!
asgarv.
---
Elias: Sånt som apor gillar!
Anders: Bananer?
Elias: JAA!!!
asgarv.

De va typ massa mer men jag kommer inte på fler just nu x) Vi va nog lite höga, det vart helt sjukt jävla kul iallafall! Efteråt så blev det fika i matsalen. Sen ropade dom ut vinnarna av maskerad-priset. Carro kom trea, sen jag tvåa & Sofie vann! Grattis till henne ;) Sen slutade vi. Ganska slappt resten av dagen. Snart så ska jag ladda upp bilder&kanske en video från när vi sjunger spöksången. Hehe. Riktigt bra dag! :)

Hm, bara sådär halvt levande.

Pengar är ett problem ibland.

Idag har regnet öst ner. Det är inte kul. Måndag-tisdag har varit sjukligt sega. Och idag var inget undantag. Usch alltså. Matte första lektionen. Det var en dålig lektion. Andra NO, gick helt okej och Mathilda&jag ritade och skissade på vårt kors-hus. Tidig lunch, fiskpudding. Vi var lite hyper, men bara lite :) Vi skrattade så flera vände sig om och kollade på oss! Hehe. Såhär beskrev Sofie&Mathilda dagens lunch:
Mathilda: Är fiskmoset gott?
Emma: asgarv.
Sofie: Dom har tagit en hel fisk, och sen tagit en mixer och wroom!
Emma: asgarv.
Det sista sa Sofie bara för att jag hittade ett ben..
Jag tycker Anders&Elias är lite äckliga.. dom köpte vaniljsås och drack direkt ur paketen o.O
På bilden så inledde Ann-Helen nästa bildarbete. Det är fotografering&redigering. Det är mitt element! Hoho. Nästa gång så ska hon gå igenom lite på datorn. Tror redan att jag ha klart vad jag ska fotografera för tema. Men det är hemligt änsålänge. Det kanske kommer lite smakprov sen på det jag fotar. Läxförhör på engelskan, sen svinseg a-tid. Sist e-val och då redovisade vi vår plansch. Hehe. Asgarv på Anders&Elias redovisning x) 
Alltså har det regnat muppmycket idag, så Sebbe fick gå på maskinen.

Asså, jag tycker pengar är ett problem för tillfället. Vad kan jag ha på mitt konto? 2000 max. Och jag är skyldig mamma ca 700 för jacka&senaste gekåsbesöket. För tillfället vill jag ha typ bara dyra saker. På min önskelista till jul&födelsedag står t.ex ny mobil, macro-objektiv, tretorn advanced, moppe&kort osv. Plus att om jag ska på ridläger så behövs det typ 5.200 eller nått. Och jag måste boka snart, för annars är det snart fullbokat.. Dessutom vet jag inte om en viss Mathilda ska med, och jag är inte säker på att jag vill åka ensam nu när jag åkt med folk jag känner i så många år. Suck. Det är alltbra jobbigt dethär.

Nej, nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag fixa mina naglar och lägga mig och läsa eller kolla på en film tror jag. Supermegatrött.

Överbrik saknas.

Nu ska jag skriva ett otroligt onödigt inlägg. Snart slutar vi, om 5 minuter. Sen ska jag hem. Det regnar. Blää.

3 dagar!

Åh vad jag får cpryck! Gaah. Skrev färdigt hela inlägger &så råkade jag trycka på nån sparad sida så det försvann. Blööh. Nu orkar jag inte skriva om.
Bio i stan, I rymden finns inga känslor. Helt okej.
Rast, sen lunch.
30 min spanska, triumf!
Syslöjd, ska sy ländtäcke.
Jag blev dissad av min kille för ved :(
Red Sebbe, ponnybus kändes fin.
Skolkatalogen kom förut, vissa ser bättre ut än andra x)

Rundan jag red med Sebbe idag, red två varv för den e inte så lång som den ser ut. Den blåa ringen är hemma :p

Rubriktorka.

Jag har rubriktorka. Kan inte komma på något bra. Suck. Idag har gått lite upp&ner. Grät lite, sen blev det bra. Jag hatar faktiskt måndagar. Men idag var faktiskt riktigt illa. Kan vara för att det är sista måndagen innan lovet! Iallafall gick hela denna dagen i slowmotion. Riktigt übersegt. Oj, jag glömde. Fick världens mysigaste mjukis/pyjamasbyxor imorse av mamma&pappa från London! Så jäkla gosiga, ska se om jag kan fixa en bild. Nån gång. Sebbe fick gå på maskinen idag. Ska börja rida igen imorron. Lillkissen börjar bli bättre nu! Hon håller på att äta upp sig och är inte lika tunn längre. Dessutom är hon mkt piggare och växer.
Jag hittar inte min engelskabok.. och jag som skulle plugga. Får väll görat imorrn ist. Jag tror att jag tänker gå och lägga mig snart. Det är faktiskt riktigt skönt när det inte känns som om man väger 100 kilo och bara sovit i 1 timme när man går upp på morgonen. Dessutom blir det inte så stressigt. Och man slipper påsar under ögonen. (y) Snart är det lov! Det är najs. På fredag är det innebandyturnering. Dock tänker jag inte vara med för jag kan inte spela innebandy, eller någon annan sport som innehåller en boll för den delen. Hehe. Nej istället hade jag tänkt ta med min kamera och fotografera lite under dagen istället. För efteråt så blir det nån aktivitet i a-laget, och jag hoppas på många som klär ut sig. Sofie och jag ska klä ut oss till spöken. Vita klädder, vitt i ansiktet, svart runt ögon&mun och vitt i håret tror jag. Vi kommer skrämma skiten ur alla. Mohaha! Undra om en viss Mathilda joinar, hm.
Jag fick inte tona rött för mamma (n)


Ryggsmärtor gör ont.

Jag har extremt ont i min rygg. Försökte lyfta grinden igår när vi var ute med Sebbe. Det gick inte och har resulterat i en väldigt öm rygg. Tror att jag sträckte något. För precis till vänster om ryggraden är jag typ stenhård. På höger sida är jag mjuk. Buhuhu. Det gör ont och jag lidet utav det. Hade mamma&pappa varit hemma hade dom fått ta stallet idag. Men det är dom ju inte så jag fick gott tag i det och göra det själv ändå. Fick vila tre gånger när jag mockade Sebbes box bara för att det gjorde så ont. Dessutom fick han gå 1½ timme på maskinen, för jag kände att ridningen går nog sådär. Idag har annars vart slappedag. Har ju då gjort färdigt bloggdesignen, och kolalt på film. Typ det. Känner mig inte helt pigg just nu och har lite huvudvärk. Gick och la mig typ halv 1 inatt. Kvart över 5 vaknade jag av den jävla ryggen + ont som fan i magen. Inte trevligt. Tog en Ipren och gick runt och letade efter min vetekudde som jag naturligvis inte hittade, så jag fick gå och lägga mig med mag&ryggsmärtor och sova i typ 1 timme till innan jag skulle ut & fodra. Suck.
Så 9 ska jag ligga i min säng, annars orkar jag inte upp imorron. Inte helt säker att det blir skola imorrn. Mår somsagt inte så bra + att om ryggen gör lika ont imorrn så kommer det bli jobbigt. Buhuhu.
Funderar på att tona mitt hår rött, FridaskompisJulia-rött (y)

Voalah!

Nu är bloggrenoveringen färdig. Blev inte riktigt som jag ville. Men säger jag inte vad det är som blev fel så vet ni inte och då tror ni att det ska vara så som det är x) Vad tycks om den? Är inte helt nöjd, men orkade inte fiffla mer nu då jag suttit och fösökt fixa en sak i typ 30-40 min >< iallafall, vilken gillar du mest?


Dags för glass&film!

Jag är väldigt trött just nu. Mathilda var här förut. Hon red Sebbe och jag cyklade. Det gick bra. Dock var vädret mindre bra och det har öst ner största delen av dagen. Det var ganska mysigt ändå. Jag var så varm under regnkläderna att det ångade om mig när jag knäppte upp ^^ Riktigt kul hade vi iaf!

"Synd att Sebbe inte är en storbildshäst!"
"Jag dricker snart ur en vattenpöl."
"Denna droppen var stor!"
"Den lampan har hängt där sålänge jag kan minnas.
Sålänge jag kan minnas oxå.
Hur länge kan du minnas då?
Från igår."
"Sebbe borde ha bättre kondition."
"Man borde kunna klona Sebbe till en större & yngre utgåva.."
"Det är pinsamt att cykla bland folk med dessa gnisslarna!"
Och en hel del till som jag inte kommer ihåg x) lovar att lägga till när jag kommer på fler.
Håller på och fixar en total makeover till den lilla bloggen. Den blir rosa.

Du är det dags för nagelfix&film (: när naglarna är torra ska jag käka glass! (y)

Klippning.

Före klippning.

Under klippningen.

Efter klippning!

Pälshög.. vi kanske kan göra en mössa! 8)

Men lägg av.

Skrev ett inlägg igår, men det publicerades inte >< bloggen har typ ryck, visar inte om det kommer nya kommentarer eller senaste inläggen. Gaah, jag blir galen på den.
Mamma och pappa körde till landvetter 4 imorse, då hade jag sovit i typ 5 timmar, gäsp. Fick sova iaf 2 timmar till innan jag skulle upp på riktigt.
Skolan idag sög. Dryg dag som fan. Fast hemkunskap vart helt okej. Min och Sofies pizzapaj var god. Engelska var ganska okej oxå för en gångs skull. Ingen lunch för oss eftersom att vi fortf var mätta. Spanskaprovet gick åt helvete. Svårt som fan var det förutom gramatiken. Klarade den bäst för en gångs skull. Pga av provet hade jag huvudvärk de resterade två lektionerna vi hade kvar. Blää.
Bytte träns på Sebbe idag igen. Nu har han svart läderträns med plastfläta i pannbandet. Gul halsring. Svart schabrak. Brun sadel. Gult/rött/svart ländtäcke. Han matchade fint men jag förstörde det med min blåa tröja, lila hjälm & cerise vantar. Hehe.
Tacos, Ben&Jerryglass, cola & godis när jag kom in (y)

Suck då.

Asså, bloggande går sådär. Läxorna har tagit rejält med tid, som alltid. Engelskaredovisningen är iallafall avklarad. Gick bra tycker jag :) Nu är det bara spanskaprovet på fredag kvar. Men det kommer la någon ny läxskit imorron antagligen, suck. Gjorde labbprovet idag, tyckte att det gick helt okej den oxå. Rapporten är skriven och skall lämnas in till Christinis imorrn.
Vi klippte Sebbe idag! Nu ser han väldigt slimmad ut + att han slipper svettas så mkt. Han fick stå idag. Bilder på klippningen fixar jag imorron, om jag hinner. Nu är jag bara väldigt trött så jag ska läsa igenom spanskan lite, borsta mina tänder och sen sova. Det behövs. Godnatt.

Tummen upp för mys.

Japp, tummen upp. Älsk har sovit här från igår tills idag. Och som vanligt ganska så väldigt mkt filmtittande. Silent Hill, Rambo, Wild Hogs, ett avsnitt Heartland och nån som hette något med "Blue.. " . Kommer inte ihåg. Fredag till lördag sov Sofie här. Vi hade damp och lite till :) På lördagen gick vi långpromenix med hästarna. Jag red sebbe och hon ledde Lorden. Vi var borta i 1 timme & 15 minuter och vi skrittade största delen. Mina hästar är typ fjompiga. Sen så vaxade vi. Den är svinkul att vaxa Sofies ben xD Men sjukt tråkigt att bli vaxad, höll på att somna. Dessutom va mina hår för korta, så jag vaxa bara ena benet x) Typ 30 min efter kom älsk och det blev en hel del mys, hehe ;) (y) Dessutom är det 5 veckor idag ♥ Säger oxå grattis till Mathilda & Jerry :}
Nej, nu blir det ett avsnitt Heartland, sen sängen.

Typ förlåt.

Jag kan förklara, faktiskt. Det var varit extemt med läxor senaste veckan. Har verkligen inte haft tid att blogga. Det kommer vara så att när det är mycket läxor så blir bloggen lidande, that's it. Det har ändå inte hänt spc mke senaste veckan. Har jobbat med min engelskaredovisning, den e ca 15 min ^^ och lite spanska. I tisdags var det 1 månad med underbaraste ♥ Jag gick inte vidare på lucian. Det var väll det skulle jag tro. Tror att jag ska ladda upp lite bilder i helgen som jag fotade förra veckan, det blir najs :)
Sen kommer Sofie hit och då blir det äkta girls night! Men nu ska jag gå ut, fixa klart stallet och rida min racerponny (y)


Bilder från idag.









Hoppning.

Idag blev det hoppning med Sebbe. Gick riktigt bra tyckte jag! :) Mathilda fotade, och jag fotade henne när hon skrittade av Sebbe. Sen fick vi bära in de 25 balar hö som pappa hämtat. Sen fotade vi. Imorrn bär det av hem till henne :)
Jag är hungrig. Jag har bara ätit frukost idag bortsett från de skedar glass jag åt till lunch. Hehe. Magen kurrar och huvudet surrar, jobbigt värre alltså.


Rösta?

Klicka på bilden och rösta, så får du en kaka :)


Ser i kors.

Nej, efter att ha mockat, vart på luciauttagning, ätit, duschat och pluggat på SO:n som tydligen var tills imorrn ist för på fredag så ser jag i kors. Nu ska jag borsta mina tänder, krypa ner i sängen och försöka läsa lite innan jag totaldäckar.
Over and out.

Plugg.





Läxor i massor.

Asså, läxorna och proven tar ju fan aldrig slut. Kom på förut att jag missade dagens NO-prov, så det kommer jag få göra nästa vecka, tror jag. Imorron har vi del 2 av NO-provet, det skriftliga. Inget på torsdag, tror jag. På fredag ska läsloggen lämnas in&jag jag har typ 100 fkn sidor kvar att läsa o.o Vi har prov på imperialismen och spanskapjäsen ska redovisas på "allvar". Han ska fan filma! o.O' Gaah. Dessutom är Engelskan framflyttad, visserligen bra. Men det är på oklar framtid. Vet alltså inte när det ska vara färdigt. Suck. Som ni fattar har jag egentligen inte tid att blogga, men jag gör det för er skull (: Har tillochmed tänkt visa er mina läxor, jag är så snäll, javet.
Dagen har i allmänthet varit väldigt slapp. Lite missförstånd oxå. Skulle va på tandregleringen 10, va där halv. Dom hade sagt att det skulle ta 1 timme att ta bort den, det gick på 35 min >< Drog till pressbyrån och köpte en fralla, cola och en bulle. Det va vad jag fick för 50 kr jämnt. Sen blev det bussen hem för att vara med på två lektioner, spanska och slöjd. Spanskan var för en gångs skull helt okej. Vi sjöng, hehe x)
Tränade lite kondis idag, både min och Sebbes. Hans går iaf åt rätt håll. Han är ganska så väldigt speedad och vill gärna galoppera ist för att trava och galoppera fort ist för att galoppera lagom snabbt ^^ hehe.
Nej, nu ska det pluuggas! Mke.

Aj min nacke.

Jag har ont i min nacke. Jag är trött. Jag kommer ha träningsvärk imorron. Jag måste göra engelska. Jag njuter förövrigt av min sista kväll med tandställning i överkäken nånsin! Mohaha!
Dagen har varit ganska slapp. Men dom är aldrig riktigt slappa, riktigt okul. Jatg fick Bulan med mig hem! :D Vem är Bulan? Gissa ni bäst ni vill! Efter skolan blev det som vanligt stallet och rida. Sebbe går som en klocka, så sjukt fin! ♥ Efteråt nått informationsmöte om när vi ska till Lübeck med skolan, det va .. jobbigt.
Dags för lite, mycke engelskagörning nu. Önska mig lycka till. Lycka till! Tack.

3 veckor ♥

Dagen har spenderats med Älsk som sovit här sen igår. Det har varit sjukt mysigt + att det är tre veckor idag ♥ Vi har kollat på Titanic, The day after tomorrow, The women & Alvin och gänget 2. Titanic kollade vi inte så mke på, hehe..
Vi somnade vid typ ett. Sen väckte han mig vid typ fem >< sen somna vi vid sex igen och sov till nio. Vi har båda vart sådär lagom halvpigga idag.
Jaja, nu skulle jag behöva göra lite engelska, så det får jag väll ta och göra då. Två dagar, sen byebye till tandställning i överkäken! nice vafan! (y)

Längesen jag hade någon "ny" bild på pollarna, så här kommer en på Sebbe från i sommras :)

Lagom kul.

Emma goes plugging!


Typ.. GRATTIS!



grattis babe. ♥
- femton fucking (f)år.


Äckligt tuggumi.

Mitt tuggumi smakar skit. Det va gott innan, men nu är smaken borta och det smakar skit. Funderar på att spotta ut det men orkar inte gå iväg och göra det.
Sovmorron idag, skrev ut Mathilda-lapparna och mockade. Fick pappa att köra mig till Sofie och gick med henne till skolan. Hängde upp lapparna och gav Mathilda paket. Såg Sofie krama Mathilda och kramade henne sen längre. Hoho. Jag hatar spanska. Pjäsen gick som det gick. Måndagar är dryga. Det händer inte ett skit. 
Följde med Sofie efter skolan och typ drev runt i samhället. Inte spc kul, inte som det brukar.
Nu ska jag spotta ut tuggumit, byta jeansen mot mjukisar och mina tröjor och bh mot en t-shirt. Sen gör jag de bekvämt för mig i min säng och kollar på Heartland. Det får avsluta min fredag :)
Imorgon kommer älsk hit och ska sova här, puss på de (y)

RSS 2.0