Skolfoton.

Idag kom skolfotona. Varför blir aldrig de enskilda korten bra? ;s eller ja, Sofies blev. Men hon är alltid söt så det var lixom inget nytt. Helt okej dag. Slapp fast ändå inte. Fasar inför den muntliga engelskaredovisningen jag ska ha nästa vecka, läskigt.
Taket är på huset och därför firade vi lite, och jag möttes av denna lyxmacka när jag kom hem, följt av äppelpaj. Mums!

Och här har vi bästa klassen, i egna höga personer! ♥

Inte helt lätt.

Det är jobbigt att skriva när ens fingrar har somnat. Mitt vänstra lillfinger somnade för en stund sen. Det skapar endel problem när man ska blogga. Men nu är det halvvaket. Min dator har ryck. Vaknade tio över två inatt utav att den startade sigsjälv, vafan? Dock är man för trött för att gå upp och stänga av den, så när mamma kommer och väcker en på morgonen så är den fortfarande på, wtf?
Syv kom och snacka massa gymnasieskit med oss. Jag orkar inte bry mig om gymnasiet. Även om det kommer krypandes, närmar sig sakta. Fan, det suger. Annars har det varit en allmänt dryg dag, har inte hänt så mkt, men den har inte heller varit direkt rolig. Ska fixa Lucia-anmälan snart. Kan vara bra. För den ska vara inne på fredag, hm. Får ta tag i det. Har fixat engelska&spanskaläxan. Nu är det bara resten utav spanskan kvar tills på fredag, suck.
Mitt rum läcker kyla. Eftersom att jag har en provisorik vägg så är den inte klädd med isolering. Så det känns som om det är lika kallt i mitt rum som det är ute. Enda skillnaden är att i mitt rum blåser det inte, men nästan. Mina fötter är isbitar och täcker är kallt. Brr. Fast pappa fixade mig en värmemadrass. Den ska jag lägga i sängen medan jag nu går och borstar mina tänder. Om en vecka ryker tandställningen i överkäken! Yay!

♥♥♥

två veckor,
jag älskar dig. ♥

Litet men mysigt.

Mitt rum har krympt. En tredjedel av det har försvunnit. Och det var litet redan från början. Jaja, nu är det iaf ganska så väldigt litet men extremt mysigt typ. Jag gillar det :)
Imorse väckte Loverboy mig typ tio i åtta med ett sms där han undrade om jag va vaken >< Lite väl tidigt. Fick iaf gå upp och fixa de sista i rummet. Sen frukost & stallet. Hoppade lite med Sebbe idag. Han var skitfin. Högsta låg på 70 cm. Inte så högt kanske ni tycker, men för att vara triangelmärkt c-ponny på typ .. 26 år eller nått och som hoppat ca 2 ggr de senaste 3 åre så är det okej, tycker jag ;) Funderar på att skapa en kategori för dagens ridpass, vad tycker ni? Skulle det vara intressant att läsa om?
Har typ nördkollat Hearland under eftermiddagen oxå. Klar med andra säsongen nu. Plus att jag har tryckt i mig det ena onyttiga efter det andra. Först massa godis, sen pizza&cola. Snart rullar jag väll fram.
Nu ska ni få lite bilder på det lilla rummet :p
mobba in tapeterna, jag var 10 när jag valde dom, eller min tjock-tv, som har mindre skärm än datorn..







Gosh I love you.

Helt wonderful grym eftermiddag/kväll. Vi stog och kramades och retades med Elias i 1 timme och 25 minuter.
Älskar dig sjukt mycket, mer, mest, ♥

Moppekurs.

Förhoppningsvis avbokar någon så att jag får plats på moppekursen på Bengtssons på höstlovet! Najs tycker jag faktiskt. Nu behöver jag en moppe. Hoppas jag får en före Elias, hehe.
Nu ska jag ut och rida min pollsi. Sen bär det förhoppningsvis av till samhället för att träffa Loverboy och Elias (: <3


Fredag på Torsdag.

Dagen har varit slappis. 9.16 gick bussen in till varberg och ungdomsmottagningen. Jag, Sofie & Mathilda spelade fia med knuff i väntrummet. Jag vann nästan, men vi hann inte spela klart. Sen snacka vi om det ena och det andra och Anna låg i gynekologstolen. Sen blev det käk, mycket käk. Tacotallrik och det va yummie! Och jag åt allt, hm. Undra hur det fick plats..


Känns som om jag åt jättemke och dom typ inget.. Bussen hem var helt okej. Carro målade Julias naglar, Eve klappade på min sko, Sara&Julia tog Carros mobil men ingen hade varken nagelsax eller fil. Suck. Idrotten sådär halvdryg. Jag måste sluta skrika när det kommer bollar flygandes emot mig. Sen puss&kram och allt såndant och hem med bussen. Red Sebbe en tur ute barbacka, blev mest skritt med oxå lite trav. Ville inte trava för mycket på grusvägen eftersom att jag vet han är väldigt ömfotad. Dock verkar det ha gått över lite.
Nej, nu blev jag sugen på mat ^^ Sen ska jag kolla typ två avsnitt Heartland. Studiedag imorrn, slappt.

jag älskar dig något sjukt. ♥


Trött nudå.

Helt okej dag. Fast, kanske inte. Den inleddes iaf med matteprov på statistik. Blööh. Sen lunch, bild. På bilden var vi inte riktigt friska. Sofie limmade en brun lapp i ansiktet på mig. Så jag klippte ut Opel ur en tidning och limmade i hennes panna. Sen limmade Johan mig på kinden >< + en hel del skratt. Ganska så väldigt flummig lektion helt enkelt. Engelska nästa, testet gick bra 15/16 rätt och vg+ på engelskauppsatsen om musik. Yeah! A-tiden dryg som fan, sen data. Den va kul. Mathilda hittade en mula på hestnet.se som hete Prince Bertil! xD asså shit vad vi grava! De va nog dagens roligaste. Sen kom Anders och Elias. Jag fick Anders .. bröd elr va det nu va. 
Mamma och pappa mobbar mig :( Dom säger att jag måste ha en moppe med tre hjul, annars kommer jag välta. Dom är taskiga mot mig.
Nu ska naglarna bli rosa!

Nu..,

..nu ska jag plugga som en jude!
matte&engelska.


Oj, hehe.

Har inte känt att jag haft något spc att blogga om. Livet flyter på som vanligt, dvs samma vanliga tråkiga inlägg som alla liknar det andra. Loftet fredagtilllördag va grymt! ♥ Ganska sjukt faktiskt. Efter att ha vaknat typ vid halv 9 på lördagen och satt på den första filmen vid 9, så kollade vi på film tills klockan halv 4, vid 6 åkte dom hem. Vi gjorde inte ett skit den dagen. Skräcfilmsmaraton var det som gällde, som alltid. Vi kolalde på Motorsågsmassakern, Scream, Saw IV, Scary Movie 4 & Mutant. Tror det va dom men kan ha varit nån mer ;) Hände en hel del till, som var extremt kul!
Nu ska jag kolla ett avsnitt Heartland, sen blire sängen. Jag älskar min säng ♥

btw, 1 vecka idag, älskar dig ♥

Speed.

Nej, nu får jag allt ta och fixa allt som ska fixas. Snart kommer folket och natten ska tillbringas på loftet. Vi kommer seriöst frysa ihjäl x)
Vår kväll består av kebab, läsk, cider, godis, ostisar, skräckfilm, skrik, klagande över att vi fryser + lite till. Najs!

Slappt.

Oh, torsdagar är lagom för jobbiga. Men man tror att det är fredag, det suger. Förra året hade vi so, musik, lästid, idrott sist på dagen och soppa till lunch. Så är årets torsdagar och de är sämst. Verkligen sämst. I vilket fall somhelt så var faktiskt idrotten riktigt skoj. Orkar inte riktigt förklara vad det var, men man skulle sparka ut en såndär oval fotboll och sen springa. Man fick olika poäng beroende på hur långt man sprang. Vårat lag vann med 159-99 x) Men vi ägde så det var inte så konstigt. Något som jag och Sofie ser fram emot är när vi ska ha 7c i simning en lektion. Vi ska tortera dom. Vi ska ge dom träningsvärk i flera veckor. Muhaha!
Sebbe är alltbra muppig. Han har nog fått hyfsad kondis, för såfort vi ska galoppa så försöker han typ sticka med mig. Så det gäller att ha han gansa så väldigt uppmärksam på en innan man ska galoppa, annars vill han typ inte stanna. Jaja, varesig han sticker eller inte så är han väldigt gullig iallafall :)
Nu ska jag kolla på Heartland, typ beroende. Det är väldigt bra.
Btw, jag vet att det varit dåligt med bilder det senaste. Fotar inte spc mke nu, men vädret är uselt. Så ni ska få önska vad ni vill se för bilder! Önska på.

Jag är definitivt duktig.

Har hunnit allt jag skulle idag. Mockat, ridit, renskrivit spanskan, fyllt i spanskapappret, ätit (x)) & duschat. Nu ska jag fixa bodylotion och sen ska naglarna målas :)

Jag är duktig.

Yes! Spanskan är färdig, färdig! Så imorron är jag helt läxfri, fettgött. Snart ska jag kolla om det finns något att äta, sen hoppar jag nog i duschen. Plus att jag ska fixa mina naglar osså. Helt okej dag idag faktiskt, dock drygt att gå. Annars okej somsagt.
Sebbe vilade igår, skrittur barbacka ut idag pga sopvädret. Jisses vad det blåser.

te quiero. ♥

Mår bra.

Jag mår bra, och det är skönt. Jag har gjort det och det slutade nog förmodligen så bra som det bara gick :) Skolan var helt okej idag, faktiskt. Fast spanskan va dryg, som vanligt. Vi ska skriva ett brev om vad vi gjort under sommaren, blää. Jaja. På so:n diskuterade vi om partier.. klassråd på samlingen. Laboration på no:n och räkna i boken. Cykel i gymmet på idrotten. Oj, ser nu att dagen kom i helt fel ordning, skit samma. Red Sebbe barbacka i hagen. Det gick helt okej för att vara utan abbot davies:en. Han höjer ju på huvudet som bara den för att han tycker det är jobbigt att arbeta, den latmasken. Men i traven var han riktigt fin vissa stunder.
Nu ska jag försöka att snabbt fixa till mitt rum lite. Sofie, Elias & Anders kommer hit efter skolan imorrn. Och tja, det är värre än vad Sofies brukar vara. I hennes rum brukar man inte se golvet.. Sen så borde jag hinna plugga engelska oxå, och ta bort mitt gammla nagellack och lägga på nytt. Hm. Vi får se hur mycket jag hinner. Förmodligen inte mer än att städa typ halva rummet.
Btw, hade tänkt att börja på en ny design, en höstdesign. Men den kommer inte ut förens om ett tag isf. Jag måste få en viss Frida att göra en ny header till mig 8)

Nappar i mitt hjärta.

Jag älskar nappar ♥ fettgott. Har vart hos Mathildas hästar. Hängde å Cocos, hon kicka tre gånger, annars var hon duktig. Mina rosa, öh gråa kanse, converse är smuutsiga och leriga. För jag fick springa runt med skitponnyn som inte visste hur man blev longerad. De va jobbigt. Mathilda red Lupus, i typ 10 minuter eller nått. Lupus är beroende utav Cocos.

Nu är jag duschad och jag äter upp mina sista nappar. Funderar på hur jag ska göra. Egentligen vet jag nog det, fast nä.

Nej nu..

..är det dags för duschen ^^'

Dags att sätta fart.

Nej, nu ska jag ut och rida. Sen bär det av to tha village. Hehe. Vet inte riktigt vad som händer där men de får vi se. Sen ska jag, Sofie och Mathilda till Lupus och Cocos. Vi, jag, ska hänga på Cocos och gå ut och gå med henne tror jag. Och Mathilda ska rida Lupus för första gången :)

Randigt.



Nu bär det av på kalas!


Ut en sväng.

Nej, nu ska jag gå ut till stallet en sväng. Ska rida min ponny. Sugen på att hoppa, dock hinner jag inte det. Får skylla migsjälv för jag hade hunnit om jag gått ut tidigare. Sen bär det iaf iväg på kalas för att fira kusin som fyller 18 :)

Stay.


 

Well it’s good to hear your voice
I hope you’re doing fine
And if you ever wonder
I’m lonely here tonight
Lost here in this moment
Time keeps slipping by
If I could have just one wish
I’d have you by my side

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay

Well I tried to live without you
But tears fall from my eyes
I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

I look up at the starts
Hoping you are doing the same
And somehow I feel closer
And I can hear you say

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, always stay

I never wanna lose you
And if I had to I would choose you
So stay, please always stay
You’re the one that I hold on to
My heart would stop without you

I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, I’ll always stay
And I love you more than I did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask I will stay, I will stay, I will stay


Test eller nått.

Om du känner mer än 40 e du social..

[x] Adam
[ ] Alida
[x] Alicia
[x] Albin
[x] Amanda
[ ] Angelica
[x] Anna
[ ] Cecilia
[x] Andreas
[ ] Daniella
[x] Daniel
[ ] Danny
[x] Emelie
[x] Emil
[x] Elin
[x] Emma
[x] Fanny
[ ] Felicia
[ ] Felix
[x] Filippa
[x] Frida
[x] Hanna
[ ] Helga
[ ] Ida
[ ] Jakob
[ ] Jessica
[ ] Jennifer
[x] Jenny
[ ] Jesper
[x] Joel
[x] Johan
[ ] John
[x] Josefine
[x] Julia
[ ] Jörgen
[x] Karin/Carin
[x] Katarina/Catarina
[x] Klara/Clara
[x] Kristina/Christina
[x] Lina
[ ] Linda
[x] Linn
[ ] Lizett/Lizette
[ ] Lovisa
[ ] Lisa
[x] Lukas/Lucas
[x] Malin
[x] Mathilda
[x] Marie
[x] Maria
[x] Max
[x] Mikael
[ ] Mimmi
[ ] Måns
[x] Moa
[x] Nathalie
[ ] Mickaela
[ ] Niklas
[x] Ola
[x] Pontus
[ ] Sanne
[ ]Siri
[x] Sandra
[x] Sebastian
[ ] Simon
[ ] Silvia
[x] Sofia
[x] Samuel
[x] Sofie
[x] Tove/Tova
[ ]Therese
[x] Susann/Susanna
[ ] Melina
[x] Oscar
[x] Wilma
[x] Victor
[x] Gustav
[ ]Carina
[ ] Eva-lotta
[x] Mattias
[x] Zara/Sara 

51 om jag räknat rätt ^^



What time is it?





Men åh.

Jag kommer få ont i magen, jag har nappar. Köpte en likadan som förra gången vi va på gekås. Tack vare dom napparna hade jag nonstop ont i magen i en vecka.. suck. Blev väckt klockan sex imorse.. Och jag som hade sovmorgon! Buhuhu. Jaja, jag fick iallafall ridit på morgonen, så nu har jag inte spc mke att göra. Fast hästarna kanske får gå in i natt om det ska regna. Jo, så får det nog bli. Fredagar är mjukisdagen, så idag blev det mjukisar, linne och stor tjocktröja till skolan. Och inget smink. Fundation är inte smink, det är till för att dölja saker som äcklar andra :) Typ finnar. Spanskatesten kändes sjukt bra idag, bättre än förra. Och inga jävla ångestliknande känslor. Skönt. Svenskan va ganska så väldigt slappt. Vi skrev dikter och man fick sitta typ var man ville. Min dikt var enkel och typ översatt till svenska från en grym låt.
Jag älskar dig mer än förut.
Inget är ändrat.
Ingen kan ta din plats.
Det blir svårare varje dag.
I vilket fall som helst, så ska jag säga något som jag glömde däruppe. Många folk gillade min klocka, precis som jag :) Fast gilla är inte att ta i. Jag älskar min klocka! Den är min bebis.
För er som ville veta tog vi skolfoto igår, mina bilder blev helt cpfuula. Men Sofies va skitfint ♥ Så jävla klockren kommentar fotografen sa till Elias efter att Anders kastat en sten i ryggen på honom. "Du som precis fick en sten i ryggen sätter sig där. " xD Igår var en ganska så grym dag iaf. Gekås var som jag tidigare sagt helt sjukt jävla kul. Och på vägen hem ofc. För mindre än 500 fick jag med mig hem:
* Två armband.
* Klocka. (Den kosta 199 kr)
* Nagellack.
* Tjocktröja.
* Två par trosor.
* Två 100g kexchoklad.
* Stor påse nappar ♥

Fuck.. fuck.

Äsch, allt är jobbigt och jag hatar det. JAG HATAR DET.
Gekås var kul. Flummigaste på helt sjukt länge! Kundvagnsrejs, klockköp, omkullknuffningar osv. Seriöst.. cp.
Jag har kommit på något, och det är det som är jobbigt. Jag har inte en enda fucking jävla aning om hur jag ska göra. Fuck.


Hos Mathilda.

Vi har lite damp. Och väntar på att Mathildas pappa ska laga färdigt våra makkisar och köttisbullisar (: Sen så försvinner vi iväg till Gekås. Och jag vet något som ni inte vet. Och Sofie, och Mathilda, och Anders.. och nåra till.

Färdig!

Yes! Jag är färdig med den fkn spanskan! :D
Vettifan om det är rätt, menmen.


Hata plugg.

Nu ska jag uttrycka mig som killarna gör. Jag pluggar som en Jude. Ska fanimej plugga på alla dessa jävla ord tills dom sitter som sten i min alltför lilla hjärna. Punkt slut. Sen ska jag fylla i ordpappret. Det är jobbigare. Sen vid 9 kommer duschen skrika på mig. Sen kommer nagellacksborttagningen och det oranga nagellacket vråla på mig. Hehe.

Rida och så.

Nu, efter att ha tryckt i mig rostade mackor med smör och sylt, så ska jag iväg ut till stallet och rida min racerponny :) Blir nog inte så jobbig idag, han har gått bra hela veckan. Jaja. Sen ska jag duscha, plugga spanska, fixa mina naglar och bestämma vad för kläder det blir till skolfotot imorrn. Ruggigt värre. Sista året att försöka lyckas med att inte se helt cp ut..

Spanska sucks.

Istället för Vampires Suck, Spanish Suck. Jag gillar min ide skrapt! Pluggar iaf på spanskan nu, jag  h a t a r  det. Det är faktiskt hemskt. Får nästan ångest av att tänka på spanskan. Aja, skit samma. Anders va dum idag, buhu. Nä, jag orkar faktiskt inte skriva nått mer. Engelskan är färdig. Blir nog bra. Sebbe var fin, men blir väldigt lång när man rider i paddocken. Beror på underlaget. Nu ska jag plugga.. 10 minuter till, sen borsta tänderna och sova ikapp lite.



Denna bilden fick agera framsida till min musikuppsats.


Ojojoj.

Som sagt hatar jag måndagar. Precis som Gustaf! Han e cool. Måndagar är faktiskt olidliga, nästan. Fast de va kul att laborera på NO:n. Och vårat lag vann stafetten på idrotten 8) De va bra. Sebbe var duktig idag. Det är han alltid. Eng-läxan är färdigskriven. De e bra. Nu ska jag borsta mina tänder. Hejhopp!
Och förlåt för högst ointressanta inlägg på vardagarna..


Skolan strax.

Nu är matten färdigräknad och strax så skjutsar mamma oss till skolan. Måndagar suger.
So.
fem minuter rast.
Samling.
tio minuter rast.
Spanska.
L U N C H !
Idrott.
tjugo min rast. (men man ska duscha och byta om så det blir typ max 5 minuter)
Matte.
fem minuter rast.
No.

Cocos&Lupus.

Cocos heter egentligen Fontanna men Mathilda tänker kalla henne Cocos ist x)
Cocos är liten, Lupus stor.











Mathildas hästar.

Snart kommer Mathilda och hennes familj och hämtar mig, och då bär det iväg för att hämta upp Mathildas hästar. Eller ja, dom är nästan hennes. I vilket fall så följer kameran med och slänger nog upp lite bilder ikväll, kanske.
Nu måste jag fixa färdigt, dom kommer om 12 minuter.

Hopp&skutt.

Vår bärplockare har fotat, här hittar ni henne :) www.mathiildagoesonlajn.blogg.se



ignorera armbågarna..



Istår.

Jag fryser om mina tår. Dom är som is. Istår. Festen hos Amanda igår var suvverän! Skitkul! Det blev mycket dans, skratt och oxå lite bilder. Kan slänga ut några sen i framtiden. Vid 10 bar det av hem till Sofie där vi träffade Anders&Elias. Vi kollade på två skräckfilmer. Instängd 2 och en till som jag inte kommer ihåg vad den hette. True Blood tror jag. Jag skrek mest. Och så åt vi Anders godis. Hej ontimagen. Mathilda sommna först, jag typ sist. Vilket är extremt ovanligt. Från typ klockan 8 imorse till typ på dagen kollade vi på film. Det blev lite Scary Movie 3, Bröllopsfotografen, American Pie och en skräck till om jag inte är helt ute och cyklar..
När vi ändå snackar om cyklar så cylade jag hem, efter en något spänd tystnad, hrm. Sofie körde hem min väska på sin moppe. Och hemma klumpade hon sig och skrapade upp hela knäet, den klumpen. Jag fotade det :) Såret alltså, inte när hon klumpade sig.

Sebbe var superfin idag oxå, red typ barbacka, gjord och padd ist för sadel.
Sen åt jag goaste smoothi'n!
Häll i frysta jordgubbar, mjölk, lite yougurt och socker i mixern och mixa på. Vispa sen lite vispgrädde. Sen värmer du några frysta jordgubbar i micron så att det blir saft. Häll upp i glas. Rör ner grädden. Toppa med mer grädde, häll över saften och lägg på de uppvärmda jordgubbarna. Voa-la!

Plugg.

Pluggandet är igång, därför är bloggen dåligt uppdaterad. Hoppade med ponnybus idag, fin va han ♥ Bilder som Mathilda tog kommer till helgen. Imorgon bär det av på fest hos Amanda (: kanske kommer en uppdatering innan vi åker dit. Blir sova hos Sofie med allt folk då, sen kanske loftet lördag till söndag med folket igen. För er som inte fattat är folket Sofie, Mathilda, Anders & Elias. Nej nu måste jag sova fem kvartar i timmen. Jag blir segare på att gå upp för varje morgon, och vi har inte ens gått två veckor än.. Hur ska detta gå?

RSS 2.0