Typ, lista.

Tänkte jag skulle försöka fylla i så många hästar som möjligt som jag har ridit ;) lets go!
Vill bara säga att där e några jag inte kan eller kommer ihåg namnet på oxå ^^'

A - Axel, Aerla,
B - Bobbo, Bolibompa,
C - Challe, Charlie, Casita
D -
E -
F - Flash, Felix, Fontanna
G - Gameboy,
H -
I -
J -
K -
L - Lorden, Lucifer
M - Matador, Mona, Morgan, Marcoolio, Mulle
N - Nothos, Nike, Ned
O -
P - Pooch, Peter Pan,
Q-
R -
S - Storebrun, Silver, Sebbe
T - Tonic, Todd, Tattoo
V - Viva, Viada,
W - Westie
Y -
Z - Zorro, Zerox,
Å -
Ä -
Ö -


Fest, hotell, hemma.

Zero uppdatering igår eftersom att jag inte hann. Var i stallet på förmiddagen, grejade med festsaker sen och vid halv 4 åkte vi, så jag hann helt enkelt inte blogga. Även om det kan verka som om jag hade mycket tid ;)

Festen var väldigt kul! :) Massa go mat och trevligt folk gjorde det till en super kväll. Vi var på Tibelska till typ 1 (på natten, ja), sen tog vi oss till Scandic. Det va kallt att gå. Fast sen så somna vi inte förens vid typ 4, och vakna halv 9. Hotellfrukost är iallafall sjukt nice! :)

Har vert hemma och myst med Älsk fram till för ca 1 timme sen. Nu ska jag gå ut och mocka och rida. Om jag inte somnar innan..

Buhu :(

Jag vill ju oxå gå på GHS och kolla på hästhoppning och handla slut på mina pengar, som jag visserligen inte har men ändå. Trängas med folk och hitta sjukesnygga saker som jag inte har råd med, hitta billigare saker som jag kan köpa men inte behöver, och göra det ändå. Buhu :( Nästa år släpar jag med mig någon dit! Åh Mathilda lilla...

Förresten så blåser det extremt mycket ute, ruggigt. Och kallt.
ge mig sommar istället!


Operation..

.. mammas present påbörjad!
Nästan iallafall.

Snabb-blogg!

Har vart igång hysat idag tycker jag allt. Har mockat, borstat och ridit. Håller på och skriver frågor till festen. Mamma fyller år på söndag och ska ha fest. Så jag ska sätta ihop en frågesport med frågor om mamma, hehe. Har fler frågor än vad jag behöver men det är bra, för då kan jag välja bort de dåligare sen. Dessutom har jag fixat en till sak, en annan sak. Jag kan inte skriva vad det är, för mamma läser bloggen.. ;)

Ska iallafall käka lunch strax och om en timme så åker jag med Mathilda till ridskolan för hon ska rida igen :)

Åh! :s

Hittade rätt så underbar ponny! Nån som kan skänka mig 25.000.. ?


Född- 96, tysk import. Välriden och trevlig D-ponny säljes förmånligt till rätt ryttare.

Lätt i all hantering. Lydig och barnvänlig, men kräver sin ryttare för att visa sina bästa sidor. Bra huvud. Är startad i både dressyr (L:B) och hoppning (L:C), men sparsamt tävlad på grund av nuvarande ryttares ointresse. Har hög ridbarhet och mycket kvar att ge i samtliga tävlingsdiscipliner. Inkörning påbörjad.

Hem viktigare än priset, då ponnyns välbefinnande prioriteras. Alltså ställs krav såsom mycket kärlek, stora hagar, daglig utevistelse och omväxlande träningsformer hos blivande ägare.

Ponnyn har vart i min ägo sedan han var unghäst och säljes nu med vemod på grund av ändrade levnadsförhållanden

Utrustning medföljer.


Fina ponnyn,

Nu ska jag, när jag skrivit klart detta blogginlägget, ta mig ut och rida en sväng. Gårdagen och idag har varit jättekul! :) Tacos, choklad och flumm i massor med sjuka människor är bara för underbart! Visserligen somnade jag ganska långt innan dom andra, men skit samma ;)

Min dator typ la av :s Bakgrunden blev blå och så kom det fram vit text där det stog typ "The system have crashed" eller nått sånt. Panikångest.. Den fick iallafall vila igår så nu funkar den igen. Håller på och flyttar över alla bilder och sånt till min hårddisk så Anders kan hjälpa mig att ominstallera den, har haft den i 3 år och har aldrig gjort det, läge nu kanske ^^'

Ville oxå bara säga att jag älskar min underbara pojkvän så sjukt jefla mycket så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Han är bäst, underbarast och får mig alltid att må bra. Anders, jag älskar dig! ♥

Nej, nu ska jag somsagt ta mig ut och rida, sen ska hästarna få varsinn omgång med borstarna. Lorden fäller lite, antagligen mer snart. Sebbe fäller inte, än. Har typ fått borst-ryck, haha. Borstar så fort jag får tillfälle x)


! 2

Chacha!
Frida här.
Mathilda är hungrig.

!

Hej hej, Mathilda här.
Jag bloggar på Emmas blogg, för jag har inget bättre för mej. Snart ska Anders göra tacos åt oss, så att vi kan äta  den. ´Det ska bli gott. Sen kanske vi ska kolla på film. Jag är hungrig, hejdå!

Samtalet med stort S...

Nu ska jag & Frida gå & ringa ett samtal. Ett ganska viktigt samtal. Eller ja, jag ska ringa & Frida ska vara mitt "stöd", hur det nu ska hjälpa.. Jag är typ nervös.. min mage gör ont :( Wish me luck..

Dumma mig.

Förlåt mig för den dåliga updaten. Skrev ett inlägg igår men då gick en propp eller nått så modemet hade ingen ström & då fick jag inget internet. Buhu.

Borstade & mös med hästarna igår :) Sebbe börjar på in skillsen för pussar, men han kunde inte gra vacker hov & puss samtidigt. Men vad hade jag förväntat mig, killar kan ju inte göra två saker samtidigt. Idag laddar vi iallafall för bilder & kanske video trots att det snöar (!!) ute & är mulet. Vi trotsar vädret! En sväng ut i en av de stora hagarna om det inte är dåligt underlag.

Nu blire frukost. Ska försöka uppdatera bättre idag!

Frida gästbloggar 1

Hej alla "whatever you'd like to call yourself"!
Sebbe är klippt, så där som Oskar Linnros, Dennis M, min bror och alla andra superstars - kort på sidan och långt där uppe!
Fast Sebbe har en egen touch...
Annars kan jag bara säga att denna frisyr kräver borstning, annars blir det Elsa konsistens på pälsen (tovor(!!)).
Nu ska jag lägga av innan någon tycker att detta är ett alldelles för stort misstag av Emma.
Ehm. Just det. Kika här :D

Städat.

Har städat sen halv 8 då jag vaknade, men nu är jag klar. Min sänggavel är vass, jag skar mig :( Jag har dammat & bäddat & damsugit & bäddat & omorganiserat. Så nu är det rent på mitt & på min toa. Nästa sak på schemat är frukost, sen ska jag gå ut & släppa ut hästarna & mocka. Frida får en mjukstart, haha :p

6 år går fort ‎♥

‎20/2 2005 blev du min, 6 år går fort ♥
Sebastian IV ♥



Massa päls.

Mina hästar, eller iallafall Lorden, fäller som tusan! Sebbe fäller inte så mycke, än. Förresten så ska vi hämta Frida vid tåget imorron! :D Så hon är tvingad till stalljobb & pälsfällargöra 8) Men lite ridning ska vi nog klämma in, hrmhrm. Lite trick oxå & lite filmning & fotografering av det ska vi nog allt få till :) Alltså, slutsats; Förhoppningsvis mycket bilder & videor nu i några dagar! :)

Dags att glo ett avsnitt Heartland innan jag drar till sängs.

Jag är beroende..



It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never, been this way before
All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

You'll come back
When they call you
No need to say good bye


Here I am.

Har ändrat lite på designen, så jag tycker bättre om den ;)
Imorse när jag vaknade så hade det svämmat över i stallet. Kranen hade tydligen läckt så hela golvet, både inne & ytteravdelningen var vattentäckt. Vi har slängt ut lite drygt 100 liter vatten sammanlagt.. Usch. Sen var vi nere vid sjön & pappa gjorde Kolbullar. De va gott 8) Kolbullar med lingonsylt & varm choklad med för lite socker, hehe. Men det var gott iallafall :) Har vart inne i ca 45 minuter men fryser fortfarande lite. Kan vara för att ingen har tänt i oannan idag. Då blir det kallt inne. Jag får la göra det när jag går ut & rider. Dessutom måste jag övertala pappa så att jag får sommarjobba med honom i sommar! Jag behöver pengar, & en ny mobil. Men det kan vi ta nån annan gång varför.. ;)

Ny header.

Nå, vad tyx? :) Är ganska nöjd med den. Dock inget spc så jag håller på & lär mig sumopaint ^^'

före


efter

To the stable.

Snart ska jag gå till stallet. Kom från Mathilda för en stund sedan. Helgen har vart super! :) Massa godis, glass & filmtittande. Typ Horton, Bron till Terabetia, Shrek - sista kapitlet & X-man 1 tror jag ^^ Jag är lite tröttig men får väll ta & rycka upp mig. Brr vad kallt det är ute, hade helst klarat sig utan kylan därute :s
Jag saknar min älskling massor! :s Vet inte varför men saknar honom så det gör ont :( ♥



Btw, kärlek till The bridge to Terabithia soundtracket!

Otacksam!

Sofie är otacksam. Hon ville vlogga, men det gick inte så jag erbjöd henne att blogga. Så sa hon "NEEEJ!" typ. Det är inte inte inte snällt. Blää.

Vi har tjockat oss massor! :D Tacos, cola, ben&jerrys i massor & filmer. Jag & Mathilda känner oss uppsvälda haha x) Horton är kul, & Bron till Terabetia sorglig :( 
Sofie är dum :) & lat. Nu vill hon allt skriva, men NÄH! Hennes tid är förbi :) Hon kallar mig snorunge. Hon är längre inte välkommer här! NO MORE VIDEOBLOGGS :) Men Mathilda får, för hon är snäll :)

Mathilda sa: Varför fastnar jag i alla?
Lite misstolk där ja..
Nu vet jag inte vad vi ska göra. Men jag är törstig, unda om det finns dricka?

Mina bitchar!

Snabbt som tusan ger jag er detta inlägget. Det enda jag ska säga egentligen är att nu ska jag & mamma hämta Sofie, köpa glass & godis & sen bär det av till Mathilda för en efterlängtat kväll med mina bitchar! :D


Orange & Brun Outfit.


Sakna sommaren!

Har vart endel sena kväller nu det senaste, så jag är ganska trött nu. Har varit & åkt längdskidor i Åkulla med klassen idag. Det va inte så kul. Sen gick en megalång promenad. Sofie & jag prata maaassa. Innan bussen kom så åkte jag, Sofie, Anders, Elias & en som heter Johan sopsäck ner för en brant backe, haha det va kul ^^ Fast Sofie åkte på ett sittunderlägg & jag på en vanlig plastpåse- Det gick ganska fort ;) Fast det gjorde ont i rumpan efter guppet som var längst ner i backen, haha.

Jag är världens sämsta hästägare. Helt seriöst. Red inte idag heller. Jag måste ta & skärpa mig :/ Inte rättvist mot Sebbe även om han antagligen tycker det är ganska slappt att bara gå runt & käka. Ska iallafall ta tag i det nu när det är lov nästa vecka. Ska bli ändring! Men hur många gånger har jag inte sagt det & ändå så händer inget.. ?


Fölåt :(

Ursäkta mig för hemsk update. Visserligan bara en/två dagar men ändå.. Allahjärtansdag i måndags tillbringade jag med min Älskling, så därför inget "vanligt" inlägg. Men ni fick ju iallafall bilder :) & igår satt jag med läxor upp över öronen. Satt från typ 8-11 med läxor :s Har gjort sista läxan innan lovet nu vilket var Kolets Kretslopp, skönt att vara klar! Matteprovet idag kändes helt okej, bättre än jag trodde att det skulle göra. Bildredovisningen gick nog oxå okej. Engelskan vet jag inte.

Sebbe har fått stå bara för att det har varit så jobbigt väder. Snö & blåst, blööh. Det är sådan skit som jag helst hade klarat mig utan. Eller ja, för tillfället iallafall. Annars är det mysigt med snö, i början på december, men inte i mitten på februari! Nån däruppe hatar oss nog..

Nu ska jag först läsa några bloggar & sen ta mig ner & käka lite kvällsmat. Här har ni en bild, före & efter, från mitt bildarbete! :)


GRÖNROSAORANGE




Haha videoblogg.

Här komer en videoblogg från när jag & Sofie var ute med hästarna! :)


Lite sugen tror jag..

Asså, ja. Gjorde ju ett "vill ha"-kollage igår & de va kul. Funderar på att kanske börja lite med outfits? Både till häst ryttare & med vanliga kläder. Klassiska, färgglada & lite.. speciella ;) Vad tycker ni? :) Läser ju & kollar runt på endel hästbloggar & känner att jag kanske vill göra bloggen lite hästig oxå. Alltså både foto & häst? Det är den väll till viss del redan. Men den är mer vardag & foto än häst. För jag skriver inte så mycket om dom, mer än "red idag & gick super!" typ. Skulle ni vilja se lite med hästrelaterade inlägg såsom outfits, åsiktsinlägg, ridövningar, tips osv? Eller är det ointressant?

Mer hästigt på bloggen?



Free surveys

Duktig e jag.

Lunchen är precis avklarad. Och då kom Sofie farandes på sin moppe, hoho. Så nu ska jag tvinga med mig henne ut på promenad med mig & hästarna. Hehe ;) Men hon får skylla sig själv när hon kommer farande såhär utan förvarning.

Jag har varit duktig idag & mockad hos Babben, slängt massa skräppåsar, sopat i ytteravdelningen & i foderkammaren. Så nu är det väldigt rent överallt. Nu ska jag försöka tvinga! Det kommer nog gå enkelt.. ;)

Åh, sol!

Mer sol idag, wie! :D Detta underbara väder får mig på gottigt humör! Älsk åkte för 10 minuter sen efter mys kväll :) & nu ska jag ta mig ner & käka lite frukost, jag hör magen kurra.. kurr kurr kurr.

Elvira #1.



Oh, ge mig!

Synd att man inte har ett pengaträd växandes i trädgården..


Galet!

Min ponny är galet söt! :')


Stallet & sol!

Hoho, ganska lycklig! :D Underbart väder ute idag, mm. Hade kunnat vara varmare, men aja. Sol & kallt är bättre än regn & blåst.. Ska fixa stalljackan sen ska jag ut. Ridning, mockning & ev fotografering står på schemat idag. Kanske lite porträtt på mina fina? :)

5 månader med min underbara idag ♥ 
jag älskar dig! ♥


Winter Wonderland.




Btw..

Winter Wonderland fick flest röster. Inte för att så många rösta men ändå. Så ska fixa dom bilderna nu så kommer dom ut lite senare ikväll :)

exklusivt smakprov! x)

Dag 14 - Stallet.

Har vart lite segt med detta, hehe ;)
Dag 14 - En bild på stallet

Sebbes box längst bort till höger & Lordens den närmsta på vänster sida. (På den högra bilden.)

Sebbe box till vänster, Lordens till höger.



Nema ridning.

Blidde ingen ridning. Men det blåste faktiskt massa & då är det inte speciellt kul att rida :s Nu väntar jag på homemade pizza! :D & medan jag väntar ska jag fixa lite bilder på det ena & det andra.

Snö på tvären.

När jag skulle gå hem från bussen, så snöade det på tvären. Som tur var kom mamma & hämtade mig. Nån däruppe måste ha problem med oss eftersom att det inte får att bli vår :( Nu snöar det iallafall inte så mycket så jag ska gå ut & rida en sväng snart. Fast först, vill jag äta ett äpple ;)

Glosor & allt vad det nu är.

Läxor är allt bra jobbigt. Engelska-glosor, kan dom nu men ändå, & spanskaprov, grammatik, imorron. Nationella idag, vet varken om det gick bra eller dåligt. Känns som båda. Nästa vecka äre matteprov, rymdgeometri & jag fattar inte ett skit, & no-inlämning, kolets kretslopp fattar jag inte så mycket av heller. 
Imorron kommer det bilder :)
Sebbe fick stå idag pga sopsnön.
Oh, juste. Bildredovisning på tisdag onsdag menar jag.

jag saknar ridläger 2010 :(

Tråkigt, javet.

Ursligt hemskt vad min lilla blogg är tråkig just nu, stackars er. Stackars mig. Inte konstigt att ni försvinner. Aja.

Red Sebbe ca 35 minuter ute. Enda stället det går att rida på. Jobbade honom mest med skänkelvikningar & halter. Även nån sluta, öppna & ryggning. Han ville helst gå med huvudet uppe i luften & rejsarskritta. Men efter en stund så sänkte han sig lite. Dock är det mycket lättare att jobba honom i paddock & hage. Ute blir han så.. ouppmärksam på mig. Då vill han mest ta sig hem så fort som möjligt & gå runt & titta på allt annat. Han var iallafall bättre efter en stund.


Snabbt!

Nu ska jag snabbt ut & rida en sväng. Mörkret faller & jag kan bara rida ut. Skynda skynda..

Läxa & sova.

Ledsen förhemsklig uppdatering. Men nu ska jag plugga engelskaglosor & sen sova. Imorron är det hemsk volleybol-turnering o.O visserligen joinade jag frivilligt, men ändå.. Jag kommer skjuta bollen bakåt istället för framåt :) Önska mig lycka till, kan behövas..

Hungrig.

Jag är hungrig. Har suttit & fixat med min powerpiont till bilduppgiften. Imorron gäller det. Litegranna. Då skall läsförståelsen på nationella proven göras. Shit, jag kommer va dö-nervös ;s Jag kan iallafall äta Polkachoklad under tiden ;) (y) Första riktiga NP, läskigt.. På torsdag ska vi göra del 2, skrivuppgiften. Då ska vi skriva från 8.40 till 11.20 eller 11.40 :s Fast vi får 20 min rast nånstanns i mitten. Puuh, tur det.

Regnat & blåst som satan nu på kvällen & eftermiddan, så jag red inte idag. Rider imorron om det är väder till det :) Nu är jag lite hungrig.. fast det visste ni visst redan ;)

Bilder?

Har en hel del bilder som jag kan publicera, så jag hade tänkt göra det. Men, jag vill veta vilka ni vill se! :)

Vad vill ni se för bilder?





Free online poll

Ursäkta mig.

Ni får förlåta mig för dagens icke uppdatering, hehe. Älsk har sovit här från igår tills idag så det har inte blivit någon datatid. Förresten så red jag min fina ponnu idag för första gången på 3 veckor! :) Länge om man är van vid att rida varje dag.. Det gjorde iallafall min dag :) Red en runda ute på ca 1 timme. Skrittade bara men samlade honom lite & gjorde några skänkelvikningar, halter, nån öppna & sluta + två jättefina ryggningar! Han var ganska pigg, dock förståeligt men ändå ;) Mysigt vare iallafall & nu är jag glad för att jag kan rida igen! Kommer väll bli samma väg varje gång nu ett tag framåt.. tills all äcklig is smälter bort.

random pic från början på sommaren, ge mig sommar omedelbums!

Sjukt roligt.

Asså, min blogg är sjukligt rolig för tillfället. Fast ne. Känns som om det inte finns typ något att blogga om. Rider inget just nu eftersom att det är isgata ute. Så då kan jag inte skriva om det. Januari/Februari är verkligen de två tråkigaste månaderna att fota i så det blir inte så mke bilder. Har väll visserligen gammalt jag kan lägga upp, men ändå. Det känns inte så lockande bara. Dessutom drar skolan ganska mycket tid nu. Sista terminen i grundskolan så man vill ju ta chansen att höja sig för att få bra slutbetyg. Så ja, därför är min blogg väldigt tråkig för tillfället. Bara så ni vet. Ni får förlåta mig ;s

Städa..

Suck, jag måste gå & städa på min toa. Där är extremt äckligt. Blä. Innan Älsk kommer.

Spatime!

Nu ska jag ha spakväll med mig själv! Först duschen föt tvättning av hår & lite annat dusch-göra. Sen badet med ansiktsmask. Senare ikväll ska även naglarna målas. Mysfaktorn är hög! Dessutom ligger Spotify på i bakgrunden, mm..


Frukost & snö.

Ysch. Det har snöat inatt & det är blää, ysch. Frukost för Emma nu, mackor & varm choklad, mums! Sen ska jag ut & mocka, snabbmocka.

Mathilda & Sofie gästbloggar #1.


Spanskish.


Emma är el mucho duktig, för hon gör sina läxor. 10 meningar på spanska i perfekt. Inte så svårt egentligen, bara bra ;)
Yo he comido en el restaurante con mis padres.
Tu has montado el caballo de Lisa, no?
Ella ha comprado una falda muy bonita.

Haha, den som översätter meningarna rätt får länkning i ett inlägg :p


Mellis, typ.

Sitter & äter lite mellis, hehe. Yogurt & mackor, mumsigt. Inatt & idag har det smällt massa massa massa is! Så förhoppningsvis kommer jag kunna ta mig ut & rida igen. Lyckorus! :D
So-provet idag kändes helt okej! Tror på VG eller mer ;) Nu ska jag äta resten, sen till stallet & mocka.

Mellankrigstiden.

Usch, SO är för tråkigt. Vi jobbar med Mellankrigstiden, dvs tiden mellan 1:a & 2:a världskriget. Jobbigt värre. Eller ja, vi jobbade med det. Imorron är det prov, suck. Fast jag tror nog att jag kan det hyfsat bra om jag tänker efter. Ska iallafall försöka plugga in det som jag inte kan.

Imorse fick jag & mamma bygga hage. Hästarnas vanliga hage var istäckt så vi ville inte släppa dom där. Därför fick vi bygga staket till en av de andra eftersom att staketet fortfarande ligger nere efter att Zerox rev det i våras.. kommer ni ihåg?


Vi fick dra lite staketsnöre, & det höll. Dom rymde iallafall inte.


Nu ska det pluggas vidare, så att jag förhoppningsvis kan nöta in skiten, suck.

Bråttom!

Efter att ha byggt staket med mamma & saltat & sandat isen för att kunna släppa ut hästarna, så bär det av till skolan! xd

Dagens väder; 0 toasters.

Hemskeväder idag! ;o Regn, regn & vind, brr. Dessutom blev det ju inte bättre av att regnet övergick till snöslask >< Aja. Ska gå & mocka nu, sen står läxor på schemat. Suck. Bildinlämning imorron, engelskaläxa imorron, so-prov på Torsdag & spanskaläxa på fredag. Buhu. Dessutom skall läsförståelsen på Nationella Proven göras nästa vecka, gaah! Jag tror jag .. kollapsar ;s

Lorden e iaf söt :'} <3

RSS 2.0