Genom dina ögon.

Jag känner mig slut och jag har ont lite här och var. Vi hade beeptest på idrotten idag. Orkar inte förklara men man ska typ springa fram och tillbaka tills man inte orkar mer. Sen passade jag, Amanda och Sofie en volleyboll och då typ lyckades jag stuka till min tumme, så den gör ont-eli-ont :(

Powerwalkade hem från bussen och upp för backen, vilket gjorde mig ännu tröttare. Dessutom har jag mockat i mörker, visserligen inte så jobbigt men ändå. Plus att jag har krattat stallplanen och hela vägen ut till gödselstacken så där är rent från gammal äcklig halm och annant skit, bokstavligt talat.

Sebbe markerar på höger fram och precis under det mindre överbenet (han har ett stort och ett litet på höger fram) så är det lite svullet och han är varm. Har smort in med Heat och MSM. Misstänker att han har sparkat sig när dom sprang i hagen häromdan och hoppas att det inte är något allvarligt. Jag orkar inte med att Sebbe blir sjuk och mår dåligt mer. Ni förstår inte hur mycket jag har fått se den hästen lida.

Nu ska jag koppla bort allt och läsa Genom sina ögon!

Asså kolla, BARA KOLLA! Sicken snygging han är! ♥


London 2010 #5.




Ledsen Emma :(

Min ponnu är halt på höger fram :( Haltar inte i skritten men i traven. En liten svullnad på insidan benet under det mindra överbenet.. It sucks!

London-bilder is coming up!

It started out as a feeling.

Mjo, jag tror att jag ska ta tag i bloggandet igen, eller vad tycker ni? Kan väll inte påstå att jag vart så pigg på att uppdatera men det är faktiskt så att det senaste har jag haft väldigt lite tid över till annat, dvs sånt som inte är hästar och läxor. Tyvär, men hästarna, läxor, pojkvän och kompisar kommer alltid komma i första hand! Men jag ska försöka förberade en hel hög med bildinlägg till er, och annat smått och gott så att ni blir nöjda och glada, deal? ;) Men först ska jag gå till stallet, as always!


Something about the sunshine.

Solen skiner, men det blåser. Därför blir det kallt ändå, suck. Nej men. Nu ska jag gå ut och mocka, sen ska jag rida minst 1 timme, det behöver min ponny. Som förövrigt är världens långsammaste att få upp kondis och muskler på.. Aja, blir en tur med backar, skritt, trav, lite sidvärtsrörelser och svängar. Man får göra så gott man kan när paddocken är ett stort gyttjebad.

Jag lever.

Bloggade inte nått igår eftersom att jag inte hade tid. Älsk sov ju här och sen skulle jag in till stan med mina muppar, och sen så vart det mys hemma hos Sofie så det blev en helt dator-fri dag. Helt okej faktiskt. Iallafall så har vi haft det awesome! Med håll efter att ha sprungit till tåget, klippt lugg, brända tacoskal och tittat massor på tecknade Avatar. Höhö jag vet att vi är dötöntiga! 8) Btw så har jag köpt en present till min älskling som fyller 16 om lite mer än en vecka! ♥

Kom hem från Sofie vid halv fyra eller nått så jag har gjort saker hemma och därför inte bloggat något förens nu. Men iallafall så ska jag hoppa i duschen, sen ska jag läsa min bok eller kolla på ponnyakuten :) boken lockar lite mer, tror jag..

Förresten så snöade det innan, och det var inte små flingor precis.. Och vi som påstås ha ställt in sommartid.

Detta, var en bra dag!

Pizza och mys.

Älskling kom för en stund sen, och nu sitter han i min soffa och ropar på mig,så jag tror jag sa gå dit.. ;)
Sen ska det ätas hemmagjor pizza!

Dans.

Igår var det 9:ornas dans, vilket var ganska så awesome! :) Blev massa dans såsom bugg, vals och foxtrott ^^ Haha var ganska yr efter att ha dansat med Älskling, det gick fort och det snurrade mycke ;) Var galet trött efteråt och det märktes nog i bilen hem för jag var typ, hyperflummig. Riktigt lyckad kväll iallafall och dt var skönt med sovmorron idag, kom hem vid elva igår.
Nu ska jag släppa ut hästarna, sen drar jag mig iväg till skolan. Ska försöka uppdatera bättre! Men Älskling kommer kanske hit ikväll, så hoppas inte på för mycket..

Fontanna och Lupus.



Öva.

Jag har precis ätit och nu ska jag ut till stallet och mocka och rida, som vanligt vid denna tiden. Sebbe ska få klättra endel nu framöver så att han får träna upp både kondition och muskler. Jag kan säga att jag som rider barbacka all the time, känner det i benen oxå..
Sen ikväll kommer Sofie, Anna och Amanda hit för vi måste öva på vår so-pjäs. Höhö, jag med min grymma humor tycker den är rolig xd

På promenad.

Höh, bad update. Händer ofta känns det som. Aja, skit samma. Borde egentligen ha duschat men tror ni att jag orkar det? Nepp. Har fixat med en powerpointpresentation till so:n. Den är extremt ful xd

Klättrade lite med Sebbe idag, det tycke han va jobbigt. Och igår så red jag och lillebror en sväng :)
Ja jag vet att jag ser två meter för lång ut..

 


Hööks Outfit.



Är grymt sugen på ridbyxorna!


Fontanna.




2:a världskriget.

Nu har jag iallafall varit en sväng hem till Amanda för att skriva på arbetet om 2:a världskriget. Dom hade skrivit endel utan mig, jag garvade när du läste upp det xd, och sen skrev vi lite till innan jag åkte hem. Förhoppningsvis så lyckas Amanda och Anna skriva klart det nu ikväll. 

Tog Lorden som handhäst innan, jag hade ont i armen efter typ 1/4 av vägen.. Han drar nått så in i h*lvete! Man skulle kunna tro att han är ungis så som han pinnar på. Ska försöka fixa en bra film nångång på när han låtsas att han är 1 år, och inte 39.

Bilder is coming up, wait for it! ;)

Mocka.

Nu tar jag mig ut till stallet för att släppa ut hästarna, mocka och rida. Tar nog Lorden som handhäst och efteråt ska han borstas. Jag kommer bada i hår.

Lupus.




Höhö, dåligt igen.

Flåt. Jag ber ofta om förlåt märker jag. Bara för att jag har blivit sämst på att uppdatera.. Har typ myst med älsk, spelat wii och vart i stallet idag. That's it. Men nu ska jag göra min pizza, sen fixa bilder på Mathildas pollar och en outfit hade jag tänkt.
Wait for it!

Mathilda och "Svarten".

Svarten, fyndigt smeknamn eller hur? Var med Mathilda och kollade när hon provred en ponny. Den var lite pigg och "rädd" för nått läskigt. Men egentligen ville han nog bara testa henne. Han sparkade lite bakut och sprang iväg lite. Han är en sån ponny som måste ridas, alltså är det inte bara att åka häst. Iallafall så vill hon åka och provrida igen för hon hade en bra känsla. Då kanske mamma åker med så ska vi se ;)

Nu ska jag.. sova. Jag har varit igång sen halv 6 imorse så jag är trött.




Läxor tar kål på mig.

Läxor dödar en. Tar över fritiden. Grr! Har gjort nationellt prov i NO idag, kunde gått sämre. Kunde gått väldigt mycket bättre oxå. Suck. Nu har jag lite, mer, läxor att göra. Fast en av våra få snälla lärare sa att vi kunde lämna in hemkunskaps-läxan på måndag istället, så då blir det inte riktigt lika jobbigt. Skrittade bara en sväng och travade några steg idag. Blåste så att man blev kall i ben och märg..

Imorron följer jag med Mathilda hem efter skolan eftersom att hon ska åka och provrida en ponny! :) Skönheten som jag visade er för ett tag sen.. Jag och klumpen följer förståss med, så vänta på bilder, förhoppningsvis.

Ledsen för att det varit lite småsegt med bilder i vissa inlägg men jag orkar inte fixa till en nu, ni får leva med det.

London 2010 #4.





Duscha = behövs.

Jag är dötrött, shit asså. Men jag måste duscha innan jag sover. Har gjort en uppgift på hemkunskaps-saken. Fixar resten imorron och på torsdag. Imorron är det NP i kemi, jag tror jag dör. Nej förresten, jag går nog och duschar istället.

Taggad! och mätt.

Jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig taggad. Men magen är full så den sinkar mig lite. Men aja. Det är super väder ute, lite kallt i vinden kanske men annars helt awesome med strålande solsken! Så därför ska jag gå ut och mocka och rida nu alldeles strax :)

Sova... ZzzzZzz.

Fy vad jag är trött. Sov ändå 10 timmar inatt, suck. Vaknade upp med älskling imorse eftersom att vi hade studiedag idag! Han åkte ganska tidigt eftersom att vi skulle in till stan senare, så att jag hann med att mocka innan. Han tyvär inte rida Sebbe idag, vilket var lite synd. Tänkte sätta han på maskinen men där var fortfarande isigt.

Blev en trevlig dag på stan med trevligt folk! Jag, Anders och Mathilda käkade kebabtallrik. Sen kom Elias dit oh sist Nana och Sofie. Sen drog vi oss till bion och kollade på 127 hours, den var bra :)

Nu tänker jag sova eftersom att jag somsagt är extremt trött.




Solsidan.

Förlåt mig för den sorgliga uppdateringen, men älsk har sovit här från igår till idag. Igår var det nämligen 6 månader sedan vi blev tillsammans ♥ Sen åkte han hem och då försvann jag till stallet och mockade. Efteråt spelade jag och lillebror Wii Sports, det va ganska kul ^^ fast inte när jag förlorade. Innan det blev mörkt red jag en sväng och kan kändes väldigt fräsh faktiskt! :) Kan ha varit för att det varit väldigt behagligt väder idag!

För ca en timme sen då kom älskling hit igen och ska sova här i natt. Nu kollar han på solsidan. Studiedag imorron = slappt. Jag, älskling, Mathilda och några till drar in till stan och kollar på bio! Först pizza sen filmen 127 timmar. Hoppas den är bra ^^


London 2010 #3.




Pissväder.

Död åt dagens väder asså. Snöade som tusan när jag vaknade. Sen åkte vi och lämnade mamma och då regnade det. Bestäm dig för f*n. Var och kollade efter ett täcke men fanns inget, så pappa ska åka in på Börjes på måndag. Lorden får klara sig med vintertäcke över helgen. Ska gå ut och mocka om en stund. Eventuellt rider jag. Sen har jag massor att diska.. Fast fört ska jag greja med en outfit och ännu en sak som ni får se sen ;)

London 2010 #2.





Sovmorron.

Jarrå, idag har Emma sovmorron! Ine för att det blev så mycket sovmorron för pappa väckte mig tio över sex >< halv sju fortsatte jag öva på spanskan och sju gick jag upp, fixade frukost och spelade PS med lillebror ^^

Har fixat klart stallet, solen skiner och om en stund kommer min älskling och hämtar mig. Livet är rätt bra! ♥

Pretty kitties.





Elvis.

Jag har lite bloggtorka. Har inget spc intressant att skriva om.
Sebbe fick stå idag med eftersom att där är 2-3 cm slask ute. Och när jag gick hem från bussen innan så verkade det vara halt. Känns onödigt att ta risker så att vi går omkull, han vrickar eller sträcker sig eller nått annat.
Jag bör iallafall plugga på spanskan så jag kan den. Men det har jag tid till. Så jag ska nog fixa några inlägg med bilder istället! :) eller kolla på Harry Potter..


Fail, part 3.



I going in! or out..

Frukosten är avklarad. Nu ska hästarna ut. Höhö.

Nellie Berntsson!


Måste skriva ett litet inlägg om denna otroliga tjej!
Hon heter Nellie, fyller 11 iår och har tre stycken B-ponnysar som hon tävlar med. Hon möter medgångar men också en hel del motgångar. Hon är en otroligt mogen tjej för sin ålder, skulle likagärna kunna vara 14, och hon har en sån självkänsla och är målmedveten. Hon vet vad hon vill och gör det. Hon tar inte skit från någon, istället stänger hon ute det. Trots att hon bara är 11 år tror jag att hon är en stor förebild för många bloggläsare och ryttare på sättet hon tacklar saker. Det är hon iallafall för mig. Läser hennes blogg, och älskar den! Den är så personlig och hon skriver sina tankar och delar med sig av allt till sina bloggläsasre. Hon går in helt för det och det gör att det känns som om man känner henne.

Att bara vara 11 år och ha runt 4500 läsare om dagen är ganska bra jobbat. Att hinna med 3 ponnyer, pojkvän och skola och dessutom klara det galant, hur många gör det egentligen? Tycker verkligen att denna tjejen förtjänar allt hon uppnår, för hon kämpar för det!
Keep going Nellie! ♥

Jaha ja..

Nu efter stallarbete och lite slapptid så ska jag ta tag i läxor. Har spanskaprov på preteritum på fredag..
Fuimos el laboratorio a la una osv..
Den som översätter meningen korrekt får länkning! ;) Anyway, sen ska jag kanske om jag orkar ta och börja lite på hemkunskapsläxan. Men bara kanske, är så jävla trött och har ont lite här och var. Fick sån jefla huvudvärk när jag mockade. Plus ont i ryggen och nacken.

Sebbe fick stå idag, två orsaker till det. Ett; det är/var fullt med snöslask ute och lite därför inte riktigt säker på underlaget eftersom att där är is fortfarande på vissa ställen av vägen, och Två; Jag hade ont i kroppen och ingen somhelst ork till något.

Förresten så måste jag ha ett nytt regntäcke till Lorden. Han gammla har gjort sitt. Innerfodret har lossnat på flera ställen, det är lite tuggat på, det är fult och gammalt och läcker. Funderar på att klicka hem detta!



Hade inte han vart sjukt söt i det? :'D

After school.

Sitter och äter pappas sjukt goda soppa!
Det har snöat idag, och det gör mig sur. Typ 5 cm. Och enligt SMHI så ska det snö torsdag och fredag oxå, gaah. Tjoho, vi hade vår i 5 dagar, sen kom vintern. Nu ska jag strax gå till stallet. Inte så kul på grund av sopvädret.

Fail, part 2.





Mums!




Sitter just nu i denna stund och tjockar i mig en semla 8) trots allt semledagen idag! Jag hann äta upp den innan jag skrivit klart..

Red Sebbe fram och tillbaka på vägen nedanför backen några vändor innan. Han va ganska fin när vi inte red bort ifrån hem. Men när vi vände och red i hemåt-riktningen så funkade han inte alls. Ville bara trava hem och med huvudet i vädret. Gick inte att driva han i handen och göra svängar heller. Suck. Aja. Det va mörkt och blåste. Tror dessutom att han börjar tröttna på att gå där. Har trots allt ridit där varje dag i typ 3 veckor.. Men när paddocken och det bättre konditions-vägarna tinar och alla snö och is smälter bort då, då ska det minsann bli ändring! Hade tänkt tvinga någon att ta en bild på första ridpasset i paddocken för iår. Sen ska jag fixa fram jämförelsebilder efter två/tre månader. Så ska vi se om nån skillnad är synlig :)


London 2010 #1.





In the evening.




Sötnosar!


Bilder från igår, söta ponnisar! ♥
Mockade ur i hagen. Bara en gammal höhög kvar nu. Fotade oxå lite grann. Bilder kommer senare ikväll.
Lorden fäller som tusan, hehe. Massamassa hår.. Dessutom så så har Sebbe oxå börjar fälla, jippie. Han är visserligen klippt, så det blir inte fullt lika mycket päls, men ändå.

Nu kallar iallafall duschen, ska jag glo ett avsnitt Heartland (y)
Lite hår..?


Stallet och greja.

Nu ska jag ta mig ut till stallet för att mocka. Sebbe får vila idag då han har gått hela veckan. Dessutom blåser det ruskigt kallt ute. Ska borsta Lorden som fäller som satan och mocka ut gammalt äckligt hö ur hagen. Sen ikväll ska jag fixa ytterligare med bildinlägg och nån outfit. Kanske ett åsiktsinlägg eller nått liknande. Duschen skall även användas och om det har kommit upp ska jag kolla ett avsnitt Haertland! :)


Zerox den tjocke #2.




Fail, part 1.




Kvällsdags.

Nu ska jag ta och varva ner lite genom att äta pizza och kolla ponnyakuten :)
Sen kommer fail-bilder ;)


Solsken!

Hemma från Sofie för ca 1 timme sen. Har bara chillat och läst lite bloggar sendess. Ska ta och äta lite lunch, sen ut för att mocka, rida och fota mina fina lite! :) Kastar även ut lite failbilder sen. Skulle tro att jag har väldigt mycket sånt haha x) Sålänge får ni en ;)




Zerox den tjocke #1.



Vi ses!

Nu ska jag äta. Sen åker jag till Sofie! :) Kommer upp bilder ikväll. Men på vad, det får ni se ;)

Undrar, är ni intresserade utav failbilder? ;)

Chips till lunch?

Jag är hungrig. Borde faktiskt gå och äta nått. Men istället äter jag grillchips och dricker läsk. Jag är sjukt hälsosam javet. Dessutom blev det typ 2/3 Ben & Jerry till lunch, yummie.

Sofie den lilla snorungen missade sin buss från Falkenberg. Jag tror jag ska slå henne sen när jag träffar henne. Hur som helst så kommer hon hem vid 7 istället för när hon skulle ha kommit hem. Åh, jag blir aningen frustrerad. Menmen, nu är det som det är och det enda positiva är att nu hinner jag göra allt, såsom att packa, duscha och lite till utan att stressa. Och all tid som blir över ska jag använda till blogginlägg! :) Nu ska jag nog ta en varm dusch för att jaga iväg frustrationen.. suck. Sen lite riktig mat.

Sofie, Amanda och Julia i Lübeck!


Yeah! sool..

Superawesome, solen skiner och himlen är klarblå! Inte ett moln :D Visserligen blåser det lite, men vad spelar det för roll när man inte sett varken solen eller blå himmel på en vecka? Min älskling åkte hem för ca 30 minuter sen, vi har haft mys ♥

Jag ska ta mig en sväng ut till stallet nu och släppa ut pollarna, mocka och rida. Ser fruset ut, så det blir väll antagligen samma väg som jag ridit i typ 3 veckor nu. Börjar tröttna på den.. Dessutom är det mycket knepigare att få honon att arbeta när man rider ute på vägarna, suck. Ett ridhus hade inte suttit fel, eller en ridbar paddock.
Vid 4-halv5 drar jag mig iväg till den fina Sofie :) Då ska vi handla in massor av onyttigheter. Hoho! Hoppas på awesome kväll! :)


Wake me up when winter ends.

Jag är så trött på kylan så jag spyr. Vill ha igång min ponny. Ville slippa alla lager med kläder. Vill ha bättre väder så jag kan fota. Vill ha sol och värme. Vill att kylan kan dra nånstanns och låta bli att komma tillbaka.

Har iallafall började travjobba Sebbe lite nu. Rider honom med abbot daviesen och idag fick det bli lite tempoväxlingar och några skänkelvikningar. Skänkelvikningarna går bättre i trav än skritt.. Lite random med tanke på att dom inte funkade alls i trav för ett tag sen. Men aja, bättre än inget hehe ;)

Duschen nu. Förresten så vet jag att jag är typ världens tråkigaste på att uppdatera, men det är lite så det är nu. Finns inget spc att skriva om, och kommer aldrig ut och fotar eftersom att jag har noll inspiration och det finns inget att fota.. Tar iallafall med min klump till Sofie på lördag, för då ska jag dit. Kanske kan du bli lite oseriösa bilder då? Haha :p

Dead by April!

Dom var och spelade på vår skola idag! :D Konsert på skoltid är ju bara för awesome! Fick autografer på bilder och så har jag allas på höger arm 8') Thihi! Det var riktigt bra. Lovar att fixa filmer! Filmade inte själv men ska be Sofie skicka nån video till mig så an jag ladda upp den på youtube! :)




Hårt, fruset, isigt.

Usch. Underlaget ute är för dåligt.. Typ stenhårt överallt och antingen isigt eller snö som inte går att rida i. Det är bara jobbigt. Finns lixom ett ställe som jag kan rida Sebbe på. Ett ställe, och jag börjar bli trött på den vägen. Men jaja, vad kan man göra? Inte mycke. Suger att jag inte kan åka och rida i ridhus. Buhu.
Stallet nu och mocka och rida.

Plugg dårå.

Jag är oerhört dålig på att plugga när jag ska. Så det är vad jag ska göra nu.
Och äta. Jag är hungrig.

Bild i repris, men ponnyn är söt ♥

RSS 2.0