Snart november..

Sorry för dålig ingen uppdatering. Har först och främst inte suttit sådär väldans mycket vid datorn de senaste dagarna, sista dagarna innan lovet satt jag med läxor och så har jag varit med min älskling som jag inte kommer få träffa förän på lördag typ :'(

Wincent har vilat större delen av förra veckan, tisdag-fredag och i lördags red jag igång honom igen. Vilan har gjort honom gott då han har varit lite matt i pälsen ett tag och inte riktigt lagt på sig varken muskler eller hull. Men i samband med att vilan började hade mamma beställt ett nytt pulver som är för tarmarna, och nu är han mycket finare!

Sebbe har jag inte heller ridit, vilket stör mig. Jag hade helt klart hunnit med det, men jag gjorde det inte? Har himla dåligt samvete över att han inte får komma i första hand. Han är så otroligt pigg och fräsch och mår bra när han blir riden. Dessutom förtjänar han att få va number one för någon. Menar inte att jag funderar på att sälja honom, han dör på vår gård. Men det hade inte varit fel med någon som kan komma och rida och sköta honom ett par dagar i veckan när jag inte hinner. Eftersom att vi ställt om klockan så kommer 2/4 dagar vara mörkt redan när jag kommer hem (kvar över 5), de andra 2 dagarna kommer det vara skymning (kvart över 4).

Nu sitter jag hemma hos Mathilda som sover, och Alice ligger brevid mig och sover hon med. Tur att jag kunde förutspå detta och tog med min dator, hårddisk och bok! Vi har käkat pizza, druckit cola, käkat ben&jerry's, glott skräckfilm och haft megakul, awesome! Innan jag drar hem sen så ska jag rida på Mathildas fjordis, Lima :)

Alice till Mathilda: Diskar du själv?
Jag och Mathilda: HAHAHAHAHAHAHA!


jag har världens finaste pojkvän, trueshit! ♥


lite kärlek.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig -Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon är med dig och dina kompisar - Visa för dom hur MYCKET du gillar henne
När hon säger att det är över -Vill hon fortfarande att du ska vara hennes


Pluggar vidare.

Ska nu duscha, sen slå på en film och plugga vidare. Tillsammans med en kopp te. Sen sova, dör av trötthet.


Hello strangers.

Orkade inte blogg igår, men that's life. Red och mockade och hade mig. Idag har skolan vart kul, flum hela dagen typ. Men inget fel på det! :D Båda hästarna vilar idag. Verkligen rötet kallt ute idag, jag tappar livslusten.. Dessutom är jag en pain in the ass för mig själv. Skulle börja plugga och göra läxor för en timme sen och har inte börjat än? Fyfan Emma. Nu ska jag sätta fart med dom så att jag får gjort det jag skulle.
Vi hörs.

We were born and raised in a summer haze. Bound by the surprise of our glory days.


justlittlethings




Inte som planerat.

Jag skulle ju gå ut, och jag gjorde det. Men så kom alla hem och då var det middag snart. Så hann mocka innan och sen fick jag gå in och äta och sen vips så vart det mörkt typ? Hann bara rida Wincent i skritt, var ute i ca 35-40 minuter kanske. Efter stallet tillbringade jag en timme med att äta glass och spela Yatzy med mamma och mormor, mysigt.

Om en liten stund bara ska jag gå och lägga mig, är trött och även om jag är ledig imorron ska jag upp tidigt och rida, för 11 ska jag åka till stan och göra en grej. Ska dessutom va fint väder imorron oxå så, så då kanske jag hinner ta lite bilder imorron när jag kommer hem istället :)


Himla underbart väder ute!

Wonderful! Solen skiner och inte ett moln så långt ögat når. Kom hem från älskling för en stund sen och nu ska jag strax dra mig ut till stallet. Alla färger blir så himla fina ute när solen skiner, så who knows? Jag kanske kan hitta nått ställe och ta riktigt fina porträttbilder på pollarna! :) Båda ska ialalfall ridas så det är väll bäst att jag sätter fart!

Såhär fint är det utanför mitt fönster :)

JATACK, från gina tricot.

Hade definitivt inte sagt nej till något av detta just nu!

Tiffany Alvord.

Fyfasen vilken duktig tjej!









Evanescence.

Sitter just nu och lyssnar på Evanescence nya album, riktigt bra! Dock ska jag städa iordning mitt rum, bädda, plocka undan lite småsaker och damsuga för mormor kommer hit vid lunch. Vet inte vad jag ska göra med hästarna idag. Enligt smhi skulle det inte regna idag, men vad gör det? Juste, regnar. Åker iallafall inte till Mathilda idag, har inte ens pratat med henne, haha xd Åker till älskling sen, längtar! ♥

Humor på hög nivå, haha!





Perfekt.

Min blogg måste ju vara perfekt eftersom att det inte är någon som tar sig tid att kommentera? Det var väll bra. Jag får fortsätta på egen hand.

Skolan har varit go idag, skrattat all day long typ? Underbara nya & gamla vänner som gör dagarna asuum! ♥ Dock är det jobbigt att jag inte träffar min älskling så mycket, sitter och saknar honom massor just nu :'( Träffar honom imorron ♥

Innan jag åker till älskling ska jag ligga i! Upp tidigt, rida, ut med hästar, mocka och fixa! Mathilda ville ha lite hjälp med sin polle så ska höra med henne om hon är hemma imorron, och isåfall kanske jag åker dit och sen vidare till min älski!

Mitt nya intresse, kolla roliga bilder....







Have no idea?

Jag har inte den blekaste om vad jag ska blogga om. Det är helt tomt i hjärnkontoret. Så nu ber jag er, vad vill ni se?
Bomba med förslag, hellre många än inga! Kan var allt möjligt, texter och bilder. Vad för bilder? och var för texter?
C'mon, tell me!

Får man verkligen vara såhär söt? ♥


Equestrianism.





Someone like you.

Slapp dag, men med himla tråkigt väder med massa regn. Jag tror att jag knäckte mig i skolan innan, men jag kommer inte ihåg varför... allting är iaf himla bra ibland faktiskt♥

Hann rida Wincent en runda på typ 20 minuter. Inte så länge och bara i skritt, men ändå bättre än inget. Han är så himla go, vill helst att man ska stå och klia och gosa med honom hela tiden. När man borstar på halsen så vänder han sig om och försöker buffa med mulen och så tittar han väldigt vädjande på en. Börjar man då klia och gnugga honom i ansiktet så sänker han huvudet och typ sluter ögonen, sötenn♥

Vissa killar vill förändra hela dig, men den rätta vill bara ändra en sak. -Ditt efternamn.

 


cuteboythings


cause i can't get enough, i can't stay on the ground.

Ni måste älska mina små korta vadharjaggjortidag-inlägg va? 8)
kärlek på tisdagar iallafall ♥ foto, photoshop och stop motion! (y) För er som undrar vad stop motion är, så är det en film av bilder. Man tar massa bilder osså sätter man ihop dom till en film. Det ska vi jobba med på tisdagar i 6 veckor framöver.

Blev mörkt snabbt idag, va seg inne så hann inte rida. Imorron ska jag snabba mig!
Älska att sitta och kolla massa roliga bilder på nätet, haha....

Emma goes ondsint ansikte på Mediaproduktionen!

HAHAHAHAHA! jag kind of dog....


I never thought I'd live to see it break.

förjävla bra låt.


justlittlethings




Bilder 16/10 #2.







You're so fake that it probably says ''made in china'' on the back of your neck.


My heart is refusing me.

Hej på er, lite slapp uppdatering idag javet. Men det blir så ibland. Nu ska jag gå och duscha, måla mina naglar och plugga. Kanske bloggar jag lite oxå, who knows.

Ridit ut på båda hästarna idag, gick bra.

Bilder 16/10 #1.







Långa tyglar, video.

Here it is! Jag tycker faktiskt att det gick väldigt bra för att vara första gången :) Sebbe verkade inte tycka det var så stor skillnad från vanlig ridning. Ursäkta urusel kvalité och skakigt, min lillebror filmar som en kratta...



Idag;

Fin polle med michelinryttare.. ♥

MEGAMIND.

Precis käkat paj, nu sitter jag och kollar Megamind med lillebror + ska snart plocka fran min ben&jerry's 8)
Film och bilder från träningen med Sebbe kommer nog imorron, orkar inte ikväll.
Vi hörs imorron, godnatt!


I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.




Långa tyglar.

Ni som vart med ett tag vet att jag rider både på långa tyglar och med halsring varvat med korta tyglar och ärligt stöd i handen. Ni som läser Dressyrmupparna, vet då oxå att dom båda testat på långa tyglar - från marken. Jag tycker detta verkar väldigt spännande och givande för både häst och ryttare, och därför så ska jag prova detta på Sebbe idag. Helst av allt skulle jag vilja prova det tillsammans med någon som är utbildad tränare inom detta. Men efter att ha läst Ingrids utförligt skrivna inlägg och kollat på lite videor så har jag bestämt mig för att försöka själv, med grunderna. Såsom att få honom att gå framåt, stanna och svänga. Det handlar ju om att få hästen att jobba självständigt. Att jobba utan vårat stöd och utan att "fuska".

Detta skulle nog funka otroligt bra på Wincent också, men det är inget jag tänker prova än. Eftersom att det är helt nytt, och jag egentligen inte vet vad jag sysslar med så känns det onödigt. Och jag tänker defiitivt inte göra det utan hjälp från mamma. Sebbe är en sån klippa, så han är perfekt att börja med.

Eventuellt kan det bli film och bilder på det, om jag kan få min lillebror att hjälpa mig med det. Men förvänta er inga bra bilder isf ;) Ni kan iallafall vänta er utförlig beskrivning om hur det gick! Jag är supertaggad på detta, funkar det bra så är det definitivt något jag kommer fortsätta med!


Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.









Duschen nästa.

Jamen hallå. Ska gå och duscha för snart kommer älskling hit. Har inte hänt ett dyft idag. Wincent vilade, skrittade ut på Sebbe. Varit i skolan, powerwalkat till tåget och fått till en rätt så klockren kommentar, right Emilia? ;)

Bättre uppdatering imorron, hinner inte nu!

Life is the flower for which love is the honey.


Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.





Thoughts are the shadows of our feelings - always darker, emptier and simpler.





mornin' fokes.

Ja. det är tidigt och ja, jag är trött. Men vem klagar? När jag väl är vaken är det bara bristen på tid och kylan, och mörkret som jag klagar på :) Jag menar, det är nästan kolsvart ute, typ minusgrader och om 45 minuter ska jag köra till tåget. Dock är jag tidigare än vanligt idag, vilket underlättar. Ut och släppa ut hästarna nu.

Börjar inte fören 9, men vad gör man inte för att få träffa älskling? ♥
Dom bästa mornarna, är när du är med på tåget

fml typ.

Wincent vilar idag, Sebbe oxå. Blev mörkt och kallt ute.
Hade håltimma innan idag så vart en sväng på stan och köpte en t-shirt och en BH.
Imorron är det Olympiad. Sjukt taggad, inte.
Ska sticka och packa nu och platta håret och sen lägga mig.
Alltid trevligt med lite onödigt vetande, eller?

13 månader med mitt hjärta idag! ♥

Medieproduktion 11/10, #2.

HÖST - höstfärger och fallna löv.


KAOS
- många och olika former och linjer skapar kaos.


ORDNING
- skylten om "huvudled" håller ordning.


ENSAM
- forever alone.


HIMMEL -
what to say?

Medieproduktion 11/10, #1.

Vi skulle fota bilder som ilustrerade tio olika ord. Några av bilderna har lite av en "story" om varför dom betyder det dom gör. Vad tycker ni? Lyckades jag?
Förresten fotade jag med Fish Eye, sjukt kul!

LUGN - jag blir lugn av fotografering.


ILSKA - jag låg mitt på infarten till willys och fotade, och då kom det en tant i sin bil och tutade och blev ilsken för att jag låg ivägen.


STOR - ur grodperspektiv är världen stor.


MÅNGA
- det är många som "i'm lovin' it".


LINJER -
träd bildar linjer.

Digitalt skapande.

Radioteater!


Ett minne #5.


A hug is worth a thousand words. A friend is worth more.



I belive i'm back?

Har känt mig bloggsugen typ hela eftermiddagen men så fort jag klickat upp och ska börja skriva så har det bara försvunnit. Nu gör jag det iallafall och ska jag vara ärligt har det varit riktigt skönt med en paus! Har gått och funderat på inlägg under tiden så nu har jag lite på lager som ska göras. Har ju typ ett ton bilder från olika evenemang. Ungponny Championatet, Grytåsa, London, KM och Galoppen. Kommer ta typ 100 år att redigera allt.

Aja, nu vet ni var ni har mig. Kommer jag inte igång med bloggandet är det bara att pausa tills bloggsuget är tillbaka.

Paus.

Jag tror att jag ska ta en liten bloggpaus. Jag orkar inte med "att vara tvungen" att skriva inlägg. Får se när jag kommer tillbaka. Kanske imorron, på måndag, om en vecka. We'll see helt enkelt. Men stay tuned!

Ha det bra ni underbara! :)

Mår lite illa.

Käkade nyss, och mådde helt plötsligt bara så illa så jag trodde jag skulle spy? Aja, bätte nu iallafall. Men jag är sjukt trött så det kan vara därför, har bara sovit ca 6 timmar de senaste två nätterna. Känns som om klockan är typ 11.

Underbart att mamma kom och hjälpte mig att mocka och sopa när jag red Wincent, hade nog kommit in från stallet typ nu annars. Tack bästa mami ♥

Ridningen gick bra, blåste rätt mycket men det är inget han bryr sig om. Han vill gärna ha huvudet åt motsatt håll, om man säger så, när man ska ställa och svänga. Det gör det lite jobbigt och jag kan inte få något jämnt stöd eller kontakt i tyglarna. Blev bättre på slutet dock och då kändes han avslappnad och fin och trampade under sig bitvis! :)

Nu fick allt komma i samma inlägg idag bara för att jag är så himla trött och inte orkar byta och greja. Ska gå och borsta tänderna och lägga mig i min gosiga säng och läsa lite. Vampyrböcker i mitt hjärta.

söte ♥

Söt häst efter regnig ridtur igår ♥




Trött.

Usch, det är äckligt att vara uppe så tidigt. Och detta är ändå inte så tidigt. Har redan varit uppe en timme.
Det är iallafall klassfoto idag, kan gå bra eller dåligt.
Helvete, jag ska åka om en halvtimme.
CU.

Medieproduktion, 4/10.





Snart lunch.

Om 7 minuter är det lunch. Sen ska det fotas all eftermiddag long! :D

Godnatt hästarna ♥






Det sista nudå.

Nu ska jag gå ut och göra det sista i stallet. Dvs rida Wincent och helst Sebbe (fast han ska klippas igen så vi får se), ströa halm och hälla upp foder. Ska dessutom fota det jag fick med mig hem! Glömde skriva igår att jag hade med mig en brösta och två par regnbyxor hem oxå, ett par vita för tävling och ett par marinblåa för hemmabruk (;

Griffin.


justlittlethings




Sjukt värt!

Som sagt har jag varit iväg på galoppbanan hela dagen! Tror jag fotade 3 eller 4 löp av 9 sammanlagt. Det var svårt, dåligt ljus och mitt objektiv är inte bäst.. Blev uppåt 200 bilder iallafall så några bra blev det nog :)

Hursomhelst så var anledningen till att vi var där att mamma och pappa skulle sälja ut allt som dom hade kvar i affären, dom har haft ridsportsbutik med inriktning galopp. Allt såldes iallafall för halva priset eller minde. När tävlingarna var slut och alla åkt hem sålde mamma allt som var kvar till en annan tjej, oxå med hästbutik. Det som var värt då, innan hon sålde det till den andra tjejen kunde jag plocka i princip precis vad jag ville! Så därför kom jag hem med en Racesafe väst, två schabrak med fårull, tre träns, ett bett, ett hjälmöverdrag, en sadelmuff med komönster (fläckar asså xd) och en present till Mathilda som hon definitivt kommer älska! Jag kom alltså hem med saker som hade gått på minst 6000 om jag varit tvungen att betala, awesome (y)

Trött och sliten men glad och nöjd tjej, som snart ska gå och lägga sig.
Vi hörs imorron, då ska jag prova sakerna på Wincent tror jag, och ta bilder så ni får se mina in"köp" 8)

Vad e det för en dag?

Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Mathildas födelsedag
Hurra, Hurra, Hurra!

Grattis hjärtat, hoppas du har haft en superbra dag! ♥




Mihihih (a)


KM VIRK #11.

Lätt att tredje bilden är en favorit!





Skynda.

Om 1 timme ska vi åka. Jag måste skynda. Ska ut och släppa ut och försöka hinna att mocka. Sen ska jag fixa mig, GAAH!

What are you guys doing today? :)

Wincent, three days in a row.

I torsdags skrittade jag fram ganska länge, 20 minuter. Jobbade med mycket svängar för att mjuka upp honom och göra honom uppmärksam och avslappnad. Han var inte speciellt framåt utan kändes väldigt seg och jag var tvungen att driva på honom en hel del. Vi gör iallafall framsteg då han har börjat sänka huvudet och ändå jobba på, trots att det kändes som om det bara gick långsammare och långsammare. Galopperade i båda varven, han fattar högergalopp lika lätt som vänster nu! Red i ca 45 minuter. Efter ridpasset fick han även Staypower, som är en müsli som ger dom energi.

Igår jobbade jag likadant som på torsdagen, men det tog inte lika lång tid då han redan från början var väldigt uppmärksam på mig och avspänd. Han var mycket piggare idag och kändes väldigt samarbetsvillig. Han har en förmåga att i vänster varv så försöker han göra så små volter som möjligt, och i höger varv vill han helst bara svänga över ridbanan när man börjar på en volt, alltså drar han utåt. Kändes som att detta börjar släppa lite idag. Men han går väldigt bra när jag tänker på att hålla om med båda benen och inte släppa det ena jag svänger, och då går han genast bättre. Så det är något jag ska försöka bli bättre på. Galopperade i båda varven. Red i ca 35 minuter.

Idag så skrittade vi ut med Sofie som ledde Lorden. Skrittade mestadels och travade lite. Han är så himla ömfotad av alla stenar på vägen, så han behöver verkligen få på sig skor. Han blev rätt pigg och spänd ungefär halvvägs, dvs när vi vänt hemåt. Lät honom skritta i kanten på ett fält så att han skulle slippa gå på vägen och ömma. Då började han småtrava och ha sig och ville helst springa. Han var inte rädd eller så, utan ville nog egentligen bara springa för att det var ett fält. Vi var ute i ca 40 minuter.


Det stavas H-E-J tror jag.

Blev inte riktigt som jag tänkt igårkväll. För det första så kom jag inte iväg till älskling fören vid kvar över nio + att han inte skulle jobba. Alltså blev det ingen bloggning som jag trodde.

Idag har jag gjort annat all day long. Kom från älskling, och bara lite drygt en timme senare kom Sofie. Har varit med henne från typ ett till halv sju. Sitter just nu och fryser fötterna av mig och med jackan på. Ska gå ut och ta in hästarna, sen duscha och verkligen göra endel inlägg, promise!

Imorron åker jag med mamma och pappa till Göteborg Galoppbana, träffar Minda och fotar galopp! Stay tuned för bilder från galoppen! Känner att det kommer bli en hel del tävlingsbilder framöver. Ser jag någon där? :)

RSS 2.0