Första riktiga lektionen, Naturkunskap.

Som rubriken lyder. Har äntligen fått igång min skoldator så nu bloggen kommer börja uppdateras flitigt. Har typ ett ton bilder från sommaren som ska upp. Tyvär har vårat internet fuckat sig totalt så kommer inte kunna blogga hemma. Pappa kommer hem på onsdag så förhoppningsvis fixar han det då om det inte fixar sig själv innan dess.
Hemma till tre, då ska jag fixa stallet och Wincent ska ridas. Ska dessutom köra min lillebror till fotbollsträning och hämta. Det var allt jag hade att säga.
 
btw, shoppat och färgat håret blått jaoo.

Underbart med studiedag tomorrow!

Trött chey @ sängen. Gillar mina goa vänner som gör meningslösa friluftsdagar bra, puss.


I'm beautiful in my way, cause god makes no mistakes. I'm on the right track baby I was born this way.


22 Augusti 2012.

Första skoldagen avklarad. Det var inte så farligt. Gick igenom lite grejer, fick datorer och skåp. Efteråt gick jag med Mathilda, Frida, Annika och Suz ner på stan. Vi åt glass och gick runt och var bara allmänt random. Massa skratt, saknat dom! Även om dom kallar mig Barbie... :( Kick off imorgon, och lediga på fredag men med en hemuppgift.

Nu sitter jag i soffan och kollar Glee, sen ska jag ut och rida Wincent. Vi hörs senare :)


Pretty much over.

Ja nu är sommarlovet 2012 i stort sett slut, iallafall för min del. Ska bli både skönt och jobbigt att komma tillbaka till skolan. Trivs ju verkligen jättebra där + att den enda jag träffat från klassen i sommar är Mathilda, och hon hör tyvär inte dit längre.. Så ska bli kul att träffa alla igen. Längtar dock inte efter de tidiga mornarna när jag redan 7.15 är påväg till tåget och det är bitande kallt och beckmörkt ute. Som tur är, är det ett tag kvar tills dess.
 
Min sista sommarlovsdag har jag till största del tillbringat med min lillebror faktiskt. Uppe tidigt imorse och red och mockade. Så vid 11 hade jag inga planer för resten av dagen så jag och min bror spelade först lite fotboll, sen har vi spelat lite andra spel oxå. Mitt under speltimmarna tog vi oxå och gjorde varsin smoothie, mums!
 
Igår vart det faktiskt ett år sedan Wincent flyttade hit till oss! Och man kan ju lugnt säga att det hänt en hel del på detta året. Kanske kan ta och skriva ihop ett inlägg om det senaste året? :)
 
Nu ska jag hoppa i säng så att jag är pigg och utvilad tills imorgon. Vi börjar inte förän 11 men ändå, ska ev rida innan om det inte regnar, annars tar vi det på eftermiddagen istället. Godnatt på er ♥
 

Just go ahead and hate on me and run your mouth, so everyone can hear. Hit me with the worst you got, baby I don't care.


Hey you over there, keep the L above in the air.

Inne på sluttampen nu då, på mitt näst sista sommarlov någonsin. Man kan ju tycka att det borde kännas konstigt men det gör det faktiskt inte, inte än. Det kommer nog inte kännas förän studenten är klar, för då kommer det inte vara någon skola att ta upp efter sommaren. Inte på samma sätt som man är van vid iallafall. Egentligen är det sjukt hur fort tiden faktiskt går. Säger som alla andra, varfan tog det sommarlovet vägen egentligen? Det har ju knappt varit sommar och veckorna har skenat. Faktiskt har hela första året på gymnasiet skenat. Dafuq det känns som om det bara var några veckor sen nian var slut och gymnasiet vankades. Sjukt säger jag bara.
 
Anyway, det var inte det jag skulle berätta om egentligen. Skulle berätta om min dag och hälsa på er! HEJHEJ! Började dagen med att vakna till regn. Det var mysigt. Åt frukost och släppte ut hästar. Har under tre dagar hållt på med att klippa av Sebbe vinterpäls... Klippmaskinen funkar inte om han är svettig, och han är jättevarm under pälsen fastän att jag har klippt bort halsen, bogen och magen. Jag fattar inte hur han fortfarande kan va varm?! Förhoppningsvis blir jag klar ikväll när han har fått vara ute och lufta sig hela dagen. Har under dagen också fått klart ett fotojobb för mamma! Hellohello kära pengar! :') Ska nog tillstan med Sofie och Mathilda + en plönningekompis till Sofie på lördag och då ska jag införskaffa mörkblå färg och ev. kamouflagefärgade jeans.
 
Nu sitter jag och äter en smoothie, som jag var nere och gjorde halvvägs genom detta inlägget, och pratar med Sofie och Mathilda. Om en stund, när den är uppdrucken typ, ska jag fixa köket och sen gå ut och rida. Sist men inte minst ska Sebbe klippas! Såå, vi hörs senare :)
 
Haha vacker gammal egopic

15 Augusti 2012.

Hemma från Grytåsa för sista gången denna sommaren. Kom egentligen hem i Söndags men har inte orkat blogga. Haft det superbra med massa goa människor! Träffat gamla och nya "Gryttisar". Ska jag vara ärlig så tror jag inte att det finns nånstanns jag skrattar så mycket som jag gör när jag är där. Trivs så galet bra och människorna där och platsen i sig lockar fram det bästa i mig och gör mig så glad!
 
Berättade ju innan jag stack att Wincent drog på sig en vrickning så han fick vara hemma. Under veckan har jag därför ridit Zorro och Zerox. Säger med handen på hjärtat att jag tycker mer om Zerox än Zorro. Det senaste året med Wincent har fått mig att ändras som ryttare, vilket gör att Zerox numera passar mig bättre. Jag gillar hästar som man verkligen måste rida. Det måste man på Zerox. Zorro ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och Marie säger att jag rider honom jättebra och att han tycker jag är toppen ;) Alltid något!
 
Till att börja med ska jag dela med mig att bilder från IPhonen som jag tog under veckan, bilder från systemis kommer senare!
 

I see your true colors shinin' through.

Efter en bloggpaus efter mormorresan så är jag tillbaka för att sticka iväg igen. Åker till Grytåsa imorgon, men ska uppdatera eftersom att det verkar som att appen funkar fastän att den säger att det inte går att publicera inlägg? Aja, skulle åkt dit idag med Wincent men han drog på sig en vrickning innan när jag red, + att han inte känns helt hundra, så han blir hemma :( Lite deppig över detta men jag ska nog klara mig. Han är redan bättre tur nog, han rejsade som tusan i hagen innan vilket är ett gott tecken så ska sitta upp och känna på honom i paddocken lite imorgon innan vi sticker.
 
Ja det var väll det, ska upp sex imorgon så bör sova nu, vi hörs.

RSS 2.0