Girls love it when..

Kopierat från Lisa Mellerts blogg.

1. Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan

2. Det betyder jätte mycket när ni kan dela hemligheter, men om hon berättar något för dig. Så håll det för dig själv!

3. Kyss henne långtsam

4. Även gäller det kramar, ingen gillar hårda och korta kramar?

5. Oftast älskar tjejer att umgås med dig och dina vänner

6. Vi tycker om att ligga framför en film och mysa, men att hitta på saker då och då skadar inte heller

7. Ta bilder med henne. Alla tjejer kanske inte vågar säga att de vill ha en bild på er, men det uppskattas alltid

8. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det! Hon vill höra att du älskar henne mest

9. Tjejer äääälskar när killar pillar i deras hår

10. Ord kan vi aldrig få nog av. Att få höra hur vacker man är uppskattas alltid

11. Du kan vara lite snuskig med henne privat.. de flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp

12. Ni killar kanske inte tycker det är sån stor deal att skriva "söt" till andra tjejer, men tro mig. Det sårar något otroligt Så tänk på vad du skriver till andra tjejer! Vi tjejer får alltid reda på det tillslut ändå.

13. Samma gäller otrogenhet. Tjejer pratar, vi får reda på det!

14. Tjejer uppskattar nästan alltid något samtal då och då någon kväll.

15. När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra "jag älskar dig med" inte "detsamma".

16. Presenterar du inte henne som flickvän - ligger du riktigt illa till.

17. Tjejer ääälskar att bli uppvaktade. Något litet skadar aldrig. Bara att få låna en av dina tröjor kan göra mycket.
Sen behöver det inte vara hela tiden, men nån gång då och då skadar aldrig!

18. Om du står och pratar med några av dina tjejkompisar, dra henne närmare dig eller ta hennes hand så hon vet att hon fortfarande betyder mest och att du inte skämms över henne.

19. Tjejer är inte dyra, som alla annars brukar säga. Vi vill bara ha något betydelsefullt. Som smycken, något personligt eller bara en utekväll då du planerat vad ni ska göra.

20. & den sista saken ni inte ska glömma - Vi ääälskar att höra hur mycket vi betyder, även fast svaret kanske inte är det finaste alltid. Så kommer vi alltid ihåg exakt hur du sa det och i vilket tonläge. Tjejer gillar romantiska killar!


Skogens konung.

Vi hade besök i trädgården häromdagen!



Om man är mår dåligt kan man läsa dessa, känna att dom stämmer och må ännu sämre.

 

 

 


 

 

 

 

 


Smoothie.

Jag mår rätt bra nu och ska därför masa mig iväg till skoan imorron, fast nä det va inte därför. Ska till skolan imorron för att 1. Fredagarna är den bästa dagen på hela veckan, och 2. Min älskling kommer inte till mig på kvällen om jag inte går till skolan..

Nu ligger jag iallafall i min säng och äter en smoothie till kvällsmat. Är rätt trött trots att jag legat och vilat ett par dagar. Fast nu när jag skrev det, så insåg jag att jag har varit uppe och haft mig endel idag så det är nog därför. Aja,
Godnatt you guys!



Död.

Sick all day, fml. Vi hörs när huvudvärken inte tar kål på mig och när jag inte blir yr av att skriva.
Ciao.


beforeidie








Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow.


Uff.

Sitter i skolan och dör. Inställd idrott idag så börjar 11.10, men jag måste ändå ta 09.26 tåget. Så har suttit här sen tio. Har iallafall ridit Wincent innan och det var jättemys! Massa snö, knallblå himmel och kallt och friskt i luften. Jag har oxå fått upp en lampa över paddocken så nu kommer jag kunna rida efter skolan trots att det är mörkt (y) Så i eftermiddag ska jag rida Sebbe där. Fast jag vill tolka, och det kan jag inte göra ensam.. :( Fast kanske?


Fruktsallad med solrosfrön.

Och ett glas cola framför Lie to me. Ganska bra söndagkväll :) Kanske ska jag tjocka mig lite extra och ta resterna av min glass oxå?
Ha en bra kväll!

theboyswho






Jag dör vad fina hestar jag har♥

Denna bilden ska utan tvekan upp på min vägg, och stor ska den va!


GPH! (galetpigghäst)

Wincent var ett krutpaket idag. Trodde inte han skulle bry sig om snön eftersom att han var ute i den hela dagen igår, men tydligen var det inte samma sak idag. Han var jättepigg, tror nog inte att han har varit så på någon gång innan. Han fick trava av sig ganska långt och då lugnade han ner sig men såfort vi hade galopperat första gången så var det bara full fart framåt som snurrade i hans huvud..

Galopperade uppför tre backar sammanlagt. Två långa med svag lutning och en som var rätt brant. Såg nästan ut som att det var en vägg på håll. Som sagt var han redigt pigg och det var inte helt lätt att få honom att cantra i ett bra tempo. Målet är ju inte att han ska komma upp för backarna för att han springer så fort, utan att han får ta i för att ta sig upp, men ändå i ett bra tempo. Fick sen trava av honom en rätt lång bit för att få honom att lugna sig och inse att det var slutgalopperat för idag. Är i överlag nöjd då han jobbade på riktigt bra med ryggen upp för stora delar av alla backar. I sista backen var han så långt ner at det kändes som om han släpade hakan i marken..




Ungponnychampinonatet i Falkenberg 2011 #3.

Var inte där så länge och det tog lång tid för varje ponny så blev inte så mycket bilder.





Går ut och pratar med mina älsklingar istället, dom är bäst♥




Fyfan vad du gör mig besviken.

-

Nu en månad för sent, eller kanske elva månader för tidigt, har jag julkänsla.



Jag antar att det inte är bara här som det snöar som tusan? Massa snö över allt jag känner bara att fml typ. Snö är det på jul, och lite innan. Inte i Januari. Enda positiva är att jag kanske kan få tolkat lite trots allt 8)

Har varit ute och mockat, och nu ska jag städa på mitt rum, på min toa och rensa min garderob. Där finns massor som kommer att slängas/ges bort. Vi kör på lite före/efter bilder eftersom att jag inte har nått bättre att bjuda på. Dom kommer sen.

På första bilden hade det inte snöat så länge...




Ungponnychampinonatet i Falkenberg 2011 #2.

Var inte där så länge och det tog lång tid för varje ponny så blev inte så mycket bilder.




Ungponnychampinonatet i Falkenberg 2011 #1.

Var inte där så länge och det tog lång tid för varje ponny så blev inte så mycket bilder.




Truth is, everybody is going to hurt you. You just gotta find the ones who's worth suffering for.




Friserad.

Wincent fick bli lite friserad idag, dock blev det helkassa bilder eftersom att han inte ville samarbeta och vara stilla.

FÖRE


EFTER


Visst blev han söt? :')

Firepics #3.




Firepics #2.




Faith is taking the first step even when you don't see the whole staircase.




It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities.



Slaggar, inne, i min soffa. Mockade somsagt och red imorse så direkt när jag kom hem innan så käkade jag och red Sebbe. Fast efter typ 5-10 minuter som började det regna och blåsa som fan, underbart. Var ute i ca 20 minuter till. Sen så skyndade jag mig hem och gjorde klart stallet och tog in dom andra två. Har oxå gjort min dagliga städning av käket och nu är jag är. Känner mig trött och sliten så väntar på middag och medan jag gör det ska jag duscha. Sen kryper jag ner under mitt gosetäcke och spenderar resten av kvällen där med en film samtidigt som jag saknar mitt hjärta som inte är här hos mig :(




Sitter i skulan..

..med Emma och Amanda. Jag ahr varit här i 45 minuter och gjort typ inget, lml. Innan skolan hann jag iallafall rida Wincent och mocka två boxar, det ni! Jag är iallafall galet hungrig, typ dör. Och det är 1h och 40min kvar till lunch :( Nej nu ska jag låta er vara och inte skriva massa strunt. Hejdå.


If there ever comes a day when we can't be together keep me in your heart, I'll stay there forever.




Lite mackor.

Sitter och käkar mackor nu efter att ha fixat iordning köket. Kom hem för ca 45 minuter sen så jag gjorde det direkt. Sen ska jag gå ut och mocka och ikväll så blir det tacos, mums!
Maha, har inget att skriva, sorry. Kommer bildinlägg istället.

Firepics #1.





Finns alltid en anledning.

Yes och den är att jag har haft fullt upp med allt möjligt denna helgen! Började med att min älskling sov här och vi degade till halv 11 som är sent för att va oss (!!) så då blev allt annat sent oxå såsom att rida och göra stallet. Sen så vart jag ute med familjen och grillade och myste för tredje gången denna veckan. Kommer lite eldpics. Sen så totaldäckade jag efter att ha duschat och sov elva timmar inatt. Det är nog rekord tror jag.

Idag har jag ridit båda och kikat på lite när mamma, pappa och lillebror lagat staket för det har sprunit runt en arab på gården varje dag sen i onsdags tror jag. Till sist stack vi till Varberg och bowlade först och käkade sedan pizza på Campino. Nuså har jag stallet kvar att göra men mamma har mockat hos Wincent så det kommer inte ta sådär jättelång tid.

Dessutom har jag en deal med mamma och pappa! Om jag ser till så att det alltid är rent och snyggt i köket fram tills den 16 mars så får jag Iphone, hur awesome!? :D Glad tjej jao! Ska bara lyckas stå ut med den jag har nu vilket antagligen blir svårare än att hålla rent...


Sunglasses: Allowing you to stare at people without getting caught. It's like facebook but in real life.



Väntar på min älskling, samtidigt som jag tittar på The Voice Sverige :)
Jätterolig dag i skolan idag med mediaproduktion all day long. Vi ska "jobba på tidningsredaktioner" i sex veckor framöver och idag var superskoj så försätter det så kommer det bli skitbra! Maha, nejmen nu tänker jag kolla vidare. Bara jag som tycker synd om dom när ingen vänder sig om? :(



If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.



16 månader, jag älskar dig!♥

Some of us think holding on makes us strong; but sometimes it is letting go.



Ingen ridning idag, då den såkallade utvecklingstiden numera är obligatorisk, lml. Hade den inte varit det hade jag varit hemma vid 2 men nejdå. Har bett pappa fixa en lampa till mig så att jag kan rida även om det är mörkt när jag kommer hem. Nu ska det tamigfasen trimmas järnet i paddocken hela våren!

Men nu måste jag tydlige gå ut eftersom att det står en arab i stallet som verkligen inte vill vara ensam inne, rymmer man får man faktiskt skylla sig själv, men jaja. Får ta mitt plugg som jag tänkte berätta om sen.



Life is not about waiting for the storms to pass. It's about learning how to dance in the rain.



Trött, varit ute och grillat med min family igen. Jag dog av skratt ett par gånger. Är det bara jag som skrattar så jag dör när jag umgås med min familj? O.o Anyway så behövde jag inte ta tåget fören 09.26 imorse vilket ger mig två extra timmar så jag red Wincent och mockade vid 8, duktigt va? Skolan var rätt slapp med två lektioner, svenska och matte.

Medveten om att bloggen är under något dålig uppdatering nu jämfört med lovet men tiden räcker inte till. Hästarna tar mycket tid + att jag vill få bra slutbetyg på alla kurserna, så jag behöver ligga i! Men jag gör så gott jag kan iallafall :)
Sov gott!

sakna sommar.


Hemma.

Kom hem för en stund sen efter att mamma hämtade mig i skolan och sen stack vi och handlade, vankas tacos till middag! Nu ska jag iallafall ta mig ut till stallet och mocka, men egentligen skulle jag vilja beställa en mobil nu på sekunden och slippa den jag har nu för den funkar aldrig när jag vill att den ska... :@ Pappa ska hjälpa mig att kolla vad som blir bäst. En vit Iphone 4, med eller utan S blir det iallafall, med okänt antal GB.


Godnatt på er.

Nu har jag avklarat sista lovdagen och ska lägga mig i tid så jag orkar upp imorron. Har varit en himla bra sista dag och jag har ridit båda hästarna i ca 1 timme och 15 min var, pratat om vad man egentligen gör med sitt liv och ätit middag bestående av grillad hamburgare mitt i bäcksvarta natten med endast eld som lyse, det ni! Hade en jättetrevlig kväll med min familj med massor av skratt!

Nu har jag precis duschat och ska klippa till min lugg, noppa brynen och borsta tänderna innan jag lägger mig och läser en stund. Saknar faktiskt skolan lite, saknar mina fina vänner och toppen andra klasskompisar som gör skoldagarna! Dock ser jag inte fram emot vårat nya schema, ren skit.

Dock ska jag inte gå på de små turkosa lektionerna.

Sebbes förrförra ägare!

Detta är Sebbes förrförra ägare på sin nuvarande häst Elling. Hon var den som tog honom från noll till toppen!


Sjön vid sådär fyra på eftermiddagen #3.





If you are going through hell, keep going.

Underbart, vaknade halv 10 idag och imorron ska jag upp typ 6? Älskart! Hela familjen sov typ jättelänge idag förutom pappa så har precis käkat frukost och nu ska jag ut till stallet. Har endel att göra idag på min sista lovdag så vi hörs ikväll antar jag! :)
Ha en bra dag!



If people are trying to bring you down it only meens you're above them.





Sjön vid sådär fyra på eftermiddagen #2.





What doesn't kill you makes a fighter.

For till min älskling igår efter att jag ahde varit och vattnat och matat och tagit in Mathildas hästisar. Blev bestämt rätt snabbt så hann inte klicka in nått inlägg, en hade inte blivit något vettigt ändå, inte för att det blir det nu direkt men aja. Jag är verkligen duktig på att skriva totalt onödiga inlägg ;)

Hursomhelst så ska nog mamma upp på Wincent för första gången idag, spännande! Får hoppas att han är på "bra" humör, dvs inte döfjantig och överpigg.. Fast han gick rätt ordentligt igår så det är nog ingen fara, dessutom ska hon bra rida i paddocken. Sebbe ska oxå ridas en tur och stallet ska göras. Fast när jag kom hem innan så såg det ut som om mamma redan hade mockat.. :3

Tjock bebis hos sina uppfödare.


Galet sugen...

...på att klicka hem en IPhone. Är så himla trött på den jag har nu som laggar sönder. Det tål att tänkas på då jag kan dela upp det och betala typ 161:- i månaden istället för allt på en gång. Får prata med mamma och pappa, men först dags att mocka. Ont som fan i ryggen+minst lika trött+hela stallet kvar att göra=galet kul, med grov ironi.

Apple iPhone 4S 16GB White


Sjön vid sådär fyra på eftermiddagen #1.





I used to believe in forever, but forever is too good to be true.

Fjärde Januari Tvåtusentolv


Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp idag. Till att börja med fodrade jag mina pluttar och lite senare for jag iväg med mamma till Mathilda och släppte ut och mockade hos hennes hästar då dom är bortresta i ett par dagar. Inte hästarna alltså.. Sen hem och fixa allt här. Red Wincent, red Sebbe och gjorde klart i stallet. Mellan Sebbe och stallet klämde jag oxå in lite korvgrillning med familjen ;)

Nu sitter jag här och är dötrött osså bränner det i ansiktet för att jag varit ute så mycket idag. Men jag får kämpa på för jag ska ut till Mathildas pollar snart igen och plocka in dom. Mina hästar vill nog oxå gå in.

Ikväll chillar jag bara framför tvn hade jag tänkt. Först The Voice Sverige och sen Mission Impossible 3! Osså ska jag fota månen! Det är molnfritt och den är nästan hel 8)

Sneakpeak, kommer fler!

In three words I can sum up everything I've learned about life: IT GOES ON.





The years go by and time just seems to fly, but the memories remain, PART TWO.

 

 


Gina Tricot, utvidgar sina vyer?

För dom har nämligen designat en kollektion med ridkläder som kommer säljas under Borås Grand Prix-helgen. Snygga var dom väll förvisso, men inget spc då det bara ser ut att vara kopior från tex. HV Polo och Kingsland.
Vad tycker ni? HÄR hittar ni resten av kollektionen.


Wincent 4/1.

Idag testade jag för första gången Abbot Daviesen på Wincent. Gick väll rätt bra. Han blev lite smått irriterad över den ibland och ruskade på huvudet och hade sig. Men stundvis gick han även riktigt bra och trampade på. Skrittade bara runt i paddocken och svängde och gjorde lite halter. Tog även ett par varv i trav åt båda hållen. Som i skritten gick det stundvis bra och annars så höll han på med huvudet. Såg ut uppifrån som han gick väldigt mycket bakom lod ibland men jag är inte säker, ska fråga mamma då hon kollade på lite. Försökte iallafall med att höja handen då men då stannade han antingen eller reagerade inte. Tips?

Eftersom att dom får jobba med såpass mycket muskler på en gång och mycket så ska man inte rida för länge med den i början, men det beror ju även på hur bra kondition och muskler hästen redan har. Jag red med den i 25 minuter, men hade det varit Sebbe istället hade jag haft den max 15.

Märker väldigt tydligt att han helst går på skogsturer då han alltid drar mot utgången. I alla gångarter men främst i höger varv, blir jobbigt i längeden ja, så det blir väll till att försöka få honom att tycka det är kul i paddocken oxå.

Så, har ni några bra tips på övningar där man aktiverar hästen såpass mycket att den måste tänka hela tiden på vad jag ber den göra och inte på annat?



Visserligen Sebbe men aja, här ser ni den. Inte jättetydligt men det funkar.

The years go by and time just seems to fly, but the memories remain, PART ONE.





Tagga bildinlägget som är på G?

Vad kan det vara för bilder tro?


350 kronor fattigare + lite till för lunch.

Yesbox, fick handlat för 350 kronor idag tack vare rean, hade annars gått på 500 så jag är nöjd! Fick med mig två långärmade tunna tröjor, svart och vit, en BH och ett par jeans, oragea! Tröjorna och BHn på rea och byxorna ordinarie pris. Fixar pics imorron. Hittade dessutom en parfym som luktade galet gott.. varför köpte jag den inte?! :( Lunchade inne på Ströget med tacotallrik, gott! Satt där länge och pratade om allt möjligt. Trevlig dag som jag gärna gör om snart! :)

byxor♥

Låten som går på repeat.


Bloggtävling.


@ Mathildas place!

Kom precis hem till Mathilda och sitter nu och äter mina ostmackor som är min medhavda frukost. Vi ska in till stan och fynda! Fast först måste jag fixa mig för det hann jag inte hemma. Nu vet ni varför updateringen blir låg idag :)

Har ni fyndat något på rean? :)


Vacker vän #4.





När en pingvin träffar någon den älskar så stannar dom tillsammans i resten av deras liv, så min fråga till dig är: Vill du vara min pingvin?







Äntligen!

TRYCK F5!
Vad tycker ni? Själv är jag jäkligt nöjd faktiskt! :)

FÖRE

EFTER

Info - Wincent Wega.

Wincent Wega är en liten, typ 1.60 bara, fuxkille e. Samsheik, u. Wiljana Rocket. Han är född den 29/4 2007 och är alltså 5 år gammal (enligt "hästfödelsedagslagen"). Den 20 augusti hämtade vi hem honom så alltså har han inte bott hos oss sådär jättelänge. Han ägdes tidigare av Marie Lustig på Grytåsa ridcenter och hon hade startat honom ett par gånger i galopp men inte med några vidare resultat. Vi fick köpa honom då hon inte hade tid för en arab då han var den enda och resten fullblod.

Eftersom att vi inte haft honom så länge så har vi inte hunnit med så himla mycket. Han var smal och inte jättefin i pälsen när vi fick honom men nu är han riktigt fin! Han har bra hull och är glansig och fin i pälsen, dessutom har han börjat muskla på sig riktigt rejält! Ridmässigt har vi inte gjort mycket mer än basic markarbete med bommar och mycket uteritter med klättring och intervaller. Vilket har lönat sig, för nu är han himla snygg!

Till våren ska han sättas i hårdträning. Under sommaren skall han nämligen startas i galopp och om det går bra så fortsätter vi. Visar han att detta är inte vad han ska göra så lägger vi ner det och han gör det jag vill, och isåfall kommer det att bli både hoppning och dressyr och så småning om även lite terräng hoppas jag!

Han är en otroligt klok häst som har sina dagar skulle vi kunna säga. Ibland är han sjukt cool, bryr sig inte om något. Andra dagar är han så fjantig så man börjar undra. Dessutom är han envis som en åsna. Vill han inte gå så går han inte. Gäller verkligen att vara iskall och stencool. Kan väll säga att han ahr frestat mitt ålamod ett antal gånger. Säger rätt ofta till honom att det är tur för honom att han är så söt..




e. Samsheik                                                   u. Wiljana Rocket.










Info - Sebastian IV.

Sebbe, som han kallas till vardag, är en C-ponny med okänd stam och ras. Han är född i Danmark men Import från Norge då det var där han började sin tävlingskarriär. Han är brunskäck, 1.38 hög och väldens snällaste! Han tävlades först i hoppning men skolades sen om till dressyr och är alltså tävlad Nationell FEI i dressyr, med placeringar upp till LA. Han har varit bland den svenska ponnyeliten!

Med tanke på hans karriär är han alltså otroligt välutbildad, men han gör inget gratis. Han må vara snäll och en bra läromästare, men man måste verkligen rida honom för att få fram reslutat och för att han ska jobba. Går inte att bara korta upp tyglarna och åka häst, noway. Det han gör då är att gå med huvudet uppe vid månen. Har haft endel problem med detta då jag inte insåg just det man inte kan göra, bara åka med. Men när väl knapparna lossnade och i takt med att jag blev en bättre ryttare så blev detta bättre.

Som med Lorden har jag gjort otroligt mycket kul med Sebbe och lärt mig otroligt mycket från honom. Även vi har varit på galoppläger, ridit lektion, galopperat i snön, testat på trickträning, tolkat, busridit i skogen, hoppat naturhinder, ridit ut etcetc. Men vi har en en mörk sida av våran underbara historia. Sebbe är triangelmärkt pågrund av att han blir "sjuk", inget som smittar, vid tävling och för hård träning. Och man kunde aldrig hitta felet och komma på varför. Tack vare det så har det satt igång en lång kedja av olika händelser. Till att börja med var den utlösande faktorn just det, ett för hårt och långt ridpass. Vi hitatde honom hängig och han hade så ont i hovarna att han knappt kunde gå. Detta hängde kvar till och från i 1-2 år. Sedan har han haft fång två gånger tror jag, hövböld, massvis med överben, sträckningar och varma svullnader. Nu är han otroligt fräsch och har inte varit dålig sen i april-maj någon gång tror jag. Det är en otroligt lättnad då jag sett honom lida så mycket, vilket har gjort sjukt ont i mig.

Sebbe har varit i min i lite drygt sju år, jag fick honom i slutet av februari 2005. Som ni ser har vi haft en otrolig resa tillsammans och jag kommer ihåg när mamma sa till mig i trean när jag fick honom att "Denna hästen kommer du kunna ha tills i nian!" Det trodde jag verkligen inte på, och se var vi har hamnat?

Dyker rätt person upp så är han inte till salu, nej. Men en skötare/medryttare ett par dagar i veckan skulle inte vara fel då jag inte riktigt hinner med honom eftersom att Wincent är första prioritering. Han mår bra av att få bli riden och röra på sig, + att han förtjänar någon som bryr sig om honom och ingen annan, min plutt♥















Info - Lorden.

Lorden är en B-ponny född 72, alltså är han 40 år gammal, inte dåligt va? Han har varit i min ägo i snart 13 år. Han är en skimmelvalack, 1.26 hög och enligt ryktena har han hoppat SM. Jag kan verkligen tänka mig det då han hoppar otroligt bra och är snabb och antagligen himla vändbar. Jag tror att Lorden var dåtidens Bellman (Matilda Sparrenhök/Nellie Berntsson).

Hans höga ålder är något som ibland undrar över. Visst ser man väll att han är gammal, men när han bockar runt och springer och har sig som en tvååring så undrar man faktiskt. Eller när man går på promenader och man får powerwalka/jogga för att hänga med i hans höga tempo! Haha söt häst. Lorden är numera pensionär men jag har tidigare haft otroligt mycket roligt med honom! Vi har varit på galoppläger, hopp/dressyrtränat, ridit på uteritter, hoppat naturhinder och gosat järnet och haft massa mysstunder. Saknar att rida plutten, spc i hoppningen då jag aldrig har suttit på en häst som hoppat bättre..

Lorden är min andra hälft, även om jag inte spenderar sådär jättemycket tid med honom så skulle jag aldrig återhämta mig om han dog. En del av mitt liv skulle försvinna med honom för han har alltid varit där. Vet inget liv utan honom.












Vacker vän #3.






Hej på er, och GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni hade ett bra nyår! Själv mös jag med Frida och mitt hjärta framför film och med en burk glass i näven, haha awesome! Nu har vi precis kört Frida till tåget och nu ska jag snart duscha och fixa mig. Sen plockar jag in hästarna och åker till min älskling.

Vi sov rätt så länge idag, orkade inte upp ur sängarna fören vid 12, så vi red sent och dom kom ut sent i hagen. Ändring på det imorron då jag ska hem tidigt från bebii och rida ett ordentligt pass på Wincent då det känns som han har endel överskottsenergi, trots att vi ändå skrittat långa sträckor.
Ha en bra kväll! :)

Tur att jag har en så begåvad fotografkompis, mindre tur att luggen inte ville samarbeta..

Vacker vän #2.






RSS 2.0