It's hard to be a bright light in a dim world #2.


Önskerubrik.

Hänger på trenden att ni får kommentera önskerubriker så väljer jag ut några och skriver inlägg baserade på de.
Så kom igen och kommentera massor nu!
 

If you have a problem with me then cry me a fucking river and drown yourself in it.

Goddag på er, haft en rätt lugn dag med stallgöra, ridning av Sebbe och GG. Snackar lite med mina homies och Sofie kanske kommer ikväll, Mathilda imorgon? Ska alldeles snart gå ut och rida Wincent iallafall, sen ska jag börja köra in ved. Behöver verkligenverkligen tjäna pengar..
 
Vi hörs lite senare, kommer minst ett tidsinställt till!

När man hittar tillbaka till sina vänner så bra att man funkar bättre än innan man föll isär.


We used to shine bright like diamonds, but now we're nothing but fading stars.

motherchuckerr
(via regalomasgrande)
 

It's hard to be a bright light in a dim world #1.

I lördags var jag med familj i Göteborg på Beatle day. Det var musik och lite utställare. Hade kameran med mig och exprimenterade lite med lillebror, blixt och lång slutare.
 

MITT FAVORITFETTO #3.


Have you ever heard the wolf cry to the blue corn moon?

 

MITT FAVORITFETTO #2.


Nu är det mitt tåg och dags för avgång, stiga på aldrig tveka en minut. För att allt som flyger upp måste landa till slut.

Känner mig redigt duktig idag! Har redigerat massor av bilder vilket innebär massor med tidsinställda! Tror att det ligger iallafall 6-7 stycken redo för de två kommande dagarna. Förhoppningsvis håller detta i sig så att jag kan bunkra upp för efter lovet också. Dessutom har jag publicerat massa inlägg under dagen! Dock får det räcka för idag nu. Trött, ont i nacke och rygg + träningsvärk.
 
Vi hörs imorgon och jag hoppas ni uppskattar bilduppdateringen!

Nya fina naglar.


Varför kan du inte bara bry dig som du gjorde innan?


Trevlig blåsdag.

Nej fy fasen, detta vädret kan sticka nånstanns där solen inte skiner.. Fast just det, det är ju här. Förjävligt väder idag rent ut sagt. Var ute och släppte ut hästarna, sen tog jag in dom igen. Här regnar massor samt blåse typ storm. Love it. Har nyss kikat på senaste avsnittet ANTM och nu köra jag igång Gossip Girl och fixar mina naglar, det var längesen sist. Klickar lite bilder när dom är klara och visar er!
Trevlig blåsdag!
 

MITT FAVORITFETTO #1.


I trusted you but now your words mean nothing to me, because your actions spoke the truth.


Zerox borde banta, fett klär honom inte.


Fotoprojekt - Rörelse.

Jag vet att ni fått höra en del om detta projektet och jag har sagt det innan att temat är rörelse, men det skall även vara ett eget personligt tema, såsom att alla är närbilder t.ex. Jag har nog tre olika teman + rörelse. Det är svartvitt, det är enbart människor och alla bilder är tagna utomhus. Dessutom har jag enbart använt mig av två modeller, min fantastiska Sofie och lika fantastiska Mathilda!
 
Är väldigt nöjd med slutresultatet och konstruktiv kritik tas gärna emot. Enjoy!
 

Mornin'

Ligger och myser i sängen under varmt gott täcke. Älskling ligger och sover brevid :3 Var ute och matade hästarna för en stund sen så ska snart gå och släppa ut och mocka. Tidigt idag eftersom att vi ska iväg till Göteborg. Glöm inte bilderna, dom kommer ikväll! Hoppas ni får en bra första lovdag!


Skriver som en idiot.

På pricken ja. Har en uppsatssom hälsocoach att skriva klart. Egentligen borde jag inte sitta här över huvud taget men har så ont i ryggen så jag kan typ inte fokusera. Ska skriva lite som jag inte behöver tänka på vad jag skriver typ här nu så släpper det förhoppningsvis.
 
Idag har vi haft Halloween på skolan och så var det utklädningstävling så jag och Suz var nått som skulle likna dead meangirls. Frida var en läskig snickare med enorm skiftnyckel. Fina var vi :3 Största delen av dagens lektioner har jag spenderat i fotosalen och fick idag klart min fotobok till utställningen! Bilderna kommer komma upp i tidsinställt på lördagkväll eftersom att vi ska bort.
 
Ja, nu har det släppt lite. Hey ho, let's go.
 


Hej jag lever.

Suttit med fördjupningsarbete i idrott från ett till sju typ, ska agera hälsocoach. Skulle skrivit klart ikväll men är så himla trött. Ser typ i kors nu när jag skriver... Zzzzzz
Godnatt!


lol, that's me.


Ny blogg, förr eller senare.

Har idag skapat mig en ny domän, för har länge funderat på ett nytt bloggnamn och idag poppade det upp! Dock var det inte tillgängligt med ändrade om det lite och då funkade det. Kommer dela med mig av den när jag är redo att flytta, dvs när den har en design som jag ska lägga ner massa tid på, samt när jag känner mig klar här. Kanske vid årsskifet?
 
Anledningen till att jag flyttar är till mestadels att det finns så otroligt mycket på denna bloggen. Massa meningslös text, bilder, utfyllnad, inlägg-bara för att. Vill ha en blogg med kvalité, och det uppnår jag bara genom att börja om på nytt. Denna kommer finnas kvar, om det skulle vara någon som vill kika in.
 
Och Frida, om du läser detta, så kommer jag inte på nån bra logga.. Så vi får klara oss utan en ny sådan ett par dagar till. Solly.
 
Denna bilden gjorde min dag, GODNATT.


Jamen vilken bra helg det har varit.

Ja, ja det har det. Har spenderat största delen av den med mina fantastiska vänner ♥ Tog en tripp till stan med Mathilda igår som handlade upp sina födelsedagspengar och jag köpte ett par skor som jag egentligen inte hade råd med, men tack min favorit pappa! Åkte hem, och efter ett par timmar kom Sofie och Mathilda till mig och vi käkade tacos, pratade och skrattade till halv tre ungefär. Vi pratade om typ allt som hänt mellan oss sen typ i sjuan och insett att, fan vad töntiga och omogna vi varit, HAHA. Behöver inte ta upp varför här, but it's true.
 
Idag har vi spenderat en stor del av dagen med att styla och fotografera till utställningen. Har hur mycket bilder som helst att välja mellan, kommer aldrig gåååååå...
 
Trött och nyduschad tjej i sängen nu som behöver sova, nighty.
 

Äger.

Pratar, skrattar och har det allmänt bra.
Kärlek.


18 Oktober 2012.

Usch och fy vad trött jag är. Har varit vaken sen fem imorse för då vaknade jag av mig själv. Hur sjukt är inte det? Kunde iallafall ligga kvar i min säng utan dåligt samvete. Eftersom att jag ska fota mer till fotouppgiften i helgen så kunde jag ta lite ledigt idag och åkain senare till skolan så jag hann rida och mocka innan skolan idag vilket är super då jag kommer hem sent på Torsdagar och inte hinner rida i vanliga fall. Så nu kan jag ge Wincent vilodag imorgon istället!
 
Chillar vidare nu, fast det är jobbigt att chilla när man är trött och har huvudvärk.. Hörs sen.
 

Why I wear fluffy socks: 1% comfort, 1% warmth, 98% increased ability to slide across floor like a ninja on an invisible surf board.

mazzystarlet:

Just had to include the Mad Hatter in my Wreck This Journal! Unfortunately it didn’t come out as good as I’d hoped…

This is AMAZING!
got it for one week… let the wreaking begins!
too-young-to-treat:

#wreckthisjournal #wreck #journal #fire (Taken with Instagram)

Multitaskers UF.

Har jobbat med vårat UF-företag idag och det går framåt, sakta men säkert. Det har idag skapats en facebooksida samt hotmail. En websida ska inom kort komma upp med mer info, prisklasser osv. Och för er som undrar så är vi inriktade på barnkalas! Så till och börja med kan ni ju vara gulliga att klicka in er på vår facebooksida "Multitaskers UF" och gilla!
 
Grejat lite med omslagsbild och så nu medan jag ätit, men nu är det dags för en sväng ut i stallet och rida. Vi hörs sen.
 

Fotografering.

Igår fotograferade jag Sofie till min utställningsuppgift! Så himla nöjd med Sofie och bilderna som jag tycker blev superduper! I stort sett så som jag föreställt mig. Vi testade två olika outfits samt två olika platser. Det regnade småspik och blåste som fasen men Sofie klagade ingenting utan lät mig i min takt ta bilder tills jag blev nöjd. Så stor eloge till henne! Vi ska fota vidare nästa helg också på nya platser och med nya kläder! Kommer ladda upp många av bilderna senare eftersom att jag inte än vet vilka jag ska använda mig av, men här har ni ett smakprov!
 
 
Vad tycker ni?

Bloggtävling.


Bokrecension.

Sitter nu och skriver på min bokrecension som är aningen försenad. Skriver om Hungerspelen, den måste bli bra för det finns ingen bok som jag kan så bra som den.. Lyssnar på bästa inspirationslåten för ändamålet. Förut hade jag en liten katt hos mig också men hon försvann. Nu ska jag återgå till skrivandet. Får se om jag skriver klart den ikväll eller om jag gör klart imorgon. På tal om imorgon, äntligen en trip till gekås som står på schemat!
 

6 Oktober 2012.

Känns rätt sjukt att det redan är oktober.. Anyways så har det varit mycket to do senaste veckan så jag har inte prioriterat bloggen, utan satt hästar, skolarbete och sömn först. Men det har inte hänt så mycket spännande. Firade Mathilda hos Annika tisdag till onsdag, superkul! Fotade färg i vatten i torsdags, igår hade vi på LBS friluftsdag och promenerade en etapp på Hallandsleden som var 11 km. Underbart att ta sig igenom sumpmarker med converse jao. Wincent har sparkat sig på insidan av bakbenet så det är ett sår + svullet, klumpen. Svullnaden har som tur är redan börjat gå ner. Vi överväger om han inte haft skor så mycket innan av den enkla anledningen att han är så klumpig och sparkar sig.
 
Idag har jag en fett lång todo-list med typ nio saker, varav jag gjort en + lite på en annan. Så kanske bör sätta fart nu? Ska skritta en sväng med Wincent på hårt underlag och se hur han känns. I hagen springer han som ingenting. I skrivande stund kom jag dessutom på den briljanta ideén att få min lillebror att rida med mig på Sebbe! *plingpling och blinkblink i glödlampan över mitt huvud*
 

RSS 2.0