Ladies and Gentlemen, it's the moment of truth.

I lördags hade jag och Sofie en fotografering. Jag fotade först henne och sen fotade hon mig. Och jag ska berätta att det var så kallt att vi höll på och dö. Det var minusgrader och det blåste. Våra kläder passade nog bättre till fotografering i lite varmare grader. Kommer ladda upp en hel del men här kommer två sneakpeaks sålänge!
 

Tisdagsmys igår.


SPRING 2013 INSPO.

Idag är en sån dag där det känns som om jag skulle kunna spruta eld och simma jorden runt, typ. Mår förjefla bra och humöret skjuter i taket. Tror det kan ha att göra med att det känns som vååååår, även om det fortfarande ligger snö och is ute och är minusgrader. Solen har visat att den finns kvar två dagar i sträck och det känns så himla härligt! Förhoppningsvis kommer det snart att börja kika upp knoppar, blad och blommor överallt = massor med foto. Samt att det blir så otroligt fint här hemma hos mig när det blir grönt överallt.
 
Tillsammans med mitt humör så är motivationen i topp. Är så himla sugen på vår och allt den har med sig. Längre ljusa dagar, varmare grader, löftet om ett nalkande sommarlov, känslan att ha mer tid. Jag längtar så efter att få komma igång med ridningen och hästarna igen, inte bara för att det är kul utan för att jag behöver det. Känns kanske inte som det då när jag är igång, men när jag inte är det så märker jag hur otroligt otränad jag är. Vill vara fit för sommaren, vilket också innebär mer träning. Springa springa springa är det som gäller, vilket jag tror kommer ge med sig så fort värmen kommer.
 
Sist men inte minst har vi alla fina kläder man kan plocka på sig utan att behöva frysa ihjäl. Fina kjolar och blusar, shorts och converse. Skinjackan och solglasögonen. Åh snälla våren skynda dig ♥
 

Härligt, just like old times.


Samlar.

http://25.media.tumblr.com/8ef42c1457feff1e8e6e0423e2f29e56/tumblr_mhwas9pzsh1r5mp4co1_500.gif
 
http://media.tumblr.com/f3eba5f11b89d77e3f6e285436c5580b/tumblr_inline_mi6f2qMw8e1qz4rgp.gif
 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc4ji77xO61riqizno1_500.gif
 
http://media.tumblr.com/8c5b749b05ff0b715611c1b39b03dd05/tumblr_inline_mi6dhlBAaC1qz4rgp.gif
 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m11z9alxrk1qcnzaso1_500.gif
 
http://media.tumblr.com/2e90e2d6c0236961677bfc335ca80f78/tumblr_inline_mi6cbinlmu1qz4rgp.gif
 
http://media.tumblr.com/tumblr_ldunfl6abk1qc5zl2.gif

Kaoz.

Haha kaos och drama var det här ja. Nejmen, vädret är kaos, öser ner regn på snön = slask med isgata under. Jag som hade tänkt komma igång med ridningen igen nu under lovet. Antar att det får vänta. Varit och klippt mig idag. Insåg när jag kom hem att det inte alls blev så som jag ville ha det så ska tillbaka någon dag så snart som möjligt och klippa mer.
 
Ser fram emot återträff imorgon med alla mina homies från nian! Dvs Sofie, Mathilda, Älskling och Elias! Träffar ju egentligen alla utom Elias ofta men det blir alla tillsammans! Tror nog allt att vi får ta oss en promenad ner längs Memory lane imorgon.
 
Grävde lite i arkivet och ja, den som leter han finner.

När man känner så mycket kärlek att man tror bröstkorgen ska explodera.


Bloggar som en boss.


De senaste två veckorna, i Instagrambilder.

 
Härlig uteritt med mamma • Självporträtt till fotouppgift Genus • Inköp av  Dr Martens ♥ • Fotouppgift Glas

lifestoryinmusic

LIFE STORY:

Opening Credits: Boyfriend - Justin Bieber.
Waking Up: Troublemaker - Olly Murs, Flo Rida
First Day At School: All night long - Demi Lovato, Timbaland, Missy Elliott
Falling In Love: Your body is a Wonderland - John Mayer

Fight Song: Before the storm - Miley Cyrus, Jonas Brothers
Breaking Up:
 Hold Up - Demi Lovato
Life’s OK: Together - Demi Lovato, Jason Derulo

Getting Back Together: Somebody that I used to know - Glee Cast

Wedding: 
Händerna mot himlen - Petra Marklund
Birth of Child:
 One more night - Maroon 5
Final Battle:
 Scream - Zac Efron
Death Scene: For the love of a daughter - Demi Lovato

Funeral Song: Let her go - Passenger

End Credits: It's all coming back to me now - Glee Cast
 
Haha? Dom enda som made sense var ju Falling in love och Funeral song. Dog lite åt Birth of Child, One more night? Haha antagligen inte xd Aja, har ni precis som jag inte någon bättre för er så sätt spellistan på shuffle och bläddra ett steg för varje händelse.
 

130202

Har städat köket och skulle egentligen leta reda på ett recept till pizzadeg men kände att jag ville kika in här och säga hej! Vill berätta hur duktig jag har varit idag med haha. Spenderat sammanlagt 7 timmar ute idag med enbart en paus på en halv timme. Ridit tre hästar, gjort stallsysslor för fyra samt städat lite i stallet. Har varit fantastiskr väder hela dagen! Var molnigt imorse men det var någon som besvarade mina väderböner och det sprack upp och blev klarblå himmel med sol bara någon timme efteråt. Har varit på toppenhumör hela dagen vilket var skönt eftersom att det dippade rätt rejält igår.
 
Imorgon står det det vanliga, ridning och stall, på schemat. Men ska även klämma in en fotografering samt springtur med Sofie någon gång på eftermiddagen så det är upp tidigt och motionera de små djuren som gäller. Hade även tänkt dokumentera hela dagen och ta en bild i timmen på det jag gör just då. Ska använda mig av min klump så inga mobilbilder här inte!
 
Onwards, pizzadeg.
 

RSS 2.0