Urgh.

Klaga på mina rubriker och du dör. Jag har en förjävlig huvudvärk. Ska tvinga mig att skriva på den förbenade engelskan. Blev samhället med SEA idag. Sofie. Elias. Anders. Vi kollade på The Thing. Sen va dåålig. Silent Hill är fortfarande min favoritskräck. Fick cykla hem i en speed ni aldrig sett förut. Ont i huvudet fick jag dock. Sebbe fick gå en sväng på maskinen. Osså fira vi att mamma tagit MC-kort :) Nu ska jag somsagt försökte skriva på engelskan. Ysch.
Dagens ilandsproblem, vad gör man om man har ont i magen men är sjukt sugen på godis? O.o

Horseview.

Jobbigt värre. Nej jag orkar inte uppdetera något vettigt. Borde börja på mitt engelska-skit. Suck.
Ska bomba er med mobilbilder! :)














Duschen.

Nu ska jag duscha, och göra musikläxan. Hehe ;)

Tröttx2.

Jag är trött. Tröttx2. Fast egentligen inte, jag skoja bara. Igår va det kräftskiva iaf. Det va grymt skoj! MASKEN! :D Idag for jag med familjen en sväng till kusin och fira henne, 20 år. Har inte träffat henne på typ fettmegalänge så det va kul :) På vägen hem fick jag Ben&Jerryglass! Imorron är det skola, blää för det. Och första idrottslektionen. Ännu mer blää för det.


Clown.


Färger.

Jag ska ta och måla mina naglar i olika fäger nu.
Mina naglar fick en egen kategori, så nu blev dom glada! :)


Gekås=ont i benen.

Dagen i all ära har varit ganska så seg. Vi trodde vi skulle ha hemkunskap i helklass men så var det ju såklart inte. Så jag, Sofie&Mathilda missade en sovmorgon, fan. Men vi köpte vaniljmunkar ist, de va gott. Engelska&lästid gick fort. Lunch med, bara för att den bara är 35 min på fredagar.. Vi ska ha Ariel i spanska, det suger. Sen hände det massa tråkigt som jag inte kommer ihåg. Eliasdenjäveln hoppade på mina converse, som blev smutsiga. Han ska få. Plus att han har kastat bär på mig. Och Anders slog mig i huvudet och slog till mig med en pinne på låret, typ som ett spö. Aj säger jag bara.

Det är extremt uttröttande att va på Gekås. Sofie och jag rejsade med kundvagnen, hon satt i och jag sprang, puttade på, försökte styra och inte springa in i folk&kläder! Det var kul. Kan kanske ladda upp någon video på youtube :p
Okej, då ska vi se. Jag har då köpt:
* Mjukisbyxor.
* Huvtröja.
* Strumpor.
* Trosor.
* BH, 4 stk.
* Linne.
* T-shirt.
* Grimma.
* Fodrade ridvantar.
* Kollegieblock.
* Godis.
* Tuggumi.
* Nagellack, 3 stk.
* 2 filmer.
* Vax.
* Rakhyvel.

Säkert något mer som jag inte kommer ihåg just nu. Allt gick på ca 1.500 kr tror jag.

Gaah.

Jag höll på att glömma att blogga! Gaah säger jag bara! Här kommer iaf ett litet inlägg. Vädret har vart awesome idag! Men skolan har vart dryg&tråkig. Nu börjar det på riktigt. Blää. Orkar inte skriva mer för det är jobbigt. Men rasterna va heligt okej. Fast inte när Elias kastade gräs och Anders en boll på mog, samtidigt. Tredje, och förmodligen sista dagen vi får sluta typ 25 minuter tidigt. Suck. Gekås med mamma imorron! :D

Känslan efter ett riktigt lyckat ridpass är obeskrivligt.
Min ponny va bäst idag! Så jävla fin, åh vad jag älskar honom ♥

old pic,





Back to basics.

Okej, första normala skoldagen idag då. No:n och matten bestod bara utav planering. Nationella proven i matte var vecka 18 tror jag. Huh. Genomgång om kriterier och sånt på bilder. Även påbörjande utav bilduppgiften. Mathilda sade: "Vi låter Emma göra det, så får vi bra betyg!" Komplimang och aningen lat kompis? Äsch, vi älskar henne ändå :) Engelska, blää. A-tiden gick till att låna bok, börja skriva läslogg och sen läsa. Jag ska ha minst VG på det. Vi fick välja vad vi ville ha för elevens val, sen slutade vi. Typ tio över två. Så det blev till och vänta på bussen. Snackade med folket. Sen försvann Anders hem, sen Mathilda. Jag, Sofie&Elias snackade typ resten. Plus att vi retade Hannes liite. Sofie råkade hoppa på min buss, hehe, så hon hamnade hemma hos mig. Blä för allt jävla regn och blåst. Det får mig att inte vilja ge mig ut och rida. Ponnyn fick vila idag. Bert Jr hade mosat sin tass, stackaren. Det blödde och han jade ett jack i tassen som såg ut som när jag fick saxen i handen.
Nej, nu måste jag helt seriöst springa på toa!

Day 2.

Dag 2, avklarad. Dock så var den ganska så slapp. Började morgonen med att klockan 9 infinna mig på tandregleringen. Mörkgröna gummiband i tandställningen nu. Väl på skolan igen så blev det lite bränbollsspel. Även beachvolley, boule, kubb och megaplockepin. Dessutom frös vi en hel del eftersom att de blåste så förbenat, fy. Vår klass var grym på skattjakten iaf, såklart vann vi. Grattis till oss! Vi hade 1090 poäng. Dom som kom 2:a hade något på 700-800 tror jag, och alla de andra failure klasserna ska vi inte snacka om! Vi ägde. Dessutom ger vi muffins och saft tummen upp.
Stallet gick fortfort och Sebbe fick gå en 20 minuter på maskinen idag, för jag hade ingen lust att rida i detta vädret. Plockade säkert en 30-40 äpplen i hagen förut. Ramlar ner en hel del när det blåser som det gör.
Och jag säger redan nu, att när lärarna kommer igång med att dränka oss i läxor och prov så kommer bloggen förmodligen inte bli spc bra uppdaterad. Kommer inte heller fotografera lika mycket. Hoppas ni klarar er. Det måste ni för annars har jag ju inga läsare kvar. Så håll er vid liv, okey? ;)

Over you.

kärlek. ♥


Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one.
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left,
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you.
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years,
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see.
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running.
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you.
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years.
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running.
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you.
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running.
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you.
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,


Buhuhu.

Jag gråter. Nej det gör jag inte, skoja bara. Första dagen i skolan va.. som det brukar va. Suck. Helt sjukt mycket information. Fast najs med långa raster och att sluta tjugo i två istället för tre. Hoho. Vårat schema suger. Blää för de. Fast vi har en såndär lång sovmorgon varannan vecka. På fredagar. Yey. Men det suger iallafall för den som har gjort schemat har klämt in så många lektioner som det bara går på en dag. Dvs att typ alla raster är 5 minuter, blää. Och tusenmiljoner lappar som ska fyllas i och tas med tillbaka. Och det är samma förbenade lappar varje år ><' Och man fyller alltid i samma sak. Suck. Dom är jobbiga.
Bussen var extremt seg idag. Nytt bussbolag. Alla bussar ser likadana ut så man vet inte vilken man ska ta. Det är minst 5 bussar som går till olika ställen. Så man måste fråga chaufförerna tills man hittar rätt buss. Och vår buss var typ 20-30 minuter sen idag, blää.
jag hatar skolan.

Det enda positiva med idag är att min ponny hoppar som en gud! ♥ puss på han.
Och nu har jag suttit och försökt skriva detta inlägget i typ 30 min x)

Ohnoes.

Jag är trött efter.. höhö.. trevlig dag hos byfånarna! Blev mest musik men oxå en hel del.. öh.. HannesjagarSofieochhonspringer-liknande grejs x) Elias gjorde snygg vurpa. Skrapa upp händerna och liye på byxorna. Kommer en trevlig liten video. Han skulle iaf hoppa på en ramp med sin cykel. Men har man lite för mycket framåtvikt så tippar cykeln, landar på framhjulet och man flyger åt helvetet. Som Elias gjorde.
Nu ska jag iaf hoppa i duschen, skola imorrn. OHNOES!

Sofiehoppaloppa - Del 2.

Ja, nu sitter jag här vid min egna data och kastar lite snabbt in ett ointressant inlägg. Samhället igår va kuul! Galoppade Sebbe i hagen med korta läder x) Det gick inte så fort som det kändes. Synd.
Nu bär det iaf av till Elias och Hannes, byfånarna!

Sofiehoppaloppa.

Jag är hemma hos Sofiehoppaloppa nu! Vi snackar med folk på msn och kanske ska ut om en stund ;) Vi får se..

Svar!

Nu kommer svaren på frågestunden. Dock fick jag bara 5 frågor.. hoppas på fler nästa gång.

Hej Emma!
Kommer du någon gång att erkänna mig som din idol? :)
- Nej, Frida. För det är du inte :)

Vad är det roligaste med att ha hästar? :)
Och vad är jobbigast/tråkigast?
- Det roligaste.. hm. Det är nog faktiskt allt måste jag säga. Allt man upplever med hästen, alla minnen man får, allt man lär sig. Plus att det är en vän för livet. Någon man alltid kan lita på. Någon som aldrig sviker. Fast det är klart. Det är inte spc kul att ta sig till stallet när det ösregnar, är lervelling, när termometern visar +5 grader och man har minst en häst att rida. Kan inte påstå att jag precis tycker om det. ;)

Vad tycker du om min blogg?
Följer du min blogg med bloglovin?
:) :)
- Jag tycker inte spc mkt om den röd/bruna färgen. Inte heller stövlarna i headern. Annars är den fint gjort och personlig. Plus att du skriver om intressanta saker :) Nej det gör jag inte. Jag följer inte någon blogg med bloglovin ;)

Vad fick dig att starta din blogg?
- Jag kommer inte riktigt ihåg, för det var väldigt längesen. Men jag tror att det var för att det var många andra som hade en och jag tyckte det var kul. Plus att blogga var typ det enda på man fick göra på internet på datan på Elevens val ;) Efter en lång paus så började jag igen för att jag kände att jag ville.

Hur gick det med hästen du provade??:)<3
- När vi provade den så var jag lite osäker. Men på vägen hem så ville jag verkligen ha den. Vi kom fram till att åka och prova den en gång till. Dessutom ville mamma se om jag verkligen ville ha den och om jag tänkte lägga ner arbete på den. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte hur det blir nu.. Men jag hoppas!

Skolan..

Jag kan känna skolångesten komma krypande. Varfan har detta lovet tagit vägen? Känns som om man inte hunnit med något alls. Egentligen är det ju inte riktiga sommarlovsdagar kvar. Eftersom att det bara är lärdag&söndag kvar så räknar jag dom inte som sommarlov. Man hade ju varit ledig dom dagarna ändå. Shit asså. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Långa lektioner, instängda i trånga klassrum. Gap och skrik. Lärarna som går på om betyg. Pressen att få bra restultat på prov och läxor. Att få bra betyg. Vill inte tänka på det. Ett halvår och vi ska söka till gymnasiet. Jag vill inte. Ett halvår + lite till och det nationella proven skall göras. Jag vill inte. Två terminer och vi får våra slutbetyg. Jag vill inte. Två terminer och världens bästa klass är inte en klass längre. Jag vill inte. Jag vill INTE. JAG VILL INTE!

Varför kan inte allt bara fortsätta vara som det va? När man var yngre och inte behövde fatta sådana belsut, fatta beslut om sin framtid. När man kunde göra i stortsett vad man ville. När sommarloven var så långa att man längtade efter att skolan skulle börja igen. När man tyckte det var kul att gå till skolan. När det var kul att lära sig och göra sina läxor. När det var coolt att gå i skolan och inte vara "liten" längre. Jag saknar det.

Jag saknar att hinna med läxor, det jag skulle&ville och lite till efter skolan. Vad hinner man nu? Jo man hinner det man ska göra. Dvs i mitt fall hästar&läxor. Visserligen är det någon jag vill göra. Men det är alltså oxå mitt måste. Hästarna går tillochmed före läxorna. Som oxå skall göras. Så alltså, vad mer hinner man? Inte ett skit. Kanske någon dag i veckan och såklart på helgerna kan man ta sig tid att träffas kompisar och umgås på riktigt. Göra sånt som alla tycker är kul.

Nej, det suger verkligen att växa upp. Kan inte se något positivt med det alls just nu, bara för att tiden går så sjukt fort. För fort. Det hade inte varit lika jobbigt att växa upp och växa ifrån allt man är van vid om det inte hade gått så fort. Men att börja 8:an och vara förväntansfull över betyg, och sen plötsligt inse att "Oj, nästa vecka ska vi söka till gymnasiet!" Det är inte rätt. Det borde inte vara så. Visst, det är 1½ år emellan, men vad spelar det för roll när tiden skenar med en? Kan stämma att det inte är så för alla, men för de flesta så tror jag faktiskt att det är så. Eller?

Sol, vind och.. öh.. vatten?

Ja, det beror på hur man ser det. Det är soligt och det blåser en hel del. Vattnet ser jag ju om jag kollar ut genom mitt fönster. Dock faller det inte från himlen som det gjort den senaste tiden. Hallelujah. Men det finns ändå där. Jag menar, paddocken är ju dränkt, suck. Ska ut och rida en sväng nu. Sen in och fixa lunch.
Imorron hoppas vi, iallafall jag, på cp kväll i samhället med folket! :)

bild i repris.

Grytåsa 2010, del 1.

Valde 38 bilder. Har redigerat 18 stycken. Jag orkar inte fler nu. Fixar resten imorron eller nått.




















Extremt tråkigt.

Jag har helt sjukt tråkigt. Så därför ska jag kolla på film och redigera en hel hög med ridlägerbilder som jag tänker slänga upp här sen. :)
Synd att det inte finns Gilla-knappar på blogg.se. För då vet jag att ni hade gillat detta inlägget!

Jag. Hatar. Regn.

Regn kan dra någonstanns. Jag hatar det. Det regnar ju typ oavbrutet. Blä. Jaja. Har redigerat lite bilder så mamma kan välja vilken hon vill ha till tävlingen. Vi vinner. Jag har feelingen. Och spc Sofie&Mathilda vet att man ska lite på mina bra feelings. Eftersom att jag vann biobiljettera plus att min lilla ponny inte har vart sjuk på hela sommaren! Både har vart grymma feelings. Nice. Ska snart ut och mocka hos hästarna. Sen tar jag mig väll en tur på Sebbe skulle jag tro. Dessutom borde jag städa mitt rum. Kanske ska ta och göra det idag när det är så sopigt väder. Suck.
Btw, vad gör man om man har spillt turkost nagellack i håret och det inte går bort i duschen?


Blööh.

Jag hade tänkt skriva ett meningsfullt inlägg, men orkar jag? Nej. Helt rätt. Så det enda ni får veta är att jag har duschat och att jag är sugen på smoothie! :)
Plus en något överredigerad bild som jag skulle lagt ut för längesen men glömde.


Åh, härliga sol!

Yey! Solen visar sig äntligen. Och det är varmt ute. Tyvär lite mke molt ute. Var iallafall ute en sväng i hästarnas hage förut och plockade lite äpplen. Äter Sebbe för många så står vi snart med en fångponny. Så jag ska försöka plocka så många som möjligt.
Senare idag så ska jag fota lite till en fototävling. Vinner vi så vinner mapa en spa-helg. Men de viktigaste, vinner vi får jag 500:- av mamma. Dock tycker jag personligen att jag borde få lite till.. Jaja, det är bättre än inget iaf.
Jag borde städa mitt rum, men jag orkar inte. Började lite förut men sen tog det stop. Vi får väll se hur det går med min städning, förmodligen inte alls.
Tycker ni är lite dåligt på att kommentera, visserligen är det mer än vad det brukar vara nu. Men iaf. Vad vill NI se på bloggen? Vad vill NI att jag ska skriva ett inlägg om? Vad vill NI se för bilder?


Nails.


Gilla.

Hemma nu. Eller ja, hemma för en stund sen. Slukade nyss en enorm hamburgare + pommes. Kan ju lugnt säga att denna gruppen passade Mathilda mkt bättre än förra. Det kommer nog bli bra.
Köpte nagellack igår. Jag gillart ♥  Turkost&gult. Hoho. Ska snart fixa lite borttagning så jag kan ta bort det gammla. Bilden suger, javet.



Eclipse va gryym! Älskar den. Dock kunde man räka på fingrarna hur många gånger Bella log, hm.
En stor epic fail va att Riley inte hade vampyrtänder, asså wtf? Vampyr men inga huggtänder? Dessutom var det väldigt dåligt att det var en ny skådespelare som spelade Victoria. Hon såg inte läskig ut alls. Mest som en .. docka.
Det var en skön dag med brudarna iaf :) och nu ska jag mååla mina naglar!

mobilbilder,





jag giiillllarr dom! :'oo


Fullt upp.

Kom hem från Mathilda förut. Har ridit och fixat hästarna. Och nu bär det av iväg till henne igen! Ny ridgrupp för henne så vi ska se hur det går (:
Mina naglar är vackra *host*.
Eclipse va bäst! ♥
Ska skriva lite till ikväll, men nu hinner jag inte.

Nöff.

Nej, jag kom inte på någon bättre rubrik, deal with it. Har ridit Sebbe en sväng. Vid halv två så kör mamma mig och Mathilda till varberg! Och där någonstans så ska vi hitta Sofie osså. På kvällen ska vi, sega som vi är, kolla på Eclipse!
Nu ska jag trycka i mig en fet kebabsallad till lunch. (y)


Frågestund!


Haha vafan..?

Asså, vafan är detta för väder? Sol och jättevarmt på dagen och ösregn på natten. Haha wtf? Hästarna är iallafall glada. När det regnar på natten så får dom ju komma in och skita ner. Och dom behöver inte ens städa. Suck. För det får jag göra.
Idag så blevd det iallafall till och släppa ut dom små liven. Käka frukost&lyssna på musik. Boxarna skulle mockas, gången sopas och krubborna&vattenkopparna tvättas. Red Sebbe en sväng barbacka. Han har ju en hel del vinterpäls kvar (!) så vi ska ev klippa honom snart. Plus att han behöver skor. Och bakhovarna är långa.
Kollade på Svarta Hingsten kommer tillbaka förut oxå. Så himla fin alltså! Gillar den skarpt, sann kärlek. ♥
Borstade min lilla ponny oxå. Han blev vit istället för grå, och så tappade han massor av hår. Han är för söt. Han går runt på gården och äter lite här och var. Han går lite på gräsmattan. Sen går han och äter lite äpplen vid äppelträdet. Sen äter han lite till gräs innan han går och kollar om man på något sett kan ta sig in i stallet osv. Söt är han. ♥
Imorgon bär det nog av till staden tsm med Sofie&Mathilda. Vi ska cpa runt på stan och sen på kvällen kolla på Eclipse, sega som vi är. Har ju två fribiljetter! (y)

Rida.

Nu ska jag ut och rida min polle en sväng. Vi får se var.

Dagens ..

.. vill ha.
inget.

Först så skulle jag skriva ett dagens, så då fick det bli vill ha. Men när jag tänkte vidare så vart det inget jag ville ha. Jag är helt nöjd, just nu.

Duktig.

Jag tycker att jag är duktig. Jag har städat foderkammaren. Den var inte lite smutsig. Jobbigt va det med rent blev det. Kan inte fatta att det kan finnas så mycket hinkar och lock i ett stall med bara två hästar .. men men.
Red Sebbe 1 timme & 10 min ute idag. Han var fin, skrittade mest eftersom att jag bara ridit i lite drygt en vecka. Men lite trav blev det osså. Dock är han typ extremt ömfotad. Han borde ha skor. Får snacka med mamma om det. Dessutom växer hans bakhovar som ogräs. Hon verkade för typ .. 1 månad sen? Dom är långa igen. Lilla häst. Plus att där vi klippte han i vintras har han fortfarande inte tappat sin vinterpäls. Det är bara problem med min lilla ponni. Dock har han klarat sig helt från fång och annat skit som gjort att han har haft ont. Enda gången vi inte kunde rida va när bakhovarna vart jättelång och så trampade han på en sten eller nått så att en jättestor bit utav "ytterkanten" typ gick av. Han haltade inte av det men vi ville inte chansa. Jaja, nu är han iallafall pigg och rör sig hur fint somhelst. Men ja, han är gammal. Så vi får se hur länge han håller. Fick duschat han efter ridningen iallafall eftersom att han var svettig typ överallt. Han tyckte det va skönt. Sen gick han på skrittmaskinen i ca 30 minuter. Nu blev det en hel del om min lilla indianhäst. Får ta och skriva lite om Lorden någon gång snart. Har inte nästan inte skrivit något alls om honom här. Fy för mig.


Dåligt väder?

Hm. Regnade en del igår när jag sommnade vid typ kvart i 12. Men hela facebook är ju bombaderat med statusuppdateringar som innefattar åska. Har jag missat nått? Förmodligen. Som tur var stod de små ponnisarna inne. Har laddat upp en hel del ridlägerbilder på facebook nu iaf. Så nu ska jag ut och greja i stallet och med hästarna (:


Hungrig.

Kom hem från Sofiehoppaloppa för lite mer än en timme sen. Har mockat och kollat till hästarna. Ridningen blir ikväll eftersom att det är lite väl mkt blinningar och ohyra ute. Jag är hungrig och nu ska jag strax käka lunch. Sen ska kameran&jag fixas iordning så att vi är redo för fotografering (: Mathildas ridning börjar idag. Hade tänkt fixa lite bilder från ridlägret ikväll eller imorron oxå. Nu kommer det två st :)



Grattis!

Grattis till mamma och pappa som firar 20-årig bröllopsdag idag! :) ♥
Snart, när dom kommer hem så ska jag till Sofie. Sen vet jag inte vad som händer mer idag.


Naturally.









 



Fotade min kompis idag, typ som i studio. Fast ute och inte alls lika proffsigt. Skulle gärna vilja veta vad ni tycker om bilderna. Vad som kan göras bättre av båda mig och min kompis till en annan gång osv (:

Soldiers homecoming.

Jättefin film om soldater som kommer hem från kriget. Den får en verkligen att inse hur mkt familjen betyder för en. Och vilken tur man har som har föräldrar som inte är ute i kriget.




Baka baka liten kladdkaka!

Sofie och jag bakar kladdkaka! Den står i ugnen nu (: Tänkte slänga upp receptet.

Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt

Steg för steg
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret i en kastrull.
- Vispa ägg och socker tills det blir poröst.
- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.
- Häll ner smeten i en brödad form eller täck formen med bakplåtspapper.
- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.


Ett huvud på min rygg.

Sofiehoppaloppa är hemma hos mig. Hon ligger med sitt huvud på min rygg och försöker spela spel på sin mobil ^^ Sen ska vi gå ut och mocka hos de små hästarna. Jag ska iaf mocka. Hade tänkt slänga in lite bilder från lägret nu osså. Kommer två från galoppen :)



Hem, sova, iväg.

Igår kom jag från Grytåsa! :) Träffat underbara personer och haft en helgrym vecka! Vi var oxå och kollade på en ny häst till mig, Aerla. Kan skriva lite mer om henne imorron.
Drar till Sofie snart. Har har vi dagens outfit.



jeans från gina tricot.
linne och skjorta från h&m.
armband från indiska.

RSS 2.0