Ingen ork ..

Har fortfarande ingen ork att skriva. Bara att jag tjockar i mig After Eight och att jag ska bjuda på en video om NH, för den är ju så sann.




Puss & Kram
Emma!

Väldigt kul.

Har ingen ork att skriva, eftersom att ingen kommenterar, dessutom är jag tröött. Och Frida diskuterar objektiv med mig, och jag fattar nada. xD


Här kommer en bild från dagen ridning i den nya snön. :)

STRÄNG ©opyright!

Puss & Kram
Emma!

Hmm.

Skriver ett kort inlägg eftersom att ingen varken kollar eller kommenterar.
Vakna i ett kallt rum, fodra pollarna och ät frukost. Sen slappa vi lite innan Mathilda kom och vi släppte ut hästarna. Så mocka vi osv. Spånet hade frusit, så Frida å Mathilda hacka i det med kniv. Jag försökte göra en skål. xD  Sen gick vi in å värmde våra iskalla små tosingar i barummet, för där är det golvvärme. Sen grilla vi korv vid sjön, och choklad. xD  De va gott. Sen skrev vi på sjön i snön. Så det står typ;
Emma, Frida, Mathilda, Sebbe, Lorden, Zorro, Zantana, Bobbo, Blixten, Oliver och hoss. x'D  Men skulle nog kunna se det från himlen.

Nu sitter jag och Frida här och är osociala.
Puss och Kram
Emma!

Med Frida.

Idag kom Frida. :)  Vi sitter nu här och kollar på Twilight. Eller ligger kanske man ska säga. ^^ Hon ligger på sin madrass och jag på golvet. Fast min matta är mjuk så det gör inget. (;  Gick upp vid 9, ut och fodra. Hästarna tyckte jag va sen. ^^'  Och katterna. Aja, åt frukost innan jag kasta ut dom. Sen gick jag in och städa min toa. Det skiner därinne nu. 8)  Dock behövdes det, jag dammsuga tom! Så satt jag lite vid datan och så om Frida med pappa i traktorn, för bilen kom inte upp för backen. x'D  Vi gjorde typ halva stallet, sen så åkte vi skridskor på vår älskade negersjö! :D  Frida trilla, muhahahahha! Så hon bytte till skorna. Det kom massa människor, å Emil ba: "Jag ska köra in i dom!"  Så åkte han iväg, och jag sa att han kommer inte åka närmare än 10 meter, å det gjorde han inte. x)  Sen lekte vi Under hökens vingar kom, lite fail. x)  Vi grilla korv vid varma brasan å det va mums. :)  Resten av stallet gick fort att göra, och snart var vi inne i värmen. Så kolla vi på ridlägerblderna, och skratta lite. Sen började Frida asgarva när jag visa henne filmen om mig, Mathilda och Sofies skärp. Och då gjorde jag det oxå. x''D  Sen åt vi oxfilé, poptatisgratäng och sallad, mumsigt! Sedan har vi inte gjort mycker vettigt, först kolla vi på en shopaholcis bekännelser, och nu som sagt Twilight.






Vad tycker ni om dessa filmer?

Frida och jag ska lära Lorden trix! Och om vi lyckas få han att rulla runt så ska Mathilda borsta! :D  Vi lägger honom i leran! Det är veckans mål, ska lära honom ... vacker hov bl.a.

Puss och Kram
Emma!



Lite snabbt.

Skriver ett inlägg lite snabbt nurå.
Vakna vid 11, åt frukost och sen ut till hästarna. Slängde ut dom i hagen och gav hö å vatten. Hann inte glra hela stallet innan maten, som bestod av tomatsoppa och vitlöksbröd. (;  Det typ kom människor och fråga om stallplats för sju hästar. Vi har inte plats för nån. xD  Gjorde iaf resten av stallet, sen åkte jag å lillebror skridskor. MPappa kolla på och värmde sig vid brasa. Efteråt hade jag ingen känsel i stortån! Kändes som i Pirates of the Caribean, när hans tå går av. xD  Jah försökte glidtackla brorsan när jag fått på mig skorna igen, gick icke så bra. Han åkte iväg så jag missade och de resulterade i snö på byxorna = kallt. Tog in hästarna och när jag kom in åt jag macaroner med köttfärssås. Mums! Sen har jag suttit och varit onyttig vid datan, snackat med Frida. ;)  Och när vi pratar om trollen, hon kommer imorrn ist för på måndag!! Wiiie! :D  Emma is happy happy happy!  Inte träffat henne sen i sommras. Ska bli kul att bli lite erövrad av Frida-syndromet. ;)

Nej nu ska man dra till kojs.
Puss och Kram
Emma!

GOTT NYTT...

... 2010! :D

RSS 2.0