Ha det bra!

Nu loggar jag ut! Vi ses om 8 dagar, bye! :)

Ny hjälm!



En sånhär hjälm blev det. Dock är den gula randen vit på min. Otroligt skön att ha på sig. Bra ventilation och reglerbart spänne där bak så att man kan reglera storleken på den. Dessutom vart den jättelätt. Känns nästan som att man inte har något på huvudet. Dessutom så tror jag att om man landar på skrämen så lossnar den. Plus att den, tycker jag, är snygg! Allt för detta för 998 kr.
Nice. (y)

Jag hatar regn.



Jag hatar regn.
Det regnar då ute. Som de flesta personer kan se. Hästarna har stått inne inatt, så jag var ute och fodrade dom för lite drygt en timme sen. Sen ska jag packa färdigt. På dagens schema står oxå mockning&stallgöra. Rida? Det vet jag inte, inte om det fortsätter blåsa och regna som det gör nu. 
Klockan 8.00 imorgon åker jag till Grytåsa! Innan de så ska jag rida och förmodligen mocka om det ska regna inatt oxå. Blir upp tidigt. Frukostdags nu då.

Hej .. igen.

Jag har inte bloggat på ett tag nu. Har inte orkat. Men ni fick ju ett fint litet inlägg från Mathilda häromdan. Sovit hos Mathilda från igår till idag. Men nu är jag hemma. Alice i Underlandet är min nya favoritfilm.
" I love my fat boys! " x'D
Har packat och grejat. På lördag bär det av till Grytåsa! :D

häj

Emma vet inte vad hon ska skriva, så jag (Mathilda) gästbloggar i hennes blogg just precis nu.
Var inte oroliga Emma är här. Brevid mej. Det blir ett smått oseriöst inlägg från mej idag :) ha ha....
Vi sitter här och väntar på ett sms...
Med mössorna på huvudet och huvudet på skaft :D
Nu blev det tyst... Vi ses nån annan gång, hääääääjj dåååå :oo ! :DDDDDD


den till vänster är jag, Mathilda!:D

EDIT: EGEN KATEGORI! KORT OCH GOTT OCH UPPENBART: MATHILDA.

Grattis.

Grattis till lillebror! :)♥

Sol&varmt.

Nu blire schteka lite i solen ;)

Aptrött.

Jag är aptrött. Va vaken till typ 4 eller nått sen vakna jag kvart i 7 >< Mådde pyton på morgonen. Åt ett halvt orostat rostbröd utan nått på + några glas vatten. Sen sov jag medans dom andra kolla på film. Sen mådde jag bättre. I natt så kollade vi på Silent Hill, vart bra fast så jävla läskig, ganska hemsk oxå faktiskt. Jag menar, dom brände en nioårig flicka för att dom trodde hennes mamma va häxa :/ Hon var helt sönderbränd och levde. Brr usch! Dessutom har jag lånat en mobil av Anders tills jag köper en ny :) Sony Ericsson W890i. Sony Ericsson suger så jag ska köpa en LG sen, Life's Good! Cyklade hem till Sofie vid halv 2. Så käkade vi mackor där. För Sofie hade inte ätit mycket mer än mig. Dom skulle till stan sen så jag cyklade hem. Väl hemma typ somnade jag i soffan för att jag va så jävla trött. Sen somnade jag faktiskt en stund. När jag vakna fick jag gå ut och fodra och fixa hästarna. Imorron ska jag börja rida.
Vet ni, jag är sjukt smidig. Det typ första jag gjorde med mobilen va att tappa bort den
x-X' Fast sen hittade jag den. Den låg gömd där jag plockar maskrosblad till Babben :p Sen så har jag upptäckt att jag säger "Ap" innan allt jag säger. Istället för att säga typ skitjobbigt eller skittrött, så säger jag apjobbigt och aptrött. Hehe.
Äsch då, jag är trött. Nu ska jag gå härifrån och göra en smoothie, sen ska jag mysa ner mig och kolla på en film. Det tycker jag låter som en bra ide.


Hemma hos folket.

Sitter hemma hos Anders nu tillsammans med Sofie och Elias. Vi typ snackar och garvar, dock hör Anders föräldrar typ p+recisw vad vi säger upp till övervåningen. Dumt. Fast han bor i källaren så det är inte så varmt och det är ganska stort. Sen så ska vi se skräckfilm. Silent Hill. Den verkar läskig, med tanke på bilden.


Tacka gud för takfläktar!

Det är helt sjukt varmt! Termometern visar 28.3 grader. Jag satt här hemma och höll på och dö, men så insåg jag att vi har takfläktar. Och tacka gud för det. Två stycken och dom kommer förgylla tiden jag spenderar inne i huset. Snart kommer Sofie och då ska vi bada, käka smoothie och .. baka. De två sista förslagen vet hon inte om. Men det blir en glad överraskning :) Men innan det så ska jag gå ut och smörja in hästarna med HEAT och spreja dom med Bremsen Frei. Det ultimata skyddet mot blinningar, bromsar och flugor!


OMG, det är varmt.

Asså fyfan vad varmt här är. Jag kommer inte kunna sova. Vaknade i husvagn imorse, det va asvarmt. Festen igår var helskoj :) Alla vuxna va asfulla och typ roliga xD Emma och jag va lite cp, så vi stog på balkongen och dansade till Hard Rock Hallelujah och liknande. Det måste ha varit en syn. Vart iaf väldigt trött idag så jag sov mesta delen av hemresan. Vi stannade i Uddevalla och skulle kolla på hjälm. Dock fanns det ingen bra modell och mamma ville inte köpa där för alla hjälmar låg framme. Så man hade ju lika gärna kunnat köpa en trasig från början om man hade otur. Slutade med att jag köpte ridbyxor, dom kostade bara sexhundrasjuttionio. Dom va snygga och jag var tvungen att ha dom. Sen sov jag en stund till innan vi stannade på Coop och handlade. Sen sov jag resten hem oxå. Väl hemma igen så fodrade jag de små hästarna. Fick massa insektsskydd och så. Kattungarna är lite smått fega, iaf den ena. Dom fräser och grejar. Men när man har klappat dom en stund så blir dom nyfikna och glada ist.
Nej nu måste jag gå på toa, sen ska jag rota fram något att käka medans jag väntar på att en viss person ska logga in på msn.


Duscha och greja.

Snart så ska jag ringa Marie. Sen ska jag duscha och fixa mig. Vi drar till Börjes och fixar en hjälm till mig :) Hästarnas hovar är fixade och imorgon ska jag börja rida. Btw, så tog jag ut stygnen igår, allt är mycket enklare nu ;)
Blir en sånhär hjälm, tror jag.

Glass e gott!

Äsch vad jobbigt. Orkar inte skriva det men det är jobbigt. Har tvättat och packat och grejat massa idag, helt i onödan. Aja, blir massor av tid med vännerna och hästarna nästa vecka ist. Det bestämmer jag nu och jag står fast vid det. Datorn kan slänga sig i väggen eller nått! Imorgon ska hästarnas hovar verkas, och jag ska börja rida Sebbe imorron eller på söndag. Hoppas att vi far till Liseberg, badar och har allmänt jävla kul nästa vecka! Känner för att ha den bästa veckan i mitt liv! Någon som hakar på? :D Imorgon ska vi iaf på kalas i Bohuslän, fettlång bort. På vägen ska vi iaf stanna på Coop och köpa Ben&Jerry, där finns hur många smaker som helst :o Och så ska vi eventuellt stanna på Börjes och köpa en ny ridhjälm till mig. Vi ska sova över där så det blir nog inget inlägg imorgonkväll. Kanske om jag får tag på en dator :) Nej nu ska jag slå på en film och käka mer Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie :D



Glad men trött.

Känns som att jag är på väldigt bra humör, fast jag är trött. Har letat efter min mobil idag, spårlöst borta. Skulle visserligen ha köpt en ny i höst. Men ändå. Så nu står det mellan nån LG eller Sony Ericson Vivaz. Vilken tycker ni? Har fixat fram lite tvätt och sånt grejs som mamma ska tvätta. Åker nog till Grytåsa Paradise på söndag ist! Bara jag kommer ihåg att ringa Marie imorrn. Nu beöver jag gå på toa, sen ska jag sova. 


Vad tycks?

Har lite lite kvar att fixa, kunde inte göra det på den andra bloggen. Men det märker ni vad det är när jag gjort det ;) såå, kritik?

Tråkigt.

Jag känner att det inte har varit så bra uppdaterat med bilder och så. Men har int varit hemma och har inte orkat och så. Men idag fota vi lite s.k porträttbilder, fast snarare oseriösa bilder x) Men har iaf varit vaken i ca 37 timmar och jag är trött. Så jag skiter i vad ni säger nu om att ni vill ha bilde okej? Dessutom är jag snart klar med bloggdesignen. Ska försökte få ut den innan jag åker till Grytåda Paradise på måndag! :D
Mamma skulle nog fixa Sebbes hovar imorron så att jag kan börja rida igen. Har har haft ledigt i lite drygt en vecka nu, så han är tjocktjock! :o Nu ska det tränas resten av sommaren! :p
Btw, tältat idag och Mathilda, jag och Frida dygnade x) Anders och Sofie sov. Nu är jag fettrött.

Tälta idag.

Snart så bär det av till affären för att handla. Ikväll blir det tältning :) Dock ska jag klockan 8.40 imorgon infinna mig på tandregleringen. Hmm, undra hur det kommer gå. Överväger att dygna men kommer säkert somna i tandläkarstolen då xD

Emma saxihanden.

Jomen visst. Jag gillar namnet :) Skulle bara säga gonatt och lägga upp en bild på såret :p


Nu är jag hemma.

Hemma, från London och Danmark :) Visst har ni saknat mig, alla tre läsare! xD




RSS 2.0