Smider planer!

Sitter och snackar med min saknade vän Frida på msn. Long time ago sen vi sågs, 6 augusti för att vara exakt. Åhå, jag har värsta Grytåsa-abstinensen.. ♥ Hursomhelst så ska vi antagligen vara här först, typ över nyår och sen åker vi ett par dagar till henne innan jag kommer hem igen! Mihi, vi vill ha snö och då ska vi ut och rejsa över fälten, awesome!

Nu har vi även halkat in på Grytåsa och då vill jag passa på att säga att ridlägertiderna för 2012 är uppdaterade! Så jag tycker verkligen ni ska kika in HÄR och boka! Är man öppen för nya, spännande saker och att lära sig rida på riktigt med kroppen så är det någon som du verkligen inte kommer ångra! Jag är optimist och helt säker på att Marie vill ha våran hjälp till sommaren oxå, så vem vet? Kanske så ses vi! 

Jag tror jag ska knåpa ihop ett mer detaljerat inlägg med text och bilder på hästar, aktiviteter och allt vad det nu är. Vore det intressant? :)

RIDLÄGER 2010.
FRIDA&ZEROX - JAG&ZORRO.

Fucking regn.

Efter tio timmars sömn i min goa säng så är jag någorlunda pigg, utan illamående och huvudvärk!
Hemskeväder ute, blåser och regnar om vartannat. Ser verkligen fram emot att gå ut, nat. Och Wincent avskyr verkligen när det regnar i ansiktet på honom så vi får väll se om jag kan tajma en ridtur om det blir uppehåll nångång.

Tanken idag var även att vi skulle julpynta lite, det är ju trots allt första advent idag! Hoppas det blir av, vi är alltid lika dåliga på adventsljusstakar och stjärnor och allt vad det nu är. Det brukar komma upp sådär 1-2 veckor innan jul, ehe. Jag kan dock inte påstå att jag har någon vidare julkänsla med tanke på vädret. Förra året vid denna tiden var det ju för sjutton gubbar snö ute! Jag vill ha snö.. deprimerad chey.

Tror detta var ungefär ett år sedan..

Galet trött.

Usch, känns som om jag är trött hela tiden. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker sova igen, jag är ändå helt slut vid halv 9 på kvällarna.. Hoppas dat går över dnart för jag orkar inte med det. Dessutom mår jag illa och känner att jag håller på att få världens huvudvärk. Trevligt.
Vi får höras imorron.


Kalas.

Lillebror ska ha kalas med en kompis idag. Typ vildmarkstema, så jag ska åka med och försöka vara kreativ och ta lite fina pics! Så just nu sitter jag och äter frukost, eller jag är klar nu och ska fixa mig lite snabbt.

Vi hörs senare!

Hej på er :)

Jag ligger i min säng och ska sova, och har en kattunge brevid mig som kurrar och trampar. Han har envisats med att gå på tangentbordet ett antal gånger men har slutat med det nu, nu vill han bara att jag ska gosa med honom :3

Händer typ inget i mitt liv. Jag är i skolan, mockar och sover. På helgerna får jag entligen umgås med min älskling och jag hinner rida. Jag är sjukt trött, sliten och omotiverad till allt just nu, dessutom. Får hoppas att det går över. Jag tror det är vädret och för att ridningen har gått så dåligt.. Men jag har förutspått snö inatt, så då blir det kanske lite roligare! :)
Godnatt, så hörs vi snart hoppas jag!

Slipper va ensam!

För världens finaste bestämde sig för att komma hit till mig trots att han ska iväg tidigt imorron :') ♥

Trevligt.

Hej på er :) Känns som att jag inte har gjort något idag, men det har jag.
Började dagen hos älskling där jag som vanligt vaknade innan alarmet.. For hem stax efter nio för att fixa stallet och rida. Halv två åkte jag med familjen + lillebrors kompis + älskling och bowlade! Va superkul bortsett från att jag bröt min nagel, inte gjorde en enda strike och inte vann ;) Sen åkte vi och åt pizza, mums! Handlade med oss glass innan vi åkte hem, utan älskling :( Så nu efter att ha tagit in hästarna och kvällsfodrat så ska jag sitta i min ensamhet och äta glass helt ensam medan jag tänker titta på Harry Potter och dödsrelikerna part 2 igen för att ta in allt sorgligt som hände, helt ensam. Osså får jag väll pilla på min design och göra lite inlägg, om jag känner för det.

Har sjukt ont i huvudet efter att jag slog i det i nån jävla låsgrej som stack ut från väggen i stallet. Har världens bula...

i'm lookin' at you and my heart loves the view, cause you meen everything ♥




Every girl deserves a guy who looks at her everyday like it's the first time he saw her.


Bara för att vi lbs'are är lite för bra♥


beforeidie






Städar mitt rum, duktig som jag är.

Ehe, ser ut som ett bombnedslag 8) Måste städa och göra fint eftersom att Clarisse kommer hit och sover över på onsdag! Vi ska nämligen se på Breaking Dawn *glädjetjut* och för att hon ska slippa vänta på buss i 45 minuter så plankar hon hos mig, trevligt jao :) Om ni undrar vem Clarisse är, så är det Alice.

Nej nu ska jag städa, taggar med hjälp av HSM3. Det är okej att va töntig ibland 8)

Inlägg 1000!

Haha det har bara tagit typ två år xd Bara för att jag är långsam..
Har ridit båda och klippt Sebbes ben, dom var långhåriga. Och ätit mumsig lunch (y) Jag bakade aldrig igår, så jag ska nog göra det idag istället 8)

Varning för onintressant inlägg här va, men jag fryser och kan inte fokusera, cu.

Trött, nydschad chey i sin onepiece.

Rubriken säger allt, right? ;) Känns inte alls som att klockan bara är kvart över 9, snarare kvart över 12.. Men det kanske är bra för då kommer jag i säng i tid iallafall. Imorron ska båda ridas ut, jag ska städa mitt rum och putsa läder. Och så ska jag försöka mig på att börja göra veckoplaneringar för både Sebbe och Wincent för att få lite mer struktur och mer jämnt fördelat arbete.

Men först en god natts sömn, godnatt!


Mörknar.

Har inte ridit Sebbe än så ska la gå ut och göra det nu. Är dessutom sjukt sugen på att baka! Så efter stallet ska jag knåpa ihop lite muffins hade jag tänkt :) Och duscha.. redigt svettig efter ridpasset på Wincent innan.

Just nu är det sjukt kallt inne, ute oxå antagligen. Ska bara se klart på New Moon innan jag går ut.. och fryser ihjäl. Får nog bli ett kort pass i paddocken för Sebbes del.

Va det nån som sa lunch?


Nothing to lose but everything to gain.


Lite fint ljus + sjö + höstfärger =





14 månader..

med min fina, vackra pojke idag! ♥

Min älskling kom till mig igår, som jag saknat honom! Saknar honom hela tiden för det känns som om vi aldrig träffas längre :( Jag vaknade iallafall innan honom imorse så jag fodrade, red och släppte ut. Men när jag var typ klar skulle han åka hem.. sadface. Har iallafall gjort nästan hela stallet + krattat gårdsplanen vilket var behövligt. Så nu har jag suttit här i typ två timmar och inte gjort nått vettigt och ätit glass 8)

Men nu ska jag utnyttja det sista av det fina solljuset och gå ut och ta lite fina höstbilder på hästarna, hoppas Wincent låter mig komma nära..

HEJ,

Gomorron, redan varit ute uppe en timme och fodrat och lagt ut hö.
Så nu ska jag gå och släppa ut och mocka. Effektivitet kallas det och jag kan. Ibland.

Jag tänker för mycket.

Trött, ska sova. That's all for today.

Jag älskar dig hjärtat mitt, always

cuteboythings





Hundens och kattens dagbok!

HAHAHAHAHAHAHAH! SÅ JÄVLA BRA!
kattens dagbok är så jävla bra!
jag typ dör...



Gråter.

Sitter med tårar rinnandes nerför kinderna och har dåligt samvete. I Lördags var det ett år sen våran älskade Bert lämnade oss. Nämnde det inte här även om jag tänkte det, tände inget ljus även om jag tänkte det. Men jag tänkte på honom, mindes honom. Jag publicerar nu ett inlägg som jag skrev för ett år och fyra dagar sen, för er som är nya och inte vet.

"Ja, vad ska man säga? RIP Bert kanske.. Vår underbara katt. Han var nog mer som en människa i kattkropp än katt. Han visste precis vad han ville, & han hade ett så tydligt sätt att visa det på. Ville han gå ut, satte han sig vid dörren och kollade först på en. Sen kollade han på dörren & höll på så med blicken tills man öppnade för honom. Samma sak med kylskåpet och om han ville ha mat. När han var nöjd låg han i soffan. Sov eller bara låg där och iaktog allt som hände, samtidigt som han kurrade och ville bli klappad. Ibland låg han där hela dagen. Gick fram och tillbaka mellan soffan och tallriken med mat. Han hade en sån personlighet. Han var inte som något annat djur jag någonsin träffat. Dessutom hade han väldigt djupa ögon, bärnstensfärgade.

Denna kissen föddes en solig dag, eller klar natt kanske, i maj. Ensam kattunge var han och tjock blev han. Väldigt tjock. Han var social och älskade att leka. Men han gillade inte at bli tvättad, så där påminde han om vilken unge somhelst, och han försökte undkomma det. Men då blev han brutalt nerbrottad utav sin mamma.
Denna lilla kattungen var så go. Havsblåa ögon, fulla av bus&liv. Verkligen glimten i ögat. Sprang man före skuttade han efter. Så glad över att ha någon att leka med. Skuttandes genom gräset som gick över ryggen på honom var han det gulligaste man kunde tänka sig. Redan då hade han en enorm personlighet.

Bert har lltid varit den sammanhållande kraften. Han var inte som de andra och fräste&höll på. Han tog emot de nya, lekte, busade & höll ett öga på dom. Som en extramamma. Eller pappa kanske.

Den senaste tiden så märkte man väldigt tydligt om han blev sur. Då gav han sig iväg i några dagar. Det kunde var att han inte fick ligga i sin soffa, eller att man blev arg på honom för att han tagit en av småfåglarna. Han gav sig iväg några dagar och när han kom hem igen luktade han skog & mossa. Vem kunde ana att detta var sista gången han gav sig iväg på walk-about?

Idag hade han varit borta i 1 vecka & 5 dagar. Mamma & pappa har varit ute i skogen och ropat & letat efter honom flera gånger. Jag hittade honom liggandes på en höbal i stallet. Oj vad glad jag blev och jag nästan skrek "Bert!" Jag ropade lite på honom, men fortfarande låg han kvar på balen, så jag gick in & klappade på honom. Men fortfarande hade jag hästar & andra katter att fodra så jag fick fixa resten. Han hade fortfarande inte rört på sig när jag var färdig. Jag beslutade mig för att lyfta upp honom och bära in honom, eftersom att jag visste att alla skulle bli jätteglada över att se honom. När jag lyfte upp honom så insåg jag att hela hans bakdel var helt skev. Då började jag få lite panikkänslor, samtidigt som jag gick in med honom. Precis som jag trodde blev alla överlyckliga. Men snabbt insåg att vi att något var fel, väldigt fel. Han hade ont, var matt i pälsen & blicken. Pappa trodde att han blivit överkörd eller fastnat i något och därför fått höften ur led. För han gick de fem meterna från mattan vi lade ner honom på & hoppade upp på sin soffa och lade sig tillrätta. Trots att han hade ont & inte mådde bra så kurrade han när man klappade honom. Pappa tog med honom till vetrinären i kungsbacka där dom röntgade honom. Hemma gick vi runt och trodde&hoppades att allt skulle bli bra. Vi trodde att det inte var så farligt. Han hade ju trots allt gått till & hoppat upp på soffan. Plötsligt ringer pappa, & beskedet är att han kommer inte klara sig. Bäckenet är brutet enda in till leden. Visst, man kan operera. Men det skulle vara dyrt, han skulle vara tvungen att bo på djursjukhuset i flera veckor och sen hade det följt sjukgymnastik. Det är inte rättvist mot något djur att låta det gå igenom det.

Mamma berättade det för mig, hon sa att Bert kommer inte klara sig. Jag grät. Hon grät. Vi grät i varandras armar. Sen berättade hon för Emil. Jag satt på mitt rum med ansiktet i händerna och grät. Undrade varför livet var så grymt & orättvist. Varför Bert? Av alla djur, varför Bert? Denna underbara & speciella katt. Ni kanske tycker att jag överreagerar. Tänker "Det var bara en katt." Men isf får ni tycka det, för han va speciell.

Pappa kom hem med honom i en låda. Han låg i lådan. Han var inte vid liv. Det syntes. Det lös inte utav livsglädje om honom som det brukade. Gnistan var inte där, han var inte där. Nu var det bara ett tomt skal. Det var inte längre Bert. Emil & pappa byggde en låda. Vi lade han i lådan på en filt och alla tog ett sista farväl. Men det var inte samma sak, för han var inte där. Men att känna hans lena päls under fingrarna en sista gång framkallade ändå tårar. Det är faktiskt inte först nu i texten som tårarna börjar rinna, eller ögonen tåras iallafall. Mamma skrev Bert på locket och ritade ett hjärta runt. Sen begravde vi honom, sa Farväl Bert. Vi tände en lykta, lade på en sten på graven och la på mossa. Sen var det över.

Ni kanske undrar vad anledningen till skadan var? Det var iallafall inget av det vi trodde. Pappa är 99% säker på att han fastnade i en iller-fälla. För er som inte vet vad det är, så är det som en bur. I buren är det som en musfälla, fast mycket större. Därinne lägger man in en bit mat för att locka in illrarna. (Nu rinner mina tårar igen) Och när dom går in så smäller den igen och knäcker nacken & huvudet på dom. Dock är katter mycker snabbare än illrar, så därför slog den igen på hans bakdel. Sen sitter dom fast därinne tills någon kommer och öpnnar buren. Alltså kan han ha suttit fast där inne i flera dagar med ett brutet bäcken. Allt jag kan tänka på är hur jävla ont det måste ha gjort. Och vilka jävla idiotjävlar släpper bara ut honom sådär igen? Utan att kolla om han är skadad, vilket det syntes ganska tydligt att han var.

Katter är helt otroliga djur. Trots denna skadan så har han alltså gått hem, han visste att han skulle få hjälp från smärtan av oss. Dessutom var det som om han ville att vi skulle veta var han var & han inte längre led. Det är helt otroligt.. jag vet inte riktigt, men modigt kanske? Eller bara att det är otroligt räcker. Att dom har den tankeförmågan, & att han förmodligen älskade oss såpass mycket för att ge oss bekräftelse.

Bert var speciell, han är speciell & han kommer alltid vara speciell. Även om han inte finns kvar här. Nu vet vi iallafall att han inte lider. Han var en katt med större hjärta&personlighet än kropp, och jag är innerligt tacksam över att jag fått lära känna honom. (Mina tårar rinner för tredje gången under denna text) Varför han? Varför? Ja det är det nog ingen som kan ge något svar på. Men alla som kände honom visste hur fantastiskt underbar han var, och det är det som spelar roll. Hur vi minns honom.

S t o r e b r o r   B e r t .
Älskad då, nu & föralltid. ♥
* 27/5 2009 
5/11 2010"


jag typ älskar tumblr ♥



Svart som bläck.

Typ så mörkt va det när jag kom hem från tåget vid kvart över fem, wiho. Så jag har käkat och ska ut och mocka nu snart. Min snälla lillebror ska gå med ut och hjälpa till :) När jag kommer in ska jag typ dö i min säng.. Måste läsa i svenskaboken och den verkar bra så det ska nog inte bli några problem att läsa på när jag har kommit in i den!

Fyfan vad jag har skrattat idag, måste nog säga att Alice och Mathilda har varit på topp idag och man skrattar lixom bara av att dom skrattar.. Själv så fick jag till det ganska roligt två gånger. Första när Mathilda och Alice kommit på hur Voldemort håller sin stav, så dom hade gått runt med sina pennor och gjort så och typ skrikit "Avra Kedavra!" Så skrev Alice det i våran klasschat på facebook, och jag hade ont i halsen och hade inte halstabletter och skrev "JAG DÖR" efter. Fattar ni inte så är ni retards..

Andra var när vi väntade med Alice på bussen, jag skulle ta mig till tåget på ett eller annat sätt och tänkte gå över till andra sidan vägen för att kolla om jag kunde ta en buss till stationen. Det är ganska mycket trafik och jag kläcker ur mig "Jag kommer ju dö på vägen..!" Fattar ni inte detta heller så är ni ännu mera retards.

+ att vi har haft idrott på Atletica, hej träningsvärk!

LJUDOCHBILDSKOLAN SKARE VA♥

Jamen kul va?

Vad heter hästen? - Wincent Wega
Tycker du att den ska heta något annat?-
Luspudel...
Vad kallar du hästen?- Bebis, skit/bushäst, skit/busponni, Wincent,
Vad kallar andra hästen?- Typ Wincent?
Hur gammal är den? -
Lite drygt 4½ år.
Vilket år/månad/dag föddes den?- 29/4 2007,
Vilken färg har den?- Fux,
Har den några tecken?- Bläs, vit halvstrumpa.
Hur hög i mankhöjden?- typ.. 155-160.
Är det ett sto/valack/hingst?- Valack
Vad är det för ras?- Arab.

Har du tävlat den i hoppning?-
Nej.
Vilka klasser/hur högt?-
Är den tävlad i dressyr?-
Nej.
Vilka klasser?-
Är den tävlad fälttävlan?-
Nej.
Vilka klasser?-
Är den tävlad i trav?-
Nej..
Är den tävlad i galopp?- Ja.
Är den tävlad i något annat?- Icke.
Har den tävlat in några pengar?- Kanske? I dunno..
Hur mycket? -
Dunno.

Har hästen championatspoäng?-
Vad är det?
Hur högt har du hoppat med den?- 60 kanske?
Är hästen bra på dressyr?- Han är under utbildning, men han har definitivt chans att bli riktigt bra!
Hur är den i skritten?- Pigg och framåt oftast.
Hur är den i traven?- Samma,
Hur är den i galoppen?- Beror på, men oftast pigg.
Kan den skänkelvikningar?- Inte än, men flyttar frambenen i sidled.
Kan den öppna/sluta?-
Nej, inte för att jag har prövat men antagligen inte.
Kan den galoppombyten?- När han själv vill, dom är ganska grymma. Men ser nästan inte när han byter för att han gör det så lätt.


Är hästen pigg?-
Jaa.
Är hästen trög?-
Knappast.
Är hästen stark?-Lite, när han ligger på i galoppen.
Är hästen het?- Kan vara.
Bockar den?- Nej.
Har du bockat med den?- Nej.
Stegrar den?- Nej.
Har du stegrat med den?-Nej.
Sparkar den bakut? - I hagen.
Har du sparkat bakut med den? - Nej.
Skenar den ofta med dig/andra?- Nej.
Har du skenat på den? - Nej.
Är den tittig? - Beror på, ibland döfjollig och ibland stencool.
Har du badat tillsammans med den? - Nej, inte alltför förtjust i vatten...
Har ni hoppat tillsammans? - Yes!
Har ni galopperat på en äng tillsammans?- Nej.

Hoppar hästen bra?-
Jadå, lite högt över bara..
Gillar den att hoppa?- Gör ha nog, men blir rätt fjollig och tittig.
Har den bra hoppteknik?- När han gör det ordentligt och inte tänker på annat.
Hur högt brukar du hoppa med den?- Har inte kommit till "brukar hoppa"stadiet än, men hoppade 40-50 cm den enda gången vi hoppat hemma.
Hur ofta hoppar du den?- Inte ofta, än.
Hur är den när den rids ut?- Pigg och glad.
Tycker den att det är kul?- Jamen.
Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut?- Beror på, ibland ligger han på som tusan ute men inte inne och tvärtom.
Står hästen i box?- Japp.
Går hästen på lösdrift?-
Hur mycket och vad äter hästen?-
Ca 4,5 kilo kraftfoder om dagen + tillskott + lite drygt 4-5 kilo hö.
Går den i hagen varje dag?-
Ja.
I en stor eller liten hage?-
För stor.
Hur länge går den ute per dag?- 9-11 timmar
Gillar den att vara ute i hagen?- Lite för mycket...


Hur ofta rids hästen?-
Fösöker rida varje dag.
Är det en svår eller lätt riden häst?- Han är väldigt grön och på så sätt blir han lite svårare då det gäller att hålla honom fokuserad, sysselsatt och mjuka upp honom samtidigt. Men han är oxå himla snäll.
Vem äger hästen?- Jag och mammi.
Är hästen snäll i stallet?-
Jadå, men vill alltid ha all uppmärksamhet och blir då odräglig...
Kan hästen stå lös i stallet?- Inte än, men Marie hade honom lös hos sig så det komemr nog med tiden!
Måste hästen vara uppbunden?- Har honom alltid uppbunden just nu.
Är hästen lättlastad?- Han typ sprang på när vi hämtade honom så det är nog inga problem.
Är den snäll att klippa?- I dunno.
Vad har den för sadel/sadlar?- Träningssadel från Zilco.
Vad har den för benskyd/benlindor just nu?- Inga.
Vad har den för bett just nu?- Tredelat.
Vad har den för täcken just nu?- Dygnet runt ett blått fodrat, men har även ett blågrön-rutigt regntäcke som inte används nu.

Nämn en sak som är - med hästen: Det kan ta 1½ timme at hämta honom i hagen.

Nämn en sak som är + med hästen: AHan är så himla go att ha och göra med! Vill bara gosa och ha uppmärksamet all the time. Dessutom har han en egen personlighet. Osså är han underbar att rida när han anstränger sig. Dessutom springer han fort.. (a)
Har ni många minnen tillsammans?- Inte än, men det ska bli!
Nämn det bästa: Hittils är det nog... när vi var ute på en ganska lång tur och han fick sträcka ut uppför bokskogsbacken, härligt!
Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till hästen: Tror inte det...


Shopping gekås, skor och nagelfix.


Ridit en häst till.

Sebbe fick oxå sig ett pass i paddocken. Han har inte gått där på länge, bortsett från träningen på långa tyglar. Han var otroligt stel i ena sidan, jag har glömt vilken.. wtf? Han var rätt seg för mina hjälper oxå. Hade på honom Abbot Daviesen idag och då sänker han sig automatiskt och jobbar på. Skrittade och travade över kavalettin. Smidigt att han kan han samma avstånd på dom både i skritt och trav.

Han har ingen kondis what so ever och inga muskler heller, så det blev inte alls mycket mer trav. Körde lite övergångar trav-skritt-halt-skritt-trav på spåret oxå för att få honom lite mer allert för mina skänklar.

Skrittade av honom ca 15 minuter ute oxå.


Shopping gekås, tröjor och jacka.


I got the moves like Jagger.

Cover förvisso, men bra ändå. Har grejat med allt och inget känns det som? Aja, ska gå ut och mocka och promenara med Lorden och tända i pannan så jag kan duscha när jag kommer in. Och sen ska jag städa min toa, mitt rum och måla naglar. Borde räkna lite matte oxå och läsa i min bok. Och sova i tid. Vi får väll se hur detta går.
Gör antagligen typ hälften... (y)

KM VIRK #16.





Ridit en häst.

Somsagt blev det paddocken idag med kavaletti. I början vr han väldigt ofokuserad och lättdistraherad, men jag tar det med en nypa salt eftersom att han är 4. Skrittade runt över bommar och försökte mjuka upp honom och få honom uppmärksam i ca 25 minuter, sen började jag trava.

Gick inte alls bra. Han genade, vred halsen så hur jag än försökte styra så kom han bara innåt och lekte travhäst. Efter en stund blev jag bara så trött på honom, och min egna värdelösa ridning så jag gaskade upp mig och red. Mindre volter, hålla honom sysselsatt hela tiden. Då gick han genast mycket bättre och trampade och jobbade på bra stundvis. Travade ca 20 minuter med en paus på ett par minuter i mitten. Skrittade av en runda ute på 15 minuter.


Ehe, kan stämma...


Ser du stjärnan i de blå, ja den lyser för oss två.

Igår kom Mathilda till mig och då red vi ut en sväng på två fina pollar :) Lite spänning i vardagen, då vi skulle unvika en väldigt lerig stig genom att gå på en lite mindre som var halvt igenvuxen, och vad händer då? Jo det sticker ut en ganska kraftig gren som Wincent kan gå under, men den kommer på min mage, så han fortsätter framåt men inte jag typ? xd Jag typ fastnade där medan han kämpade sig framåt och tillslut så vek sig grenen och han typ for framåt, haha! Sen lite mer spänning i form av ett helikopterhopp rakt upp i luften, över en liten bäck + lite sumpmark. Som ni kanske märker, så är inte Wincent överdrivet förtjust i vatten och lera, ehe.

Vaknade hos min älskling imorse och låg i typ 2½ timme och vred mig i magsmärtor, aj. Sen fick jag skynda mig hem för att rida Wincent, men den j*veln är så sjukt odräglig att hämta i hagen och springer bara ifrån en, så han är typ omöjlig att få tag på och det driver mig till vansinne! Struntade i honom efter en stund och skrittade en sväng barbacka på Sebbe istället. Sen for jag med mamma till gekås!

Gick runt och tittade och plockade på mig massor med kläder, men som inte var spc snygga när jag satte på mig dom. Fick iallafall med mig rätt så mycket hem.
Till stallet; Reflexjacka, ridstrumpor och en mössa. Osså en grimma till Wincent, men den betalade mamma 8)
Till annars; Nagellack, klistermärken till naglarna, pincett, 3 stickade tröjor, en skjorta, en skinjacka med ludd, en nästan onepiece, sportbag och lite godis. Osså köpte jag två par skor på SkoBoo. Ett par Uggs och ett par bruna med klack och päls, gorgeous ♥ Ska ta bild på allt imorron och dela med mig av :)

Just nu sitter jag i min nästan onepiece och kollar på Kungfu panda 2 och äter apelsiner, osså njuter jag av att vara ledig imorron oxå, när typ alla andra måste kravla sig iväg till skolan. Jag ska iallafall upp tidigt imorron! Rida i tid och få ut dom hyfsat tidigt. Både Sebbe och Wincent ska gå i paddocken över kavaletti och mycket lösgörande.

KM VIRK #15.




KM VIRK #14.




Älskade Nalle Puh ♥

"Om det är ett surr så måste det vara någon som surrar, och den enda meningen med att surra, som jag kan tänka mig är för att man är ett bi, och den enda meningen med att vara ett bi, som jag vet, är att göra honung, och den enda meningen med att göra honung är att jag ska äta den."


Trött, sova lite I think.

Har pysslat med en ny design nu under kvällen. Kommer väll upp snart förhoppningsvis då jag tröttnat på den jag har nu. Vad har jag då gjort mer idag? Jag har ridit Sebbe, mockat, tatt lugnt och varit på tandregleringen och limmat fast min tråd som hade lossnat. Wincent vilade idag då han gått nonstop sen i lördags. Imorron kommer Mathilda hit och då ska vi rida ut en sväng på Sebbe och Wincent! :) Det var ages ago sen vi gjorde det senast, typ när jag hade Zerox och det är ju ett tag sen somsagt.

Imorron kommer min älskling hem oxå! Jag saknar honom så jag dör lite :'( inte träffat honom sen i söndags. Lyssnar på Just A Kiss av Lady Antebellum (sjukt bra låt, lyssna på den!) och då tänker jag massor på honom och saknar honom ännu mer. Men låten är ju så bra så jag bara måste lyssna på den. Ilandsproblem..

Bilder 16/10 #3.







KM VIRK #13.





Sadface :(

Det känns så himla... tomt. Jag har de senaste dagarna varit besatt av att läsa den 4de och 5te boken i serien Vampire Academy, sjukt svår beroendeframkallande läsning! I guarantee you! Är det någon som läst dom? Om inte, gör det! Gaah, dom är så bra så jag tuppar av.. Står i kö på sista boken på biblioteket, men kommer den inte typ imorron så får jag beställa hem den på nätet så får jag den typ på måndag. Jag dör, kan inte vänta så länge.. :(

Quote från en av böckerna, ingen direkt spoilervarning.

“What’s your name?”
“What?” I asked, squinting at the light.
“Your name.” I reconized Dr. Olendzki peering over me.
“You know my name.”
“I want you to tell me.”
“Rose. Rose Hathaway.”
“Do you know your birthday?”
“Of course I do. Why are you asking me such stupid things? Did you lose my records?”
Dr. Olendzki gave an exasperated sigh and walked off, taking the annoying light with her. “I think she’s fine.”




Jag utan dig är som hamburgare utan bröd, fel.


KM VIRK #12.




What can I say?

Min blogglust bara pyser iväg, helt sådär. Inte okej. Hursomhelst så tänker jag from now on, skippa alla "ledsenattjaginteuppdateratpåhundraår"-inlägg och uppdatera när jag har tid och känner för det. Ibland mycke, ibland lite, ibland inget. Sorgligt kanske nån tycker, men så är det. Bloggen är inte heller prio ett eftersom att jag har tre hästar att ta hand om och skolarbete att sköta. Men jag ska väll försöka så gott jag kan, I guess.


RSS 2.0