Maha, det är mitt favoritord.

Hej på er. Ikväll kommer jag kunna uppdatera er bra och göra tidsinställda + att jag har iallafall en design att göra, eftersom att mitt hjärta jobbar men jag ska hem till honom iallafall. Så tills han kommer tillbaka kommer jag ligga i hans säng med min dator och blogga järnet! Samtidigt som jag käkar choklad, pringles och glor på tv 8)

Vill ni veta vad som gjorde min dag? Jag träffade underbaraste, sötaste, finaste, goaste Sofie på tåget hem! :'') Vi klev på precis samtidigt mitt emot varandra och när vi såg varandra så skrek vi och typ kramades! Gud vad jag har saknat solstrålen, fattade inte riktigt hur mycket fören nu. Satt och pratade om ditt och datt hela vägen hem och sen följde jag med henne hem en lite stund. Vi hade redan bestämt sen innan att vi ska hitta på nått imorron, och så blir det :) Antagligen så går vi ut med hästarna på en lite längre tur, hon leder Lorden och jag tar Wincent. Sen ska vi ev moppa in till stan och.. köpa saker. Hon ska ha agilitygrejer och en present till Mathilda. Jag har ett mål, att moppa i drive in för helvete!! Donken ligger bara precis på andra sidan gatan från dit vi ska, score!

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, vi hörs sen! :)

Maha, morgonblogg.

Nejmen hej, höhö. Ni får en snabb update såhär på morgonkvisten. Fredag idag, wonderful! Har fodrat och haft mig, nu ska hästarna ut och jag kör till tåget om 30 min. I eftermiddag ska iallfall W ridas, Sebbe om jag hinner. Vet inte om jg ska till älskling men jag tror det. Vi hörs senare, för detta är allt jag hinner med ^^'

Vad hittar ni på idag? :)

justlittlethings




Läxor.

Obefintlig uppdatering idag men hann inte fixa fler än det lilla igår. Skoljogg idag, fattar ni att jag och Emma hade kunnat vinna skiten, om vi sprungit lite mer än 150 meter av typ 8 km? o.O Anledningen då, det hade blivit ett missförstånd så alla utom vi, som låg sist hade sprungit helt fel, haha xd Lite småsurt sådär ja...

Hästarna vilar idag eftersom att jag har rätt så mycket läxor. Ska skriva klart uppsatsen om Regionalpolitik, plugga medihistoria och duscha, så vi hörs imorron!

true.



Väntar.

Har gjort paj nu, den står i ugnen. Det tar fkn en timme att göra den >< Asså att vispa ihop allt och sånt, inte i ugnen. Det är medelhavspaj och den är jävligt god, kika in HÄR om ni vill se receptet! Bilden är lånad därifrån oxå :)

Efter fooden ska jag plocka in hästarna, duscha, läsa häftet klart, försöka blogga lite till och läsa. Hinner antagligen inte allt men vi får väll se 8)



W, igår och idag.

Red ett pass i paddocken och i början va han på tårna och ganska spänd i hela kroppen, men efter ett tag så slappnade han av och mjuknade till. Gjorde mycket volter och formade honom både i skritt och trav. Galopperade ingen utan kände att det räckte med trav. Inget dåligt ridpass man inte heller wow-känslan.

Idag så red vi ut en runda på en timme. Skrittade mest och travade en tjugo meter kanske. Han har allt börjar tuffa på sig lillkillen! Han stannar inte lika ofta och kollar på saker och är modigare. Kanske håller han på och mognar? Vi red iallafall förbi en gubba som höll på och såga ved bara 10 meter från vägen. Det lät som tusan och han kollade inte ens på det, bara skrittade rakt förbi samtidigt som han kollade på annat. Hade det varit när han precis kommit hit hade han backat hela vägen hem. Han stannade inte och fjantade sig heller en enda gång under hela ridturen fastän att minst halva tiden red på på vägar han inte varit innan. Dutti hest ♥


Ett minne #4.

Kommer ändra lite vad gäller mina minnen. Behöver inte nödvändigtvis vara att minne som jag kan skriva hur mycket och detaljerat om som helst. En film eller bilder kan ju vara precis lika stora och bra minnen som sånt man kan skriva långt om.

När vi sov på loftet första gången ♥ Låter videon tala för sig själv haha!

Bra jobbat Elias och älskling, 436 visningar ;)

Narnia, Prins Caspian & skeppet i gryningen.

Maha, den kollar jag på för tillfället ^^ Har ridit Wincent och är klar i stallet. Sen ska jag slå på ännu en film och plugga. Prov i mediehistoria på torsdag. Har ett häfte på tio sidor att läsa, tjoho tagga..


KM VIRK #10.





Så trött så jag spyr, godnatt.

Fyfan vad jag är trött.
Har varit igång rätt så konstant mellan 11 och 21. Gjort allt utom en grej på min to do-list och det är artikeln. Tänker absolut inte göra den nu, jag ska gå och lägga mig och kanske sova i 24 timmar? Det hade varit skönt.. Nejmen ett par timmar ska jag väll få tillbringa i mitt sovasomenstock-tillstånd, mm..

Studiedag imorron oxå så jag antar att det blir hålla igång hela dagen imorron också. Ska ser hur underlaget i paddocken är. Är det bra släpar jag nog fram lite bommar, eller alternativt lite småhinder på ett par decimeter. När ni hör mina planer för imorron så kanske ni oxå fattar att Wincent va okej i sin fossing idag! Han hade antagligen trampat på en sten och därför var han öm, tur ♥

KM VIRK #9.




To do-list 26 september.

Har gjort endel på dagens to do-list, men den är ganska så långt ifrån färdig.

* Rida Wincent - check
* Rida Sebbe - check
* Promenera Lorden -
* Mocka boxar - check
* Göra allt annat i stallet -
* Städa nedervåningen, grundligt -
* Laga middag -
* Köra lillebror till fotbollsträningen -
* Skriva en artikel, typ -

omfg, jag kommer aldrig hinna..

Molnig morgon utan regn.

Sitter och äter godis och lyssnar när älski svär över sin dator, det är rätt underhållande faktiskt xd Inom kort ska han åka hem och då ska jag äta frukost och sen ut och avverka ett stall och tre hästar (y) Alla ska få sin dos av attention idag!

KM VIRK #8.





Changed plans.

Älskling sover här hos mig inatt så kommer inte sitta och redigera bilder all night. Jag är allmänt trött och Wincent haltade när jag red innan, ingen bra kombination. Myser ner mig hos älskling och hoppas att pollen är okej imorron. Han är inte svullen i benet eller så, så jag misstänker att han trampade på en sten när vi var ute igår och därför är han öm.

Kommer bilder från både Ungponny Championatet i Falkenberg och nya bilder på mina hjärtan imorron ♥
Ha en bra kväll you guys!

justlittlethings




Om man var det man åt, skulle jag vara en varm macka.

Hemma från älskling för en stund sen. Käkar frukost nu, sen ska jag gå och släppa ut hästarna och sen åker jag med mamma till falkenberg/halmstad, har inte koll på vart det va. Hon ska iallafall på ett möte och det är på ponnytävling. Alltså tar jag med min klump och fotar järnet, tjoho!

När jag kommer hem ska jag rida två hästar och fixa stallet. Sen ska jag ägna kvällen åt att redigera massor av bilder.
Have a nice day!

KM VIRK #7.

Bara för att ponnyn är sjukt fin!





Fryser.

Jamen ja. Jag fryser, det är rätt kallt inne faktiskt. Ute är det dock sol och blå himmel vilket uppskattas efter flera veckors regn och blåst! Hjälpte pappa för en stund sedan med en video som han skulle vinna en resa till Rio de Janiero med ^^ Snart ska jag dra mig ut och harva paddocken och rida. Sebbe fick sina fossingar fixade innan så han ska också få komma ut och röra på sig. Har dessutom varit rejält fotosugen stor del av dagen, så jag ska försöka hinne med lite av det oxå. Ikväll åker jag till älskling ♥

something's gone terribly wrong, deepshit.



Haunted, acoustic - Taylor Swift

You and I walk a fragile line
I have known it all this time
But I never thought I'd live to see it break

It's getting dark, and it's all too quiet
And I can't trust anything now
And it's coming over you like it's all a big mistake

Oh, I'm holding my breath
Won't lose you again
Something's made your eyes go cold

Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Something's gone terribly wrong
You're all I wanted

Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Can't breathe whenever you're gone
Can't turn back now, I'm haunted

Stood there and watched you walk away
From everything we had
But I still mean every word I said to you

He would try to take away my pain
And he just might make me smile
But the whole time I'm wishing he was you instead

Oh, I'm holding my breath
Won't see you again
Something keeps me holding on to nothing

Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Something's gone terribly wrong
You're all I wanted

Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Can't breathe whenever you're gone
Can't turn back now, I'm haunted

I know, I know
I just know
You're not gone
You can't be gone, no

Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Something's gone terribly wrong
Won't finish what you started

Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Can't breathe whenever you're gone
Can't go back, I'm haunted

You and I walk a fragile line
I have known it all this time
Never ever thought I'd see it break
Never thought I'd see it

True love stories never have endings.


KM VIRK #6.

Jag är typ kär i denna ponnyn, så sjukt fin!



Håla.

Börjar snart igen efter typ 2 timmars håltimme. Har skickat in lite arbeten och skrivit klart ett av dom. Rektorn har ändrat om i schemat så numera är vi lediga på måndagar och har måndagslektionerna på fredagar. Håltimmen var för att vi hade svenskalektionen i måndags istället. Matten börjar om typ 7 minuter.

När jag kommer hem ska jag rida och greja. Osså har jag ett arbete att göra som ska in idag. Tjoho.
Vi hörs.

justlittlethings




Hallå där.

Tröttisemma här då. Torsdagar är sega, vi går till tio över fyra, kommer hem kvart över fem. Men idag hade vi tur och fick sluta en timme tidigare, dvs att jag oxå var hemma en timme tidigare! (y) Mindre kul att mamma berättar när man kommer hem från skolan att pappa ramlat ner från en stege när han höll på och greja på huset och ramlade rakt på ställningen så han fått åka ambulans till sjukhuset, pappi då :( ♥ Nu är han iallafall hemma, rätt så mörbultad med ett blåmärke som täcker halva ryggen, men inga brutna ben!

Sen är det ju ganska så underbart att komma ut till stallet och upptäcka att väldens bästa mamma har mockat alla boxar, tack mammi ♥ Red ut Wincent och klättrade lite upp och ner, det va en piggelinpolle som tyckte det var kul att komma ut. Man märker verkligen när han har vilat, då blir han typ överglad när han får komma ut, sötnosen ♥ Va ute i kanske 45 minuter.

Asså, jag har typ dåligt samvete över att jag inte hinner med alla hästarna ordentligt.. Jag vet själv att jag verkligen inte är bra på att använda min tid till att va i stallet istället för att göra annat, men jag hinner inte med alla ändå. Hinner lixom inte mocka tre boxar, rida två hästar och promenera en. Inte ens när mamma mockat alla boxar hinner jag med det. Jag har funderat lite på att kolla med mamma, lägg märke till att jag aldrig kollat med henne innan jag lägger ut det på bloggen för jag vet att hon läser xd, vad hon tycker om att kanske sätta ut annons på honom och se om det finns någon som är intressead av att komma ut och ta hand om honom 2-3 dagar i veckan. Typ mocka, pyssla, rida lite och bara ha kul och få en vän för livet. Tror inte att hon är med på den ideén men vi får väll se vad som händer. Som sagt har jag dåligt samvete, eftersom att jag inte tar vara på det jag har.

KM VIRK #5.




Wincent + blått + grönt = ?

Asså jag är bombsäker på att Wincent hade passat sjukt bra i denna outfiten som jag gjorde för ett tag sedan, vad tror ni?


+

Wincent igår.

Red bara ut en runda med mest skritt och lite trav i höstblåsten. Tror att han är öm i hovarna för han ville inte trava och var inte lika på som vanligt. Men idag vilar han nog, beror lite på väder och mig själv. Dessutom var han väldigt snorig imorse, så han kanske är förkyld så att det är därför han inte är så på. Söten ♥


Rappa på.

Insåg nyss att samhällsuppgiften som jag trodde var till på torsdag, var tills imorron. Så nu lägger jag in högsta växel för att göra klart den utan att behöva sitta uppe halva natten.
Vi hörs imorron istället!

justlittlethings




KM VIRK #4.





Springa fort!

Var ute en tur med Wincent i lite mer än en timme i förmiddags. Red till den såkallade Bokskogen idag istället och där finns en ganska lång uppförsbacke som är jättebra att galoppera uppför. Så där fick Wincent sträcka ut och fytusan vad han springer! Han riktigt skjuter iväg och springer fortare och fortare haha. Sen när jag skulle stanna så tog det ett par extra meter eftersom att han helst ville spriga mer söten ♥

Finns ingenstanns hemma där jag kan låta han sträcka ut och springa en längre sträcka. Ska prata med mamma om att åka ut till Björkäng med honom. Det är en jättelång strand som är ett par kilometer! Jag misstänker att fuxis skulle tycka att det var superkul att få åka dit och galoppa fortfort! :)


I mina högtalare.

Skyscraper - Demi Lovato


Tightrope - Ron Pope



California king bed - Rihanna


What are words - Chris Medina


Haunted, acoustic - Taylor Swift


Mulet.

God morgon! Sovit gott? :)
Har sovit gott men jag är så förbannat trött! Hur sjutton ska jag orka gå upp halv sex i ett år?! Jag tror jag dör.. Förresten så drömde jag inatt att jag red löp på Wincent, vi kom trea 8) Nu ska jag ut och rida, mockar gör jag om jag hinner annars får det vänta tills efter skolan. Hade!

Tryck f5.

What'cha think? :)
Headern är inte direkt den finaste, men jag håller på och exprimenterar mig fram i photoshop. Förresten så kom jag på en hemsk tanke innan, hur tusan ska jag klara mig under sommarloven utan photoshop?! :o Vi måste lämna tillbaka datorerna över sommaren...

Nu ska jag duscha, och måla naglar ;)

Wincent 17 september.

Igår så var vi i paddocken. Den har varit hård och vettenfylld men nu var det torr så jag harvade den så den blev mjuk och bra! Som jag skrev innan så var det markarbete som gällde. Jobbade honom med mycket volter och svängar, sen gjorde jag samma sak i trav. Han kändes rätt så avslappnad och lyssnade rätt bra på mig. Ibland blir han ouppmärksam för att det finns så mycket att titta på. Galopperade i båda varven och han galopperade väldigt lugnt. Det var tillochmed så att jag fick driva på honom för att det kändes som om han skulle stanna när som helst. Det var väldigt konstigt då han brukar rusa runt i 120?

Efter galoppen i vänster varv så kändes han sjukt avslappnad. Han har nog aldrig känts så fin! Men jag är helt slut efter att varv i galopp, varesig han ligger på eller inte så är det inte ens dans på rosor att få honom och galoppera på. När vi sen skulle galoppera i höger varv så gick det ganska lätt att fatta galopp, det brukar annars ta nått varv eftersom att han inte kan galoppskänkeln.

Till sist så hade jag fem bommar på marken och ett liten kryss på ca 30 cm som vi travade över ett par gånger. Första gången förstod han inte riktigt och han visste inte riktigt var han hade sina fötter. Han försökte smita utanför och då gällde det att parera honom. Andra gången gick det bättre då hade jag ett jämnt stöd i händerna och höll om honom mer med benen. Nu var han ju med på noterna men försökte fortfarande smita på sidorna, det gjorde han alla gånger. Han var duktig och några gånger så kom han helt perfekt över! Hade fötterna på precis rätt ställe och lagom fart.

Detta var definitivt ett av de bättre ridpassen i paddocken! :)

KM VIRK #3.






13.37, eliiiiiiiit.

Jag är verkligen otroligt seg idag. Är så himla trött! Jag och mitt hjärta somnade tillochmed innan och sov i lite drygt en timme efter att vi ätit lunch. Han åkte hem för en stund sen och jag måste snart ut och mocka och rida Wincent. Hade tänkt att vi skulle ta oss en lite längre tur ute idag till den såkallade bokskogen så ska han få galoppera på lite uppför. Hade markarbete i paddocken igår, mer om det senare!

Innan jag går ut ska jag ladda med lite glass och göra nått blogginlägg.


Vi ses imorron.

Älskling kom precis, bara 1 timme sen. Så nu blir det inte mera uppdaterat idag.
Ha en bra kväll allesammans!

Of course!

Anonym om LBS♥:
Visa bild på koftan du köpte :D


Upp och hoppa med er!

Jag har redan varit vaken i en timme, eller rättare sagt så ringde klockan för en timme sen och jag gick upp för en halvtimme sen ;) Har varit ute och fodrat och nu äter jag en sjukt nyttig frukost - bestående av pizza och cola! Haha inte nyttigaste starten på dagen, men ibland är det faktiskt okej att vara onyttig, right?

Jag ska snart gå ut och släppa ut hästarna och mocka. Ska göra det i tid idag eftersom att jag har en tendens att komma ut till stallet vid 4-5 annars, och det är för sent. Eller, jag släpper ju ut innan naturligtvis, men mockning och ridning blir då xd Känner ni att jag är på rätt bra humör? Känns så för mig iallafall! Hade dessutom tänkt höra med Mathilda om hon har lust att komma hit och fota när jag rider Wincent (har du det?) så att jag kan bjuda på nya bilder och få till en bättre header. Har gjort en men den blev mest grön eftersom att det inte är höst ute än, och då passade den inte riktigt.

Äh, nu ska jag sluta babbla och göra nått vettigt istället, hörs senare!


Wincent 15 & 16.

Igår var det en pigg och glad Wincent som fick komma ut i ca 45 minuter efter två dagars vila! Var rätt så soligt och ganska skönt ute. Han tyckte det var kul och vart duktig. När jag låter honom galoppera sträcker han nästan ut i 4-språng haha, söten ♥ Han behöver lära sig att det måste inte gå i 210 ;) Sen så hoppade han över en gren på marken som det stack ut lite kvistar ifrån.

Idag red vi på en väg vi, han, inte varit på innan. Gick lite andra hästar där och dom ville han gärna hälsa på men bråkade sig inte. Sen körde han lite passage här och var och lite "smyga igång i trav och försöka springa fortare utan att hon märker det". Han vart lite spänd här och var men skötte sig bra ändå. Spänning i vardagen när det står en älg i trädgården och käkar äpplen när man ska rida förbi på en 4åring som antagligen inte sett så många älgar i sitt liv, och så springer den plötsligt iväg och knakar och har sig.. Tur att man har en duttig 4åring som bara hoppar litegrann upp i luften och blåser upp sig innan han skrittar vidare ;)

första passet hemma.

A change in the wind.

Nu är det såhär, att jag känner att jag kan inte leva upp till vad jag påstår att jag bloggar om, dvs hästar och foto. Visst, jag gör ju det till viss del. Men det kommer ändå med så mycket annat oxå. Eller rättare sagt finns det massa som ibland inte kommit upp eftersom att det inte passat in. Nu väljer jag att ändra bloggens inriktning, eller rättare sagt lägga till saker. Det kommer göra det lättare för mig att uppdatera mer och kanske minska ner på dom korta inläggen på 1½ rad som ingen ändå bryr sig om! Eftersom att jag ändå redan varit dålig på att hålla mig till just häst och foto, så blir det ju inte allt för stor förändring anyway, eller hur? ;)

Dessutom kommer det inom kort upp en ny höstig design som duktiga Emelie gjorde till mig för ganska längesen! Har bara inte använt den då jag inte tyckt den passat in till årstiden. Ska bara fixa en header, så kommer den upp!

Rätt drygt - ja.

Har typ skrivit nått arbete om filmen historia typ, inte det roligaste jag gjort. Så himla drygt för att vara ärlig! Slutar om 15 minuter, sen tåget hem. Jag ska nog, eller förresten, jag måste rida Wincent idag. Jag tror att det kan finnas endel överskottsenergi i den lilla fuxen ;) Sen ska jag chilla järnet ikväll, försöka fixa lite inlägg. För dom är det inte gott om..

LBS♥

Asså, jag älskar att gå till skolan! Vissa dagar iallafall ;) Tisdagar är utan någon som helst tvekan bäst! Först på morgonen nästan tre timmar digitalt skapande, sen lunch och efter det lika lång tid med mediproduktion, underbart! Speciellt med våra superlärare! Förresten ska vi få en ny mattelärare 8)

Hade det jättemys med älskling igår! Vi möttes upp efter skolan, sen gick vi ner på stan. Jag köpte en stickad/virkad tröja och älsk en grön hoodie, båda från H&M. Sen käkade vi på Campino och satt där ganska länge och mös och pratade. Sen var den ännu mer övermysigt på bio! Nästan inget folk, bra film och min älskling kan inte bli annat än super! Hade en helt underbar eftermiddag igår och jag göra gärna om den fler gånger fastän att man bara har årsdag en gång om året ;)

justlittlethings.net

ett år! ♥

Idag har jag och min underbara varit tillsammans i ett år! :') ♥ Det firas med en myseftermiddag på stan med först mat nånstanns och sen bio! Sen nanar jag hos min älskling inatt, underbart! ♥




Nu sitter jag iallafall på skolan och väntar på honom med Mathilda som väntar på att det ska komma en buss som hon kan åka hem med.

Jag var väldigt effektiv imorse måste jag faktiskt säga! Hann göra hela stallet, rida och snabbt som fasen fixa mig iordning och hinna med 11-tåget ^^ skiiiills.

110901

2,997 people died. 411 people risked their lives to save others. At least 2OO people jumped or fell to their deaths. 2 beautiful buildings destroyed. 246 people left on an airplane and never got to see home again. 2,997 innocent people left their homes one day and never got to see their families… again. Repost this in honor of everyone that lost their life during 11/9.


Hemma lite.

Kalas va vid halv sex visst, my bet. Nu är jag hemma och har plockat in hästarna. Ska mata kattungarna sen drar jag igen. Lite snabbt sådära så ni vet vad som händer.

Vad har ni för er ikväll? :)

Borde vara olagligt..

att uppdatera så uselt som jag. Men jag hinner faktiskt inte. När vi slutar sent kommer jag in från stallet vid nio så stupar jag av trötthet. Klockan ringen halv sex alla mornar utom måndag. Det är mycket och det är jobbigt. Och vi har inte ens kommit igång med läxor än. Men jag försöker så gott jag kan, även om det kanske inte märks.

Inte hänt nått spc det senaste iaf. Red både i torsdags och igår. Wincent stod i 30 minuter och tvärvägrade gå närmare än fem meter till en jävla skogskärra som stod parkerad i skogen. Slutade med att jag fick ringa mamma som kom och hjälpte mig att få förbi honom. Hon hade med ett spö som jag hade resten av ridturen, då skötte han sig och gick förbi kärran direkt på vägen tillbaka. Igår red jag oxå ute och då vart han pigg och glad. Skrittade, travade och galopperade. Han tycker det är jättekul att bli riden ute :)

Vid klockan sex ska vi på kalas hos våra grannar. Jag behöver inte följa med men valde att göra det. Fast nu vet jag inte.. har varken mockat eller ridit än. Dock har han gått tre dagar på raken så det skadar inte att han får vila om det blir så.

bushest

Väntar på lärare.

Nyss haft samhällskunskap. Sjukt tråkigt. Nu väntar vi på Nina, så antingen är det svenska eller engelska på schemat.

Hade tänkt rida Sebbe ikväll eventuellt, men vi får se. Beror på väder, tid och om jag ska rida Wincent oxå. Är inte hemma förän ivd kvart över 5-halv 6. Då är det middag och sen blir det typ mörkt. Men det är bara att gilla läget. Nu klagar Alice och Mathilda på att jag är osocial 8)
peace out

KM VIRK #2.





Wincent igår, 5/9.

Stundvis var han väldigt avslappnad och fin och gick med sänkt huvud och var uppmärksam på mig. Hittils har han mest gått med huvudet nästan i molnen och varit väldigt intresserad av allt runtomkring. Hanvar det delvis, men blev så fin och avslappnad efter en stund. Samma sak blev sen i traven. I början var det som vanligt då han travar på bra för att sedan försöka bryta av hela tiden. Dessutom gillar han verkligen inte att trava genom vatten och då försöker han ännu mer att bryta av. Till sist gick han iallafall med sänkt huvud och var uppmärksam och då avslutade jag. Kändes onödigt att dra igång och galoppera och förstöra den bra känslan.

Skrittade ut en sväng efteråt och då skötte han sig fint. Han vill gärna stanna och kolla ut vart vi är påväg innan han går. Så han stannar lite drygt fem-sex gånger innan han skrittar på utan att stanna. Samma ska om man gör en "u-sväng" på vägen. Då vill ha  kolla ett par gånger oxå, hehe. Eftersom att han är ung och ny låter jag han hållas eftersom att han inte dummar sig. Han vill bra ha koll på läget :)

Blåser lite storm ute.

Som rubriken lyder, blåser lite storm ute och regnar, mycket. Wincent vilade idag. Tänkte rida men började regna massor på tvären typ och börja blåsa. Han hade nog bara varit nervös och spänd. Då får det hellre vara. Dessutom är han bara fyra så det känns inte nödvändigt att rida varje dag heller för den delen. Men imorron måste jag rida, oavsett väder. Bortsett från om det verkligen öser ner, eller blåser full storm för den delen. Gud vad jag skulle vilja ha ett ridhus, mhm..



Digitalt skapande.

Vi håller på och ljudsätter en bild i två olika versioner. En ledsen/hemsk/läskig och en motsats, typ glad. Är klar med mina så jag chillar lite fram tills kvart över, få då ska vi va klara. Vi jobbar i.. Adobe Premiere Pro ^^


Gör som alla andra..

Vem av hästbloggarna -

Skulle du vilja byta sadelkammare med? Ingrid Skoog, I think.
Skulle du vilja byta garderob (hästkläder) med? Johanna Grant!
Känner du allra bäst? Ingen.
Skulle du vilja träna för? Linn Olsson!
Tycker du har den snyggaste hästen? Hm, Ingrid Skoog's Claudia, Victoria AR's Brave Heart eller Nellie's Stella.
Tycker du skriver intressantast inlägg? Johanna Grant.
Häst skulle du vilja ha utöver din egen? Brave Heart.
Skulle du kunna tänka dig att sälja din häst till? Tja, Wincent har jag ingen aning om vem han skulle passa hos. Nån lugn och med mjuka händer. Kanske Linn Olsson? Sebbe tror jag skulle passa bra med Sofia Genne. Nellie skulle nog rida Lorden bra.
Har du träffat utöver hästsammanhang? Ingen.

KM VIRK #1.




Sol och blå himmel.

Bra fotoväder idag. Dock tränger sig huvudvärken på men det struntar jag i. Ska fixa mig sen drar jag iväg och fotar. Bästa sättet att slappna av.
peace out.


Jag lever, promise.

Hej? Min frånvaro beror på att jag delvis haft noll blogglust, men även känner att när jag väll bloggar så är det bara sjukt ointressant. Skriver bara saker som ingen bryr sig ett skit om? Dessutom har jag varit inne i en sov-period. Har kommit från stallet vid nio och stupat rakt i säng typ.

Lite ointressant om det ni missat;
Mamma och pappa kom från Liverpool i onsdags, träffade dom på torsdagen och fick lite presenter, kläder 8) Skolan flyter på och vi har gjort både det ena och det andra. Alice, jag och Mathilda cpar runt hela dagarna. Har träffat älskling två gånger. Kom hem från honom för ca 1½ timme sen efter att ha sovit där inatt ♥ Har ridit Wincent ett par gånger sen jag senast skrev. Varannan dag, pågrund av olika anledningar. Igår skrittade vi en längre bit ute och han skötte sig strålande, vilket var väldigt roligt! :) Senare idag ska jag rida honom igen, även skritta Sebbe. Pappa och jag ska oxå sätta nytt staket och riva det gamla, som ni sett på bilder från paddocken antar jag? Sebbe bara rymmer hela tiden.

Imorron ska jag iväg och fota KM, hoppning, på Viskadalens ridklubb! Träffar jag någon där tro? :)

Emil och Sebbe #6.



RSS 2.0