HELLO FROM LONDON!

Bloggar från London! Vet att det var langesen jag horde av mig men har inte kunnat blogga dåjag inte kommit in på mobilen, dafuq lixom? Nast sista dagen i London idag iallafall och imorgon ska vi åka hem ratt tidigt men ska bara hem och vanda innan jag åker vidare til Grytåsa och min lilla Wincent! Saknar honom faktiskt...
 
Kommer bildinlagg nån gång i framtiden nar jag har en dator.. Och ska fixa så jag kan mobilblogga från Grytåsa!
Ha det bra! 

Underbart!


Hallonsmoothie (y)


Sommarlovsmorgon nr 1!

Har precis käkat frukost, på den första dagen på sommarlovet, underbart! Plus kanten för att himlen är klarblå och solen skiner! Ska ut och rida Wincent nu innan jag gör stallet :)

Igår efter avslutningen hade jag supertrevligt med galet bra människor till fem då jag stack hem för att rida Wincent. Känns sjukt skönt med lov nu. Har varit så himla skoltrött de senaste veckorna, men nu är det vara till och ta det lugnt, lovely!


Tog lite paus.

Jarå, och nu skriver jag troligtvis mitt sista inlägg från denna datorn då den ska lämnas in imorgon. Lite sorgligt allt för jag tycker om den.. :( Ännu sorgligare är det att jag inte har någon annan dator, knappt, så vet inte hur det kommer bli med bloggningen framöver. Förhoppningsvis får jag tag på en ny dator eller lånar av mamma och pappa eller nått. Uhu... Kan iallafall mobilblogga men det är ju inte riktigt samma sak.

Äsch, ska sluta babbla nu och sova. Sista "skoldagen" imorron, skolavslutning på tisdag! Inte för att det känns så, men ändå.

Gamla hästfilmer (y)

Sådär lagom mysigt :3 A horse for Danny på nu!


Myser!


Varm choklad.

Värmer mig lite under en filt med varm choklad och fanfiction innan jag går ut :3


Kan inte blogga på datan.

Kan inte komma in på bloggen på datorn av någon konstig anledning så nu får dras med fortsatt mobilbloggning. Ville bara säga det 8) Och så fick vi tillbaka ekonomiprovet, A till Emma! :D

Tar bussen hem vid ett då vi får sluta tidigare påfund av sjuk lärare! Väl hemma ska jag handla och den lille hästen ska ridas. Ska harva paddocken och sen ställa upp lite studs.


Sinnesstämmning








I swallowed my pride, now I'm crawling back to you.

 


Få mig inte att falla om du inte tänker fånga mig.

Usch vad trött jag är efter att ha klivit upp halv sex och ridit, packat upp affären på galoppbanan, fotat dop, plockat ner allt igen och gjort stallet. Men 1200 kronor klirr i kassan är aldrig fel!

Ligger i min stora säng ensam och somnar när som. Saknar bara min älskling :( sängen känns så tom..

 

 


Klänningen, love!


I don't chase after anyone anymore. If you want to go out of my life I'll hold the door open for you.




JA DET ÄR SANT.


Skriver kåseri

På mediaproduktionen om märkesfixeringen inom ridsporten. Cola och kokoschoklad för koncentrationen!


RSS 2.0