Trött ju.

Ligger i min säng och luktar på mina lakan som luktar som min älskling. Osså är jag trött. Godnatt på er, bättre uppdatering imorgon!


Vilar lite haha.

Jobbigt att mocka idag. Wincent har mycket strö...


Fotar järnet!

Ute på fotomaraton hela dagen!


Konstig?

Min bloggapp är konstig. Den uppdaterar inte som jag vill och bilderna funkar inte. Inte säkert att detta kommer upp heller. Anyway så ska jag ut och rida Wincent som har fått ett nytt smeknamn, Finncent! :D
Vad tycks?


Städat.

Blev inget springande idag, på under eftermiddagen ahde det soliga varma vädret övergått till molningt, kallt och blåsigt och jag frös redan innan jag kommit innanför dörren efter att ha kommit hem från tåget. Tar det nån annan dag snart, kanske imorron om vädret är okej? Läste och käkade innan jag gick ut i stallet. När jag kom in igen städade jag mitt rum, har bytt lakan och duschat och nu ska jag krypa ner i min gosesäng och läsa och äta min kvällsmat bestående av mild vaniljyoughurt med färska äpplebitar, mums!
Godnatt på er!


Rida - Skola - Träna - Äta.

Sitter i skolan nu och lyssnar på musik, börjar om 40 minuter. Sov en extra timme imorse, inte med mening förvisso men jag var galet trött, och det va skitskönt! Red Wincent innan så jag har ingen att rida i eftermiddag då Sebbe har vila på obestämd tid. Så nu när jag har rätt mycket tid över så ska jag ut och springa direkt när jag kommer hem innan middagen! Har kommit i en "träna-äta rätt" period och är feting motiverad. Tror det är vädret som påverkar mig. Sol gör mig glad! Så jag ska försöka träna mer och äta bättre vilket jag redan har börjat med. Har dragit ner på mackor och socker och ersatt det med frukt och bär. Till frukost imorse åt jag till exempel bananer, mjölk och pyttelite socker istället för massa jordgubbssylt till min havregrynsgröt. De ni!

Har ni oxå perioder då ni blir extra motiverade till att träna? :)

Matte + glass.

Tillbringar resten av kvällen med näsan i matteboken, har lite att ta igen.
Ha en bra kväll!

 

 


It might be stormy now but it can't rain forever.


When I look into your eyes, it’s like falling in love all over again.



Jag har skrivit hur många texter som helst till dig, om dig. Jag kommer skriva hundratals till. Men jag vill att du ska veta hur galet mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig. Jag vill påminna dig hela tiden så att du aldrig tvivlar. Så att du alltid vet att mitt hjärta alltid kommer tillhöra dig. När jag tänker på att förlora dig, gör det ont i mig, överallt. Att vara utan dig skulle vara olidligt, det skulle inte vara ett liv värt att leva. Jag är tacksam för varje minut, varje sekund jag får med dig. Varje gång jag får se dina ögon, varje gång jag får dra handen genom ditt hår. Alla gånger jag får känna dina läppar mot min panna och alla gånger jag kan fläta samman mina fingrar med dina. Din kärlek och dina handlingar är mer värt än något annat. Du kan så enkelt göra hela min dag perfekt. Att få ligga på din arm tätt, tätt intill dig samtidigt som du smeker mig över kinden är ren perfektion. Finns få saker så perfekt och underbart som det. 

Mitt hjärta, jag älskar dig så himla mycket. Mer än du anar, och det gör mig så otroligt rädd för att förlora dig. Jag vill alltid ha dig i mitt liv. Du är min dåtid, min nutid och min framtid. Jag uppskattar alltid allt du gör för mig, även om jag inte visar det. Jag är så glad att du kom in i mitt liv, så glad att vi fann varandra. Så sjukt lycklig över att det är mig du kallar älskling, att det är mina läppar du kysser, att det är jag som får kurra ihop mig i din famn, att det är jag som får kalla dig för min pojkvän. Att det är mig du älskar.


Häst nr 2!


Häst nr 1 ska ridas!


Väntar på Atletica.

Usch och fy, jobbigt. Börjar om en kvart :(


Våffeldagen.

Idag har jag städat huset, ätit våfflor, njutit av vädret och ridit. Det var så varmt så tillochmed Wincent fick gå utan täcke ;) Nu ska jag borsta tänderna och läsa. Hoppas det itne blir alltför jobbigt att ta sig upp imorgon med tanke på att dt blir som att gå upp klockan fem.. Har ni ätit några våfflor idag? :)


Langar dagens stalloutfit!

För nu ska jag ut och rida!


Kvällstur.

Red ut en sväng med min lillebror igår :) Vi va ute i ca 45 minuter och skrittade bara förutom två korta sträckor trav. Han travar som en boss min bror ;) Han är faktiskt rätt duktig med tanke på att han inte rider mer än ett par gånger om året. Men sen är ju Sebbe världens snällaste oxå. Fast han var jäkligt pigg som ni ser? Haha! Första bilden är bara ett par minuter eter att vi red iväg, samtidigt.

image description
image description
image description

Sadface.

Hemma och har precis käkat brunch. Sovit hos min älskling inatt efter att vi hade varit inne i Varberg, köpt ett kilo godis, ätit konstig kinamat och sett Hungerspelen. Hade så höga förväntningar på filmen efter att ha sett trailern och vissa klipp från filmen, och jag blev faktiskt besviken. Filmen var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara, eftersom att många viktiga detaljer var borta eller ändrade. Det lades dessutom alldeles för mycket fokus i början vilket gjorde att mitten och slutet inte fick tillräckligt mycket tid. Sadface. Men jag tror att jag ska se den en gång till ändå, känns som om jag skulle uppskatta den mer då trots bristerna.

Somsagt hemma nu, hästarna ska ridas sen och stallet mockas. Dessutom ska jag försöka städa mitt rum. Det behövs verkligen kan jag ju upplysa er om. Men först ska jag läsa ett par kapitel i min älskade trilogi, som har alla detaljer♥


Halleluja moment!

:'D


Snart så! :D

Har bara väntat i ett år typ!


Steker ägg.

Och när jag har ätit upp det ska jag ut och rida, sen till Varberg och se Hungerspelen! :D


Ytterligare mobilblogg.

Ledsen att det bara blivit mobilinlägg nu det senaste men det blev sent i stallet, kom inte in förän strax efter nio. Ridit en nöjd Wincent som var lycklig över att äntligen få ta sig fram snabbare än i skritt. Nu är jag redigt trött och ligger och gosar i min säng. Tänkte läsa lite i min älskade trilogi men kommer antagligen bara somna efter en halv sida, så jag kör igång min Rix FM app som stänger av sig efter en stund och somnar till den. Och förresten, inte ens 24 timmar till Hungerspelen!! Jag är taggad till tusen! Nån av er som ska se den? :D

Godnatt på er!


Chailatte påväg hem.

Sitter på tåget hem med i chailatte i näven och älskar livet! Solen skiner och nu ska jag hem och rida mina fina hästar. Jag har bästa pojkvännen som jag ska på Hungerspelen imorgon och våren är på G! Vad finns det att inte älska?
Vi hörs senare eller ikväll!

 

 


Trying to be the perfect girl you always want me to be.

Hoodie - Primark / Linne - Primark / Byxor - Gina Tricot / Halsband - Guldfynd

 

 


Gårdagens och dagens outfit.

Bild 1: Linne - Primark / Hoodie - GAP / Jeans - Gina Tricot / Halsband - Guldfynd / (Skor - Converse)
Bild 2: Tröja - Gina Tricot / Jeans - Gina Tricot / (Skor - Converse)

 

 


Svenskaberättelse.

Vi ska skriva en berättelse om en upplevelse vi varit med om och sen berätta den i grupper. Tog en stund att bestämma men tillslut fick det bli min och Zerox resa. Har endel att skriva igen bara för att jag inte kunde komma på nått, så nu kör vi!

 

 


Tillbaka efter paus!

Som rubriken lyder så tog jag en paus från bloggen, en oskriven sådan. Hade inte tänkt pausa från början men upptäckte snabbt att det var skönt att slippa tänka på den, känna tvång och stress över att skriva. Men nu har jag börjat bli bloggsugen igen och jag kommer dessutom kunna uppdatera mer och kanske roligare nu eftersom att jag har fått min Iphone! :DD Och jag är väldigt glad över ni trogna som har stanant kvar och tittat in varje dag trots ingen uppdatering, ni är guld värda! ♥

Vad har annars hänt i mitt alldagliga liv under min bloggfrånvaro? Har börjat rida igen efter att jag varit så sjuk, och städat sadelkammaren! Har förebilder men ska ta efterbilder oxå och visa er. Träffade mina fina vänner för nån helg sen också och i skolan har vi äntligen börjat mer med foto! Och så har jag och min fina firat 1½ år häromdagen, visserligen spenderade vi inte dagen tillsammans men ändå.

Som sagt känns det som om jag har fått blogglusten tillbaka + att jag nu har min Iphone att blogga med! Jag ska också börja pilla med en ny design då jag tycker denna är mer vintrig än vårig. Får se när den kommer. Jag brukar ta rätt lång tid på mig när jag gör bloggdesigner, det kanske ni har märkt? ;)

Hoppas ni får en bra dag kära bloggläsare!


Jag är så trött så jag tror att jag dör.

Har varit i Åkulla och åkt längdskidor med alla ettor, fast jag åkte inte för att jag har varit sjuk. Så jag har fikat lite oh kollat på dom andra. Nu är jag verkligen skittrött, och vi måste ha en lektion efter att vi kommit tillbaka till skolan och ätit lunch? Sen när har man lektioner efter friluftsdagar?! Jobbigt läge, faktiskt. Dock blev jag glad när jag insåg att jag fick A på hemprovet om propaganda och sånt! :D

När jag kommer hem tror jag att jag ska lägga mig och dö lite i soffan, typ sova.
Så. Jävla. Trött.

The Hunger Games.

Ni har väll knappast missat "det största i Hollywood just nu", "nästa Twilight", "det nya fenomenet", ja vad ni nu vill kalla det. Själv skulle jag kalla det... "Filmenjagharlängtatefteriettårefteratthalästböckernaochdött, bara för att dom va så bra" Dom orden som sitter ihop skulle jag säga jättefort.. :3 Några gissningar? Utan att kolla på min rubrik..

Hursomhelst, ni har väll inte missat det? Jag snackar ju självklart om Hungerspelen/The Hunger Games! Som jag skrev ovan har jag läst alla böckerna, två gånger, och det är verkligen mina absoluta favoritböcker och är skrivna av Suzanne Collins.

Dom handlar om en rent vrickad framtid där vi nu levande människor dött ut och lämnat i Nordamerika i ruiner. Men där byggs landet Panem upp, med sin Huvudstad och 12 distrikt. Varje år hålls Hungerspelen och dit skickas en flicka och pojke i åldern 12-18 år från varje distrikt för att tävla på liv och död. Det kan bara gå en segrare ur tävlingen, den som överlever sist. Detta är regeringens sätt att hålla Distrikten i styr och för att man ska påminnas och komma ihåg hur deras förfäder gjorde. För de människor som bor i Huvudstaden är detta inget annat än underhållning. Att se ungdomar skada och döda varandra.

Sexton år gamla Katniss blir Distrikt tolvs deltagare i de 74'de Hungerspelen efter att ha tagit sin lillasysters plats. Nu måste hon kämpa på liv och död mot 23 andra ungdomar för att ta sig levande hem. Men hon inser snart att hennes handlingar har satt bollen i rullning.
En boll hon inte längre kan kontrollera..

Mina förväntningar på filmen är HÖGA, och det är jag nog inte ensam om. Men trailern är riktigt bra och skådespelarna är verkligen perfekta för sina roller! Jag tror inte att detta kan bli annat än bra! Filmen har biopremiär den 23 Mars och jag ska på premiären, jag lovar! Jag vet när biljetterna släpps så jag ska sitta bänkad och bara boka fort som fasen! Sålänge kan ni ju ta en titt på trailern, underbar.



Eller varför inte läsa böckerna? Trots allt 17 dagar till biopremiär ;)


Wincent springer.

Klippte ihop lite bilden på Wincent när han kör ett av sina enmansrace i hagen..
På så sätt vinner han alltid.


Back to school.

Yes det är vad som gäller imorron. Har bara två lektioner så det känns rätt skönt och lugnt att börja med det. Dessutom börjar sent och tar halv tio tåget vilket gör att jag slipper kliva upp halv sex och det är ganska skönt det med. Försöker mocka innan stallet så att jag inte behöver göra det efter skolan om jag skulle vara jättetrött eller nått sånt, men det ska nog gå bra. Igår mockade jag faktiskt lite hos alla och gjorde klart och tog in på kvällen eftersom att mamma åkte tidigt och kom hem sent, och det gick bra. Nej ursäkta, nu ska jag sluta babbla om att allt nog kommer gå bra.

Känner oxå att jag börjar få blogglusten tillbaka så jag ska försöka skriva roligare och mer varierat :)
Jag börjar nu!


Snart är allt som det ska vara.

Har varit jättesjuk hela helgen. Blev jättedålig i lördags och lyckades dra på mig svullen och ond hals, svullen och ond körtel och ont i örat. Allt på vänstersidan. Fast detta vill ni förståss inte höra om.

Snart är jag på banan igen och då ska jag försöka komma igång med bloggandet igen. Men det kan dröja eftersom att jag lär ha ett ton av skolarbete att ta igen det. Blää. Nej varför skrev jag detta inlägget egentligen? Ah, så ni skulle veta att jag lever.


TUMBLR

Kika in på min tumbler vetja! :) www.rrewindthehappiness.tumblr.com
Inget eget än så länge men det kommer väll.

bohoheaven:  Want more of this? Click here!


Nya månad, nya möjligheter..

Så därför kör vi igång och joinar en bloggtävling!
Klicka på bilden för att komma till inlägget!


RSS 2.0