För kallt&blött för mitt bästa.

Det är aldelles väldigt för kallt och hemskt väder ute. Regnet har öst ner hela dagen, och blåsten har väll inte heller varit direkt att leka med. Upp vid 9 imorse, käka frukost sen ut till hästarna. Mamma verkade Sebbes hovar. Btw, så är han halt. Det suger. Han haltar i paddocken i trav. Både med vanlig&tränings-sadel. Imorrn så ska jag prova att rida honom barbacka, för att se om det är ev. tryck som gör att han haltar. Han har inga svullnader i benen och är inte varm. Dock har han en ganska så rejäl hovspricka i vänster fram. Det kan vara den som ställer till det.
Vid halv tre åkte jag till Mathilda. Jag hjälpte henne att mocka, sen fixade vi lite staket-sakimak. Jag blev blöt. Regnet rann ner för min regnjacka och ner på ridbyxorna. Klockren kommentar ändå:
Emma: Min rumpa läcker..
Mathilda: asgarv.
Efter endel frysande och klagande från min sida så gick vi in och jag fick bytt mina byxor, det var välbehövligt. Sen däcka jag nästan i deras fåtölj, hehe. Vi åkte till ridskolan efter en stund eftersom att Mathilda skulle rida lektion idag. Den var mke flum dit, dock kommer jag inte ihåg nått kul av det. Så är det alltid, man glömmer allt kul. Iallafall så gick det väll bra tyckte jag. Det såg väldigt bra ut. Dom tränade på att hålla jämn takt och att svänga. Före, efter&över hindren. Mina fötter typ.. dog. Skorna&strumporna vart blöta och converse med hål i är inte det bästa att försöka hålla värmen i. Fingrarna frös jag om så dom satt jag på i typ 50 min. Dom gjorde ont sen. När jag ställde mig upp kunde jag typ inte gå för att dom gjorde så ont. Det va lite smått jobbigt tycker jag allt. Jag fryser fortfarande lite om fötterna..

Pappa&jag planerade lite för hur mitt rum ska se ut förut. Det blev najs om vi ska göra så som vi tänke. Cool säng, himmelsäng till på köpet, större tv, egen bild som tapet, bäddsoffa så folk kan sova över osv. Mohaha! Mitt nya rum blir fett jävla grymt! Fast nu ska jag sova, för jag är trött. Eller ja, nästan sova. Först blir det en film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0