Usch och fy!

Jag tycker så otroligt synd om Johanna som precis förlorat sin bästa vän i en tragisk olycka :( Jag känner inte denna personen, men vad spelar det för roll? Hon har kämpat på så otroligt bra med sin ponny Chaboukie, som hon från början inte vågade sig upp på till att hoppa 120-130 hinder på träning och med stadiga rundor LA i hoppningen. Hon gjorde ett fantastiskt bra jobb med denna hästen, och nu är han borta. En otroligt vacker häst, mungodis verkligen.

Hon skrev själv på sin blogg att  "Jag tackar världens finaste ponny för dessa 3,5 år. Han har lärt mig så sjukt mycket och jag vet att om detta inte hade hänt så hade han varit i Sveriges ponnyelit en vacker dag. Det gör så sjukt ont att förlora någon såhär, hur hela världens förändras på ett ögonblick." samt "... han var en hoppbegåvning och hade en kapacitet och teknik som inte var av denna värld. Han kanske var för bra för att vara sann?" Det hon skriver, det kunde man se på bilder och filmer, man kunde känna i hennes texter när det gick bra för dom. När allt bara klappade.

Tycker detta är så sjukt hemskt, och jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till om det hände Lorden eller Sebbe något :( Sådana här händelser är sånt som får en att förstå att vad som helst kan hända. Så ta inget för givet, och utnyttja livet.

RIP Chaboukie ♥


Kommentarer
Postat av: Fanny

Ush fy va synd:( Jagförstår att hon måsteva ledsen:( Menhästen va otrolig fin, en av dem finaste hästarna jag sett:)

2011-06-20 @ 21:56:55
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Fanny

Ush fy va HEMSKT:( Jag förstår att hon måste va ledsen:( Men hästen va otrolig fin, en av dem finaste hästarna jag sett:)

2011-06-20 @ 22:07:31
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Fy fan...♥

2011-06-20 @ 23:05:13
URL: http://mathiildasjoberghh.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv; aa, verkligen ): ♥

2011-06-20 @ 23:20:06
URL: http://mathiildasjoberghh.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv; Jag vet fan inte vad jag hade tagit mej till om det hade hänt Bobbo... Försöker att inte tänka på det även om det är oundvikligt ibland, för man vet ju att det kommer hända någon dag...♥

2011-06-20 @ 23:34:48
URL: http://mathiildasjoberghh.blogg.se/
Postat av: Nadja - elitriders

det var mer synd om hästen som behövde bli riden av henne. hon slet minst sagt sönder munnarna på dom.....

2011-06-21 @ 08:55:00
URL: http://elitriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0