Vacker vän #1.






Bloggtävling.

klickbar bild.


Först pannkakor, nu stallet!

Efter att vi nu har försovit oss och ätit pannkakor sticker vi till stallet, långtur på G och lika underbart väder idag som igår! Sen taggar vi sminkning och shooting! Wait for it and stay tuned!

Mars 2011.

Tja, mina inlägg hadlade i stort sett om hur mycket läxor jag hade och göra och att jag var trött på att rida Sebbe på samma ställe vareviga dag eftersom att det var det enda stället utan isgata.
I början av månaden lyssnade vi på Dead by April i aulan och fick autografer.


Jag laddade upp rätt så mycket ovisade bilder på Zerox, från London och failbilder + lite annat.




Sen så skrev jag ett gulligt inlägg om Nellie Berntsson och blev länkad på hennes blogg, hej besöksrekord.


Jag spenderade otroligt mycket tid med min älskling, vi sov över hela tiden och firade även 6 månader tillsammans ♥ Vännerna gjorde jag oxå massa plats för. Sov hos Sofie två gånger, en gång med henne och en gång med Mathilda oxå. Den gången när Mathilda var med så var vi i stan på dagen och shoppade och sen drog vi hem till Sofie där vi käka tacos och glodde skräckfilm + att jag klippte världens snyggaste, och bredaste.., lugg på Sofie! Åh så fin hon blev :') Åh, gosiga minnen ♥ Dessutom var jag med Mathilda som vart iväg och provred en ponny, som jag själv hade dödat för typ..


Sen avslutades månaden med att Sebbe blev halt, grymt avslut. Verkligen.

Lång skrittur.

I förmiddags så vart jag och Frida ute på en låång skittur, 1 timme och 40 minuter tog den. Det var mysigt med prat och så + blå himmel och strålande sol! Dock fick inte vi ta del av den eftersom att den inte sken inne i skogen där vi red.. fuck. Så fötterna blev till isklumpar, yey. Hade iallafall två nöjda och glada pollar efteråt. Imorron får nog oxå bli en lite lång tur fast en annan. Gör ju inget att man är ute länge eftersom att vi bara skrittar + att hästarna är väldigt nöjda när dom får komma ut på långa turer.


Hungrig.

Haha Frida och jag är så jävla sociala, sitter framför varsin dator och är knäpptysta?
Idag tycker jag att jag hunnit rätt mycket ändå. Ridit både Wincent och Sebbe. Visserligen har det blåst storm men det stoppade inte mig. Och Wincent var med rädd för rotvältor och än lastbil än för själva vinden. Jag har mockat, och städat och dammat. Så nu är mitt rum renare än på länge. Och jag mockade i stallet, inte i mitt rum..

Frida och hennes family kom vid fyra och då fikade vi innan dom åkte, och efter det så snackade vi om allt mellan himmel och jord en stund innan vi fixade iordning stallet. Nu är vi som sagt osociala till max och jag är hungrig. Får bli antingen mackor, kladdkaka eller chokladbollar. Kan inte vänta tills pappa kommer hem på middag ffs!

Imorron skulle jag vilja åka till stan, för jag har presentkort och det är massa rea! Men vi får se hur det blir, om tiden räcker till osv. Men förhoppningsvis! Ett av presentkorten på Gina som jag fick i julklapp va från min älskling så att jag kan köpa en av tröjorna. Den jag skulle få från början var tyvär slut och den jag skulle få sen istället fanns inte i affärerna än, så jag ska köpa den själv! :)


Nuså..

Designen är nästan klar, bara finliret kvar typ! Vet inte om den blir klar inom de närmsta dagarna eftersom att Frida kommer, men vi får se! Hoppas på massa fotande, spc porträtt, då Frida är väldigt duktig samt gör sig bra på bild :) Plus att jag skulle vilja ha lite bilder på mig oxå. Så förhoppningsvis kanske vi kan köra det med typ teman och tuffa kläder och smink och allt vad vi nu kan hitta på. I'm looking forward!

Bara för att jag kanske borde damma..


chillidill

Känns som om jag chillat idag. Vaknade med älskling imorse och släppte ut hästarna medan han låg kvar och sov. När han åkt kollade jag film och käkade frukost innan jag gick ut till stallet och mockade och fixade. Vädret har inte vart kul alls så båda hästarna vilar.

Känner mig trött och sliten, plus dendär konstiga känslan när man varit kall och nu är jätteverm fast ändå inte. Måste iallafall städa mitt rum och toan, för imorron kommer Frida! :D Sen så ska jag verkligen försöka få klart designen oxå, men nu drar jag nog på att avsnitt Heartland först. Har bara sista avsnittet på säsong 2 kvar!


VIGGO #1.







Fotat katter.

Ganska lugn dag. Har fotat katterna och hade det nya objektivet på, funkar super! Måste bara vänja mig vid att zooma ut och in är tvärt om på Tamron som Canon.

Promenerade en sväng med Sebbe och mockade. Käkade lunch och red Wincent. Han bli rätt mörkt för det tog lång tid för hästarna att fatta att jag ville att dom skulle komma till grinden.. Blev en kort runda med lite klättring och lite trav, ca 30 min.
Nu ska jag fixa med designen och hoppas att min älskling masar sig hit till mig!

sneakpeak, VIGGO.


Februari 2011.

Fyfasen vad jag uppdaterade kasst, och tråkigt. Oh my god, helt sjukt att jag ens hade några läsare alls.
Hände inte så mycket inget direkt värt att nämna. Verkar som om jag hade typ ett ton av läxor hela tiden. Började rida Sebbe efter vintervila. Frida var här på lovet. Då sov Mathilda och Anders här sista natten oxå.
Fotade litegranna oxå. That's it.



Ny design på G!

Har suttit och pillat med en ny design nu på eftermiddagen och kvällen. Var på G med en ny för ganska längesen men så blev det fel och då orkade jag inte fortsätta med den men idag fick jag ett ryck och blev skitsugen på att göra en ny. Är otroligt trött på den jag har nu så ska försöka få klart den så snart som möjligt! Förhoppningsvis imorron men annars på onsdag. Här behöver fräschas upp. Avslöjar att den går i färgerna grå och rosa! :)

Gammal header som jag hade vid ungefär denna tiden förra året.

Bästa julklappen fastän det inte var en julklapp.

Jag älskar dig♥


Januari 2011.

Hände typ inget i Januari? Började månaden på fest hemma hos Amanda iallafall.


Sen nån gång under jullovet hade jag och Sofie en myskväll med dipp och chips och sånt och kollade på småflickefilmer.


Och typ dagen efter tolkade jag, Sofie och Mathilda med Sebbe.


Sen så beställde vi klasströjor och åkte till trysil och åkte skidor och blev sjuka.


Kul månad.

Bokeh.






Wincent, 25/12.

Red ut den såkallade "Skogavägen" och bort till "Bokskogen". Körde intervaller typ. Skritt-trav-halt osv, i olika kombinationer. Målet med ridpasset var att få honom uppmärksam på mig och reagera på små hjälper och sista gångerna kunde jag stanna från trav till halt med bara små förhållningar i halsringen och kunde sätta igång från halt till trav med lätta skänklar. Han får även kondition och muskler av detta, dels då han måste samla sig i halter och igångsättningar men även då det är mycket backar upp och ner.

Brukar inte ha mål när jag rider, men idag satte jag upp det och nådde det vilket kändes himla bra! I Bokskogen tog vi även en liten galopp uppför en backe och där har jag även ett långvarigt mål. Det är nämligen så att denna lilla fuxen nästan kryper ur skinnet så fort han får galoppera. Han kastar sig framåt och går från 0-110 på två sekunder känns det som. Så målet är då att han ska kunna cantra lugnt och fint i den takten som jag bestämmer. Att han inte ska bli trött för att ha sprungit fort utan för att han cantrade på ett bra tempo med trampade under sig och jobbade upp för dendär backen.

Ska jag utvärdera dagens pass så var det bra. Han var inte jobbig och såg spöken överallt utan höll sig på mattan och var lugn. Plus att han även var uppmärksam på mig efter inte alls lång tid och låg inte på och ville att tempot skulle vara 100 km/h. Är nöjd med lillkillen idag :)


Juleljus.






Julmat.

Jag har inte vågat väga mig, tror jag har gått upp typ tio kilo.. Och därför så äter jag lite mer julmat :3 Det är faktiskt bara jul en gång om året. Dagens händelser har inte varit nått speciellt. Ridit, mockat, ätit, redigerat bilder, saknat älskling. Mormor är här och lagade kalkon till oss, sjukt gott och så mätt så att magen typ spricker efteråt.. Osså har jag briljerat i Yatzy och Ning, utklassade mamma och mormor totalt 8)

Galet intressant, right? Äh, bättre jag skriver lite intressanta inlägg och redigerar lite bilder istället.

älska bokeh..

Dammigt i granen.





Bra julafton ♥

Vaknade med mitt hjärta imorse, försökte smyga mig ut för att mata hästarna men jag är inge vidare på att smyga.. Så han vaknade och skulle först inte gå med och sen skulle han det, haha söte♥ Gick ut och kompleterade hästarnas frukost med mycket morötter, det tyckte dom var mumsigt. Åt frukost med familjen och sen åkte mitt hjärta hem :( Jag fick med mig lillebror ute och rida en sväng, som ni såg på bilderna, och mocka.

Resten va dagen har flutit på med julmat till lunch. Jag tror aldrig jag har varit så hungrig som jag var innan idag i hela mitt liv, seriöst. Sen kollade vi på Kalle Anka och slumrade till en stund där, sjukt trött. Efteråt var det julklappsutdelning och sen gjorde vi julklappsleken! Hade massa klappar i början och sen tog alla dom :( Hade tillslut bara en liten mugg, tandtråd, en galge som luktar gott typ och en såndär huvudkillar-grej. Fick inte med dom grejerna på bild dock.

Nu ska jag gå ner och äta kvällsmat, tomtegröt, te och skinkmacka, yum!
Hoppas ni har haft en bra julafton med bra julklappar!
Vad har ni fått? Sånt är alltid kul att veta!
Fick ni nått ni verkligen inte trodde ni skulle få? Eller nått ni var helt säker på?


Tomtar på språng, GOD JUL!







Min pojkvän.

Min pojkvän är världens finaste, världens mest underbara.
Han får mig att må bra på ett sätt som ingen annan.
Finns alltid där för mig. Han är min klippa i stormen.
Tröstar och pushar i svåra stunder, ler och är glad för min skull när saker är bra.
Min pojkvän är mitt syre, utan honom skulle jag kvävas,
min syn, utan honom skulle jag vara blind av sorg,
mina ben, utan honom skulle jag vara kvar på ruta ett,
mina armar, utan honom skulle jag inte kunna häva mig upp när det är svårt,
mitt ljus, utan honom skulle jag famla i mörker
min trygghet, utan honom skulle jag alltid må dåligt.
Han är mitt hjärta, utan honom skulle jag inte kunna leva.
Han betyder allt för mig, mer än jag trodde en person kunde betyda.
Jag älskar dig så obeskrivligt mycket, mer nu är någonsin innan.
Det jag har med dig skulle jag inte byta mot något i världen.
Jag hoppas du vet och förstår hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder.
Lämna mig aldrig någonsin, det skulle jag inte klara.
För du är mitt hjärta, och man kan inte leva utan ett sånt.

Jag älskar dig, av hela mitt hjärta och lite till! ♥


Feels like Narnia #3.






Here we go.

Ska sitta på hästen om 20 minuter, måste äta frukost först.
CU.

edit, red aldrig.

Fryser halvt ihjäl.

Eftermiddagen blev inte riktigt som planerat men who cares? Dom hade försovit sig så kom typ en timme sent och när dom kom hit pratade och skrattade vi järnet. Ca 2,5 månad sen jag träffade Sofie och typ.. 4 månader sen vi tre gjorde nått tillsammans. Åh, allt var precis som old times idag. Vi bakade, failde som fan med det men kul som attan var det! Chokladpaj är inget jag kan rekommendera om man inte har alla ingredienser.. Sen drog vi på en spontantrip till samhället, och där träffade vi Nana, ett tag sen det oxå :) Och nu sitter jag här och fryser. Regnade ute så det var inte jättetrevligt att köra hem. Ska ta en varm dusch, äta något och sen hoppa i säng. Upp tidigt imorron och borta hela dagen men har fixat tidsinställda!

Helt galet vad jag saknar att umgås alla vi tre. Göra spontana saker som att ge oss ut och flumma mitt i natten eller bestämma på 15 minuter att "vi drar till kungsmässan!" Saknar att vara MES :( Jag saknar old times och vill att det ska vara så nu med.

Aja, hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag!


Väntar.

Har stressat runt som fan efter att jag kom in från stallet, osså har dom försovit sig? Aja, då hinner jag blogga lite. Fast hade jag vetat hade jag kunnat äta nått annat än mackor till lunch, skitsamma.

charmig bebis,♥

Feels like Narnia #2.





Feels like Narnia #1.





Ska tjäna massa pengar!

Innan idag var jag ute och fotade, verkligen fotade! Det var väldigt längesen jag fotade ordentligt så att säga, tror jag hade lite över 300 bilder med mig in. Jag blev verkligen sjukt taggad på att fota järnet! Så nu börjar insamlingen till mitt älskade objektiv, Tamron 90mm! Om jag inte får det i julklapp men det tror jag inte.. Hur som helst så ska jag ha det objektivet, förr eller senare. Har 900 från min födelsedag, + lite på kontot, + studiebidraget. Det kostar ca 5000:- tror jag så det är bara att ligga i. Jag behöver verkligen ett jobb.

Fortsätter med fotandet imorron för då kommer Sofie och Mathilda hit och då är det shooting som gäller! Vill bara tillägga att senast vi gjorde nått tillsammans alla tre var i somras när vi var på utflykt med mopparna och grillade och hade oss, så det ska bli kul :) Off topic, men aja.


Bara för att jag har fotat och redigerat!

sneakpeak: Feels like Narnia.

Gårdagens outfit.



tröja - gina
jeans - gina
armband - primark typ.

theboyswho









JULLOV!

Haha bättre sent än aldrig ;)
Efter en knasig julavslutning, lunch på blådörren med Läärsaaan och prat om ditt och datt, och snö på hemvägen så är det äntligen efterlängtat jullov! Har ridit en sväng på Wincent i snöfallet och gosat med honom plutten. Han är väldigt kelsjuk såfort han inte har mat i krubban ;) Nu under kvällen har jag fixar sista julklappen och slått in alla! Lyssnar nu på julmusik och magen kurrar nått hysteriskt så jag tror det är dags för lite kvällsmat.

Ska försöka lägga ribban högt och uppdatera mycket och bra under lovet! Men inte ikväll, g'night!

Mysigt med kallt och sol!

Älskar sånnahär mysbilder fastän att alla ser i stort sett likadana ut 8)






På tur med Sebbe och nya stövlar!






Jag trodde vi var straight, och du drar till med en jävla lögn?

-

I've got this really awful ability to mess things up.


Shoppat med momo!♥

Köpte ett lila linne också i typ siden som går enda upp till halsen, kunde inte hitta någon bild..
Ska jag visa bilder när det sitter på? :)






Mys på medieproduktionen!

Kör igång sista riktiga dagen med först stop motion sen Monty Python and the Holy Grale och popcorn, inte helt fel!


Grafisk komunikation.

Jag har massor att göra, vi får höras imorron!


Mer bloggtävling.


KLAD CHEY, 1 år äldre!

Bra födelsedag! Mitt hjärta sov ju hos till mig tills idag så det vart inte helt fel att vakna intill någon imorse när familjen kom in på rummet och sjöng för mig ♥ Tre presenter till mig. En bok från lillebror, en halsduk och mössa från älskling och RIDSTÖVLARNA JAG VELAT HA I EVIGHETER från mamma och pappa! AWESOME! :D Längtar tills jag får rida i dom.. blir nog på lördag och då hoppas jag att  någon kanske kan ta en bild eller så :)

Fick räckmacka och varm choklad med vispgrädde till frukost, tradition sen många år tillbaka. Sen körde mamma mig till skolan, onsdagar är värst för då har vi bara vanliga ämnen och ingen praktiskt, sadface. Kom hem vid 5 och då stack jag direkt ut och gjorde klart stallet och tog in hästarna, för sen vankades det kinamat! Oxå tradition sen flera år tillbaka ;) Efterätt blev banana split och så en film till det, mys med mitt hjärta ♥

Nu avslutar jag min födelsedag, med att plugga. Haha underbart.


Lucia!

Känns verkligen inte som Lucia när regnet typ vräker ner. LBS hade ett eget litet Luciatåg som vi lyssnade på på förmiddagen. Just nu sitter jag fortfarande i skolan och väntar på att mamma ska hämta mig. Sen hem och mocka och plugga järnet. Har en veckas skolarbete att ta igen innan lovet, gr8. Min älskling kommer hem till mig och sover hos mig inatt och så får han vara med imorron på mitt födelsedagsmys på morgonen! :) Men ikväll, måste jag plugga.


Julklappsköp.

Har spenderat eftermiddagen inne i stan där jag först vandrade runt ensam och kikade efter julklappar, sen mötte jag upp älskling som kom från skolan. Vi köpte en av mina present, som jag fått välja, och sen fick jag köpt en julklapp innan vi åt på Campino. Egentligen skulle vi ju fika, men bebe va hungrig. Innan vi åkte hem fick jag en varm choklad med grädde och marshmallows från Espresso House :3

Nu ska jag gå till stallet, fixa det sista och plocka in hästarna. Det regnar och är jätteäckligt väder..
Typ.. 1½ dag tills jag fyller år! :D

we♥it.
Tumblr_lw1nz7bdib1r3wqbzo1_500_large_178733602_large

15 månader av kärlek ♥


chooo

Himla mysig förmiddag med min älskling♥ Myste med mackor, varm choklad och kollade på Lejonkungen, kunde inte bli mycket bättre! Nu har han iallafall åkt hem så nu ska jag städa upp på mitt rum lite och sen tror jag att jag ska gå ut. Är någorlunda fint väder idag med sol, så ska fota lite. Det var längesen. Dessutom har jag två pollar att rida!

Vet ni? Om tre dagar fyller jag år! :D

Vaken.

Hello fokes, jag vaken tidigt idag för mamma väckte mig. Ska iallafall hämta frukost nu och sen kolla ett avsnitt Heartland. Kärlek på det programmet♥ Lite overkligt och orealistiskt ibland dock, men det struntar jag i 8)

Kör igång med DETTA avsnittet aldelles strax! :)


heltsjuktgaletberoende,jagdörsåjävlabra.


Mitt 2011.

Jag tänkte göra ett sånt där "mitt 2011" där jag går tillbaka till varje månad under året och berättar vad jag hade för mig, visar bilder osv.

Januari.


Mars.


Maj.


Juli.


September.


November.

bebiss.

Förut gick jag med mamma ut till stallet en sväng. Hjälpte henne att mocka och så, gick bra och blev inte trött eller så av det så jag har friskförklarat mig! Tror jag.. Iallafall kom vetrinären och vaccinerade mina lilla fuxbebiss, han va jätteduktig och stod helt stilla. Sen stod jag och mamma och pratade lite och då bara stod han där med öppen boxdörr och pysslade runt. Han slickade på mina händer, nafsade i min mössa och pussades i ansiktet och på håret. Hoppas att han har saknat mig lite iallafall, hjärtat mitt ♥ Han är den enda som gjorde det isf.. sadface.

ojfan, jag hade glömt hur han såg ut med jämn man och inte hälften lång och hälften stubb..

Bloggtävling.


Feels like a huge stone has left my chest.


Hemma fortfarande.

Still sick, och idag är apfint väder, fml.
Det enda jag göra är iallafall att kolla film hela dagarna och jag har kört maraton av olika filmer. Dvs Harry Potter 2,3,5,7a och 7b, Narnia 2 och 3, X-men 1,2 och 3 + HSM3 och lite Heartland. Nu kör jag iallafall Heartland from the begining och körde igång med de två första avsnitter igår, och idag kör jag vidare.

Känner att jag har endel skolarbete att göra också så om jag orkar så ska jag försöka ta tag i lite av det sen.
Gah, gör mig frisk!

saknar att sitta på din rygg.


When life gives you a hundred reasons to cry, remember God has given you a thousand reasons to smile.




Sick, igår och idag.

Sucks. Låg assjuk igår. Åt inget på hela dagen, åt lite tabletter och drack vatten. Bättre idag, men fortfarande långt ifrån frisk. Irriterad eftersom att det va sjukefint väder idag, och jag kan inte ens gå utanför dörren? fml.
Nej, orkar inte mer nu, blogga gör mig trött och jag får ont i huvudet.
typ såhär fint väder idag dåva.

A person who truly loves you is someone who sees the pain in your eyes, while everyone else believes the smile on your face.

 

 



Before you judge me, my actions or my ways, just take a good look in the mirror because honey you ain't perfect.



Bitch, snacka inte skit. Cause karma loves payback
, and so do I.

Doesn't I deserve happiness?

Jag är trött på detta nu. Okej, jag fattar. Jag "lackade och var dryg och tyken" men so what? Som om inte alla är det ibland? Vem har aldrig betett sig som en bitch eller haft en svacka? Ingen jag känner iallafall. Det här är sånt som sakta bryter ner en, men jag vet inte hur många som faktiskt bryr sig om det. Jag har iallafall ingen lust att gå runt och må dåligt längre. Jag har gjort det för mycket, för många gånger. Jag är medveten om att bloggen inte kan lösa mina problem eller ändra på något, men någonstanns måste jag få skriva ut vad jag känner, och vad ger bra statistik om inte känslor? Detta är jag, som öppnar mig för er för en gångs skull. Jag är inte felfri men vem fan är det? I'm done med att må dåligt och ha skuldkänslor iallafall. Tänker inte slösa mitt liv på sån skit.

What doesn't kill you only makes you stronger.


KÄRLEK.

Ska ha denna, på ett eller annat sätt! Just nu ser det ut som att min fina pojkvän ska köpa den till mig i födelsedagspresent.. (a) love♥


RSS 2.0